Ливърпул-Стоук Сити

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
James_Hetfield
Контакти:

Re: Ливърпул-Стоук Сити

Мнениеот James_Hetfield » 01 фев 2011 22:19

Пичове , зравейте !!! Имам въпроси : Някой знае ли каква е групата за мача ? Последно Анди контузен ли е и ще може ли да играе утре ? Същото и за Суарез ??? Благодаря предварително :):):)
Завинаги от ЦСКА! YNWA Liverpool FC

Потребителски аватар
El Pistolero
Контакти:

Мнениеот El Pistolero » 01 фев 2011 22:35

Ето ги съставите:
ЛИВЪРПУЛ

Рейна;
Кели,Шкъртел,Агер,Джонсън;
Лукас,Джерард,Каут,Макси,Мейрелеш;
Н`Гог.

Резерви:
Гулакши,Карагър,Аурелио,Поулсен,Шелви,Коул,Суарез,Пачеко;

Стоук Сити

Бегович,Хут,Уилсън,Делап,Етърингтън,Уайтхед,Джоунс,Сьоренсен,Файе,Колинс,Пю,Уилан,Пенант,Уолтърс,Карю,Фулър;
Don`t feed the troll.

Потребителски аватар
Liverpool _YNWA
Контакти:

Мнениеот Liverpool _YNWA » 01 фев 2011 22:43

сега в нападение сме много зле но ще се надявам на Мейрелеш и Джерард да ни спасят прогноза 2:1 8-) 8-)
LIVERPOOL FROM ANFIELD!!

Liverpool_1994
Контакти:

Мнениеот Liverpool_1994 » 01 фев 2011 23:08

liverpool-4ever написа:
Liverpool_1994 написа:прогнозата ми е 3:0 ....а ето как виждам стартовия състав~~~~~~~>
-------------------Рейна-----------------
Кели-----Шкъртел--Агер--Джонсън
-----Лукас/Поулсен---Джерард-----
-----------------Мейрелеш------------
Каут----------------------------Суарес
-----------------Керъл------------------

Ако Суарез/Керъл трябва да е крило то Керъл трябва да играе там, защото Суарез има много по-голямо самочувствие(стил Бербатов), а Керъл ще му е трудно да играе крило и тук най-удачното ЗА МЕН е да играем 4-4-2:
------------------Рейна-------------------
Кели------Шкъртел--Агер--Карагър--
Кайт--Мейрелеш--Джерард--Джонсън
----------Керъл-------Суарез------------ Но както реши Краля... все пак е .. КРАЛЯ!!!

прав си може и 4-4-2 ,но си мисля че ще запази подредбата и ще излезне с 4-5-1....и ако Керъл неможе да играе предполагам че състава ще изглежда така~~~~~~~~>
-----------------Рейна---------------
Кели--Шкъртел--Агер--Джонсън
---Лукас/Поулсен---Джерард-----
-------------Мейрелеш---------------
Кайт----------------------------Макси
---------------Суарес------------------
.....но ако и Суарес не започне в стартовата 11-ка може да видим и Н'гог или можеби Пачеко(но се съмнявам).... ;) ;) ;)

Потребителски аватар
El Pistolero
Контакти:

Мнениеот El Pistolero » 01 фев 2011 23:19

Не би трябвало да имаме проблеми със спечелването на мача тъй като доста от основните играчи на Стоук са контузени,пък и играем на Анфийлд.Моята прогноза е 2:0 :!:
Don`t feed the troll.

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 01 фев 2011 23:49

Liverpool_1994 Би трябвало Джерард да заеме по офанзивни функции тъй като видяхме, че контузията му е нямала голям ефект в/у играта му.

Потребителски аватар
vlady
Контакти:

Мнениеот vlady » 02 фев 2011 01:58

Мачът далеч няма да бъде лесен , Стоук Сити показват много твърд характер , надявам се да им го върнем за предишния мач когато загубихме , но мисля че ще бъде минимална победа - нещо от рода на 1:0 , 2:1 .. дано само не ни изненадат неприятно за втори път този сезон :|
Опитвам се да гледам реалистично на нещата затова според мен една победа с 1:0 (дебютен гол на Суарез) ще е добре, важното е да не допускаме гол , а още по-важни на този етап са 3-те точки . Челси ни направи малка услуга като победи Съндърланд и сега имаме шанс сериозно да доближим 6-то място и да се борим за него 8-)

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 02 фев 2011 10:44

Аз смятам, че Ливърпул ще победи днес. Пред Кени има няколко въпросителни. Готов ли е Карагър да играе днес и в неделя? Според мен Кара ще почива. Да заложи ли на схемата с Керъл, но на негово място Нгог, според мен това няма да се случи. Да заложи ли на Суарез като титуляр? Според мен уругваеца ще започне на върха на атаката от началото на срещата. Естествено няма как да не спомена и факта, че Краля успява да изненада във всяка една среща и това може да се случи и днес. Успех на нашите! Аз лично нямам търпение да гледам как ще реагира отбора на продажбата на Торес и как ще се впишат новите покупки. Ако не друго то поне отново гледам Ливърпул с желание и тръпна през всичките 90 минути.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 02 фев 2011 11:12

Aз все си мисля, че Краля ще заложи на Нгог. Суарес е пропуснал 6 мача в Ередивизие заради наказание, а при нас да има максимум 2 тренировки. Мисля, че Суарес ще влезе на по-късен етап от мача-70 минута например. А Анди Керъл ще отсъства 2 седмици и ще се възстанови за мачовете ни от ЛЕ със Спарта Прага. Такива са очакванията. Бих искал да видя Суарес титуляр, но може би ще трябва да почакам до следващия мач.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 02 фев 2011 11:45

Зависи. Според мен ако пусне сега Суарез може да допринесе с борбеност и желание за игра, но за мен е по-добре да пусне Н'гого и после да пусне Луис. Прогнозата ми е 4:0 дай боже вече да я видим тая победа с 4:0 през тоя сезн :) Състава който аз мисля че ще видя: Рейна(GK),Кели(RB),Агер(CB),Щъркел(CB),Аурелио(LB)(мисля че ще даде почивка на Глен),Лукас(DM),Мейрелеш(CM),Джерард(AM),Каут(RW),Макси(LW),Нгого(ST) ! :) Успех на момчетата днес :) Без Торес мисля че ще бъде по-добре ;)
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”