Литекс - Локомотив Сф ( тема за мача )

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Avirex
Контакти:

Re: Литекс-Локомотив Сф 18.04.2010г.

Мнениеот Avirex » 15 апр 2010 21:16

paceto написа:Тази простотия не я гледам ти ако го правиш си е твой проблем :)
Форума е за това да се коментира и не виждам какво масло наливам след като говоря с факти, но тези факти на вас не са ви удобни и не искате да си признаете, че отбора ви измъкна точки благодарение на дузпите си, а не на играта си.

Не коментирам дали е имало или нямало дузпи.

Нима дузпата не е част от играта????Нима само в локото симулират нападателите за да си изпросят дузпи?Казвам Симулират защото колкото и истинска да е една дузпа 80% от нея нападателя я прави с падане,викове и т.н.И не,не го правим само ние в Локомотив,в цял свят всеки един играч би паднал за дузпа ако му се отдаде възможност,разира се!Та само можете да мечтаете за такива нападатели като нашите,хем да правят много голове,хем да изкарват и дузпи.Дано и с Литекс изпросят дузпа,аз лично ще се радвам,а вие си продалжавайте да твърдите че ни подпират!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 апр 2010 01:04

2-1 , или 3-2 виждам мача. За разлика от другите отбори, Литекс играе силно срещу преките конкуренти и затова заслужават титлата този сезон. Мачът изглежда ключов и за двата отбора, но според мен не той ще е решаващ за титлата. И двата тима постоянно губят точки срещу по-непретенциозни отбори, ама нейсе.... дано да стане едно хубаво дерби 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 16 апр 2010 09:05

Да биете Литекс в Ловеч с тази игра просто забравете :lol: Какви са тея мега резултати от 3:0 и 5:0 за Локо в Ловеч вие чувате ли се и имате ли малко мозък в главата за какви се взехте вие бре ръждясали ламаринки?Гответе се да падате яко още от неделя и както сте на второ така лесно ще идете на четвърто като ви гледам програмата, а и ние ще ви опукаме и Славия може да ви опука.
Слезте малко на земята бе една шепа фенове тръгнали да се борят тука за някакви титли :lol:

Литекс ви мачка с 3:0 и ви праща в депото за ремонт.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 16 апр 2010 09:36

JimBeam написа:Да биете Литекс в Ловеч с тази игра просто забравете :lol: Какви са тея мега резултати от 3:0 и 5:0 за Локо в Ловеч вие чувате ли се и имате ли малко мозък в главата за какви се взехте вие бре ръждясали ламаринки?Гответе се да падате яко още от неделя и както сте на второ така лесно ще идете на четвърто като ви гледам програмата, а и ние ще ви опукаме и Славия може да ви опука.
Слезте малко на земята бе една шепа фенове тръгнали да се борят тука за някакви титли :lol:

Ей, чорбе, я го дай малко по-кротко... И си гледай там четирибуквието, не се занимавай с нас.

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 16 апр 2010 09:46

Ми релсичке занимавам се с вас защото сте ми смешни с такива коментари и как се взехте на сериозно а не се замисляте, че поне едно 90 % с играта която показвате ще се смъкнете от второ на четвърто :lol:

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 16 апр 2010 10:26

JimBeam написа:Ми релсичке занимавам се с вас защото сте ми смешни с такива коментари и как се взехте на сериозно а не се замисляте, че поне едно 90 % с играта която показвате ще се смъкнете от второ на четвърто :lol:

Ти пък чорбе, толкова си ни гледал мачовете, че ни коментираш играта... И що не хванеш да коментираш играта на любимците ти срещу Мездра, Монтана, че дори и срещу Левски? Да не би да сте цъфнали и вързали?

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 16 апр 2010 10:29

JimBeam написа:Ми релсичке занимавам се с вас защото сте ми смешни с такива коментари и как се взехте на сериозно а не се замисляте, че поне едно 90 % с играта която показвате ще се смъкнете от второ на четвърто :lol:

А те какво играят? Да не би да са много силни?
А вие какво играете? Бихте Сливен и вече едва ли не ще ставате шампиони. Вие нещо сте се взели на сериозно, ми се струва. Ние поне има за какво да се взимаме на сериозно този сезон.
Каква игра да покажем срещу Монтана, Миньор, Сливен, Спортист, Локо(МЗ)? Трудно се играе когато 9 човека са си пред вратата. Или за вас не е трудно и показвате класа срещу тези отбори?

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 16 апр 2010 10:39

haiobaio написа:

А те какво играят? Да не би да са много силни?
А вие какво играете? Бихте Сливен и вече едва ли не ще ставате шампиони. Вие нещо сте се взели на сериозно, ми се струва. Ние поне има за какво да се взимаме на сериозно този сезон.
Каква игра да покажем срещу Монтана, Миньор, Сливен, Спортист, Локо(МЗ)? Трудно се играе когато 9 човека са си пред вратата. Или за вас не е трудно и показвате класа срещу тези отбори?

Показаха. Класа. Особено срещу Мездра и Монтана...

Потребителски аватар
Avirex
Контакти:

Мнениеот Avirex » 16 апр 2010 11:26

JimBeam написа:Да биете Литекс в Ловеч с тази игра просто забравете :lol: Какви са тея мега резултати от 3:0 и 5:0 за Локо в Ловеч вие чувате ли се и имате ли малко мозък в главата за какви се взехте вие бре ръждясали ламаринки?Гответе се да падате яко още от неделя и както сте на второ така лесно ще идете на четвърто като ви гледам програмата, а и ние ще ви опукаме и Славия може да ви опука.

Не феновете играят мача,ама с вашия смешен отбор в момента май е по добре с многобройната си поблика да играете така поне имате шанс да някой от 5000 човека да вкара и да биете.май това се опитахте да направите в Мездра хахахахах

Потребителски аватар
Litex1
Контакти:

Николай Йорданов пратен на дербито Литекс - Локо Сф

Мнениеот Litex1 » 16 апр 2010 11:29

Топреферът за 2009 година ще ръководи най-важния мач за тази пролет след като и двата клуба не са имали претенции относно това назначение.

Върни се в “Локо София”