Загубихме 2 точки, но важното е, че стана страхотно шоу и за първи път от доста време, аз лично почувствах някои позабравени емоции от близкото минало.
Ако приемем, че днес това бе едно своеобразно бягство от т.нар.философия...ами, нормално е да има някои странични ефекти.
За първи път от 11 мача вкарваме 3 гола...можете ли да си представите, та това си е един истински шок.
Ван Гаал днес също бе по-различен, забелязахте ли?
Ядосваше се, стана от пейката, общо взето(макар и за кратко) той действаше така, както трябва да действа принципно - да се ядосва и да преживява събитията на терена.
Ако това е началото на нещо ново(силно се надявам), е****** в загубата на 2 точки, защото знам, че ако продължим в този дух, то със сигурност ще получим доста дивиденти(разбирайте победи) за вбъдеще.
Импулсът трябва да се запази и срещу Скаузърите, а след това да се затвърди в двете домакинства срещу Саутхемптън и Стоук.

ВЛ | 21-ви кръг | Нюкасъл - Манчестър Юнайтед | 3:3
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ | 21-ви кръг | Нюкасъл - Манчестър Юнайтед
soad написа:Защото като цяло игра слабо. Нали уж най-доброто му качество е играта с глава. Първо не вкара положението с главата и второ спомням си поне 3-4 ситуации, в които го надскочиха. Отделно чистата му ситуация беше в заключителните минути, в които евентуален негов гол щеше да ни даде спокойствие в последните минути.
И не само това. Спомняте ли си мача с Евъртън, който завърши 4-4 и загубените точки ни костваха титлата? Единият от головете беше негов! Това никога няма да му го простя!

Брех, първото полувреме се чудех изобщо ЛВГ ли е провел подготовката за мача или САФ е наминал през Карингтън. 
Иначе в този мач за пореден път се убедих, че ЛВГ не е правилният мениджър за нас. Ясно се видя, че дебелия Руни (макар, че игра добре) трябваше в този мач да играе зад Марсиал, който от друга страна да застане на върха на атаката. И Мемфис и Лингард, трябваше да са по крилата. Много ме дразни, когато се вижда, че трябва да се направят промени в хода на мача, но ЛВГ си следва тъпия предварителен план. Марсиал не само, че е уморен от многото мачове, ами той по принцип не е много бърз. Или поне Лингард и Мемфис ще го надбягат с лекота. Неговата рояла е на върха на атаката, да играе с гръб към вратата и да си комбинира с бързите крила, които трябва да налазват по фланговете. А Рунката от втора позиция може да бележи много голове, като вторият му гол снощи. Не случайно при контраатките, които правехме Лингард довтасваше първи да помага на Руни, а от там и вторият гол падна. Марсиал всеки път изоставаше доста. Тези дни бая клипчета се качиха из форума демонстрирайки бързината в контраатките на Юнайтед преди, но в тях гледаме Руни преди 10 години и преди 10 кг, Роналдо, Нани, Бекъм (нали все някой трябва да даде уникалният пас) и т.н.
НО, какво ли разбирам аз... ЛВГ си знае и това е. За мен САФ ще си остане най-великият точно за това, че няма друг мениджър, който по време на мача да вземе адекватно решение и да смени предварителните си указания, като това в крайна сметка всички видяхме, колко пъти ни е носило позитиви.
Някой да качи gif-че на ЛВГ с реакцията му при пропуска на Фелайни, който между другото имаше едно нещо да направи тоя мач и не го направи... Така, че да си сяда пак на пейката.
EDIT: 

https://gfycat.com/MeagerPeacefulDassie

Иначе в този мач за пореден път се убедих, че ЛВГ не е правилният мениджър за нас. Ясно се видя, че дебелия Руни (макар, че игра добре) трябваше в този мач да играе зад Марсиал, който от друга страна да застане на върха на атаката. И Мемфис и Лингард, трябваше да са по крилата. Много ме дразни, когато се вижда, че трябва да се направят промени в хода на мача, но ЛВГ си следва тъпия предварителен план. Марсиал не само, че е уморен от многото мачове, ами той по принцип не е много бърз. Или поне Лингард и Мемфис ще го надбягат с лекота. Неговата рояла е на върха на атаката, да играе с гръб към вратата и да си комбинира с бързите крила, които трябва да налазват по фланговете. А Рунката от втора позиция може да бележи много голове, като вторият му гол снощи. Не случайно при контраатките, които правехме Лингард довтасваше първи да помага на Руни, а от там и вторият гол падна. Марсиал всеки път изоставаше доста. Тези дни бая клипчета се качиха из форума демонстрирайки бързината в контраатките на Юнайтед преди, но в тях гледаме Руни преди 10 години и преди 10 кг, Роналдо, Нани, Бекъм (нали все някой трябва да даде уникалният пас) и т.н.

НО, какво ли разбирам аз... ЛВГ си знае и това е. За мен САФ ще си остане най-великият точно за това, че няма друг мениджър, който по време на мача да вземе адекватно решение и да смени предварителните си указания, като това в крайна сметка всички видяхме, колко пъти ни е носило позитиви.
Някой да качи gif-че на ЛВГ с реакцията му при пропуска на Фелайни, който между другото имаше едно нещо да направи тоя мач и не го направи... Така, че да си сяда пак на пейката.

EDIT:

https://gfycat.com/MeagerPeacefulDassie
					Последна промяна от Jackxxx на 13 яну 2016 08:28, променено общо 1 път.

[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
						Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Неможах да гледам мача за мое съжаление.Единственото за което се радвам е гола на Джеси.Така както сме я подкарали май,и за Лига Европа няма да можем да се класираме.

- MASTER_COOL
- Контакти:
Вече се радваме на голово равенство !  

[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
						- MapTo_D
- Контакти:
И най-важното е, че знаем точно защо играем така скучно, че приспиваме и феновете по стадиона - вината е в противниковите отбори! Как може негодиците му да избират все и предимно защитни тактики, ама не ги е срам, я да започват да атакуват и те, че да стават зрелища с по 4-6 гола!   

- MASTER_COOL
- Контакти:
MapTo_D написа:И най-важното е, че знаем точно защо играем така скучно, че приспиваме и феновете по стадиона - вината е в противниковите отбори! Как може негодиците му да избират все и предимно защитни тактики, ама не ги е срам, я да започват да атакуват и те, че да стават зрелища с по 4-6 гола!

Няма по неадекватен човек от Ван Гаал ! Стоичков може и да е прост, НО е разкрил на 100 % смешника

[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Як мач   Хареса ми, макар домакините да бяха доста дървенишкави
  Хареса ми, макар домакините да бяха доста дървенишкави   Едни тежки овладявания, едно чудо ... играчи, взимащи по една шапка пари на месец
  Едни тежки овладявания, едно чудо ... играчи, взимащи по една шапка пари на месец  

Хареса ми, макар домакините да бяха доста дървенишкави
  Хареса ми, макар домакините да бяха доста дървенишкави   Едни тежки овладявания, едно чудо ... играчи, взимащи по една шапка пари на месец
  Едни тежки овладявания, едно чудо ... играчи, взимащи по една шапка пари на месец  
Леевски, оле   

- old_traff
- Контакти:
Точно в този мач ван Гаал нямаше вина, не че го защитавам.  Индивидуални грешки ни лишиха от победата. Общо взето имаше признаци за много по-добра игра. Рууни много ми хареса, Мемфис задължително титуляр в неделя. Фелайни-без коментар. Дори Андо беше по-адекватен от тоя.
  Индивидуални грешки ни лишиха от победата. Общо взето имаше признаци за много по-добра игра. Рууни много ми хареса, Мемфис задължително титуляр в неделя. Фелайни-без коментар. Дори Андо беше по-адекватен от тоя.

Индивидуални грешки ни лишиха от победата. Общо взето имаше признаци за много по-добра игра. Рууни много ми хареса, Мемфис задължително титуляр в неделя. Фелайни-без коментар. Дори Андо беше по-адекватен от тоя.
  Индивидуални грешки ни лишиха от победата. Общо взето имаше признаци за много по-добра игра. Рууни много ми хареса, Мемфис задължително титуляр в неделя. Фелайни-без коментар. Дори Андо беше по-адекватен от тоя.Re: ВЛ | 21-ви кръг | Нюкасъл - Манчестър Юнайтед
Поздравления за двата отбора! Много сърцата игра от Нюкясъл. Бях позабравил тея мачове от едно време, когато опашкаря се изправя срещу гранд и успява за известен период да го натика в глуха защита и положенията да следват едно след друго. Ехх какви времена бяха, преди повечето мачове се играеха така и беше истински спектакъл. ТОя сезон щях да заспя на 90% от мачовете.

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!