Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Eminem » 05 май 2017 21:06

zap_lv написа: Не бе човек ние сме Левски ,ние не живеем в България и всеки стига да е умен може да е богат ,а не като в някоя посткомунистическа държава Партия да си назначава бизнесмени и богаташи ,и ако им мътиш водите със собствен бизнес нищо няма да ти се случи .Всички богати българи са честни ,даже и богатите руснаци са честни .По времето на Чорни не се праха пари .Всички отбори са до шия в ла*ната с мафията ,само ние не сме , защото сме Левски .
Пука ми ,че на Пирин на фланелките пише Lafka ,че бизнесмен ,близък до тирето е близък със Шиши ,иначе цяла България плюе по нас защото сме отбор на Пеевски ,а другите .
В България докато не се появят условия за честния човек да стане милионер по честен път ,няма как да очакваме и честен собственик . ;)

Това е така, прав си. Ама ти знаеш ли името на нашият собственик ? Как се казва ?
Феновете на Лудогорец и на ЦСКА ако са недоволни от нещо, знаят срещу кого да се обърнат. Ние ако сме недоволни, срещу кого да протестираме ? Срещу пионките боримиров и русев ли ?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 май 2017 21:21

Митрев е пълен брак, за жалост-инак ми е симпатично момчето. И не знам защо адвокатите му умишлено не си спомнят един мач на Герена с тогава истинското ЦСКА, просран от него по същия левашки начин!
Ако грешката във 2-ата минута онзи ден бе направена от Ники-никой нямаше да го прави на въпрос. Захата да му набива канчето там. Но вратар на ен години с ен мача в А група да го направи-ами айде оттука!
За Петрович съм казал всичко и няма смисъл да се коментират отново детайлите. Просто не е тренер за дългосрочна работа, нито за работа с малките. Залага на сигурно, в което няма лошо, но футболът върви напред, а не назад. Ако беше схванал, че сме 2016, а не 1996 година, щяхме да отстраним Марибор. Нейсе.
Краев, Ники, Дидо, че и по-малките от U19 - U17 са продукт на лъкатушеща, пренебрегвана и не толкова добре работеща школа. Въпреки това тези деца са факт. Бъдещето е във многофункционални играчи. 2 или 3 в едно, така да се каже. Децата на 10 години трябва да умеят да играят с двата крака и да стоят правилно тактически на всеки пост, ако трябва и на вратата. Изпусне ли се този момент-заеби...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 05 май 2017 21:40

Eminem написа:
анто маина написа:
Eminem написа:А бе ние не знаем кой е собственик на Левски. Не знаем какво иска да прави с клуба. Акциите се раздават сякаш са дъвки. На кой да искаш сметка ? На Боримиров ? На Русев ? Пионки, ще дойдат други и ?
Нищо добро не чака Левски, докато е политически обвързан и няма яснота около собствеността.
Какви селекции, какви пет лева.....А тази разединеност сред феновете, прави нещата още по-зле.

Ами питайте бе ,що си траете?Тоя дойде ,"тръгна си",пак дойде,а вие си траете.

Защо си траем ? Защото и ние сме част от това общество. Ти видял ли си народът да се вдигне, защото го доят и се гаврят с него ?

проблемът е във фенските организации. Те са хората, които трябва да организират протести, да задават въпроси и да ОБЕДИНЯВАТ вашата си общност. Но както се случи и при нас, за някое левче се нагъзиха и въртят свирки на собствениците, правят и участват в техните схеми и тн. Тук само може да си спорим, да се псуваме и да се мразим, но нищо не можем да променим, което е жалкото. Винаги съм мразел да съм зависим от някого, така се чувствам безсилен. Така се чувствах по време на цялата гнусна схема, на която станахме свидетели и потърпевши. Но пък, Слава Богу, сърцето си намира своята утеха.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 май 2017 22:01

шивача написа:проблемът е във фенските организации. Те са хората, които трябва да организират протести, да задават въпроси и да ОБЕДИНЯВАТ вашата си общност. Но както се случи и при нас, за някое левче се нагъзиха и въртят свирки на собствениците, правят и участват в техните схеми и тн. Тук само може да си спорим, да се псуваме и да се мразим, но нищо не можем да променим, което е жалкото. Винаги съм мразел да съм зависим от някого, така се чувствам безсилен. Така се чувствах по време на цялата гнусна схема, на която станахме свидетели и потърпевши. Но пък, Слава Богу, сърцето си намира своята утеха.

Правилно си усетил нещата, но има един детайл: феновете са просто фенове, а не играчи на сложната шахматна дъска. Те не могат да спасят отбора си, не могат да го издържат( както си споменал), но могат да стоят до него винаги с подкрепа. И лесно се манипулират...
А като го няма вече-да заемат своята позиция.
Аз отдавна не мразя, вече дори и не псувам. Няма за какво. Гледам си малките и ми е кеф. Те са бъдещето и истината, и има толкова талантливи деца навсякъде, че чак се плаша...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 05 май 2017 22:46

sin4ec написа:
шивача написа:проблемът е във фенските организации. Те са хората, които трябва да организират протести, да задават въпроси и да ОБЕДИНЯВАТ вашата си общност. Но както се случи и при нас, за някое левче се нагъзиха и въртят свирки на собствениците, правят и участват в техните схеми и тн. Тук само може да си спорим, да се псуваме и да се мразим, но нищо не можем да променим, което е жалкото. Винаги съм мразел да съм зависим от някого, така се чувствам безсилен. Така се чувствах по време на цялата гнусна схема, на която станахме свидетели и потърпевши. Но пък, Слава Богу, сърцето си намира своята утеха.

Правилно си усетил нещата, но има един детайл: феновете са просто фенове, а не играчи на сложната шахматна дъска. Те не могат да спасят отбора си, не могат да го издържат( както си споменал), но могат да стоят до него винаги с подкрепа. И лесно се манипулират...
А като го няма вече-да заемат своята позиция.
Аз отдавна не мразя, вече дори и не псувам. Няма за какво. Гледам си малките и ми е кеф. Те са бъдещето и истината, и има толкова талантливи деца навсякъде, че чак се плаша...

Къде съм споменал, че феновете може да си издържат отбора?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 май 2017 22:56

шивача написа:Къде съм споменал, че феновете може да си издържат отбора?

Никъде. Кой твърди подобна глупост? Споменал си, че феновете НЕ могат да си издържат отбора.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 06 май 2017 06:59

sin4ec написа:Митрев е пълен брак, за жалост-инак ми е симпатично момчето. И не знам защо адвокатите му умишлено не си спомнят един мач на Герена с тогава истинското ЦСКА, просран от него по същия левашки начин!
Ако грешката във 2-ата минута онзи ден бе направена от Ники-никой нямаше да го прави на въпрос. Захата да му набива канчето там. Но вратар на ен години с ен мача в А група да го направи-ами айде оттука!
...

Sin4ec, аз се обявих против привличането на Митрев още в деня, когато беше оповестено. Изтъкнах и аргументи. На базата не на един мач, на базата на цялата му кариера. С какво Митрев заслужава да бъде отново вратар на "Левски"? Левскар. Вратар, невпечатлявал с особени качествата. Играл и в други отбори. Вече ненужен на никой професионален отбор. Звучи грубо, но е реалност. В един момент всеки футболист се оказва ненужен. Както и всеки човек с професията си. И ... ела в "Левски", върни се в родното гнездо. Аз обвинявам персонално Митрев в липса на морал, на достойнство, на уважение към "Левски". Обвинявам и ръководството като цяло. Обвинявам ги, че позволиха този трансфер, че не търсят персонална вина, че няма наказани. Кои ли са тримата подписали "гаранцията" за трансфера?
Признавам, краен съм. Необходими са крайни мерки!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 май 2017 10:10

Отдавна твърдя, че "завръщанията" в Левски никога не са носили позитив!!!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 06 май 2017 10:36

sin4ec написа:
шивача написа:Къде съм споменал, че феновете може да си издържат отбора?

Никъде. Кой твърди подобна глупост? Споменал си, че феновете НЕ могат да си издържат отбора.

сега видях, че е така, нещо съм се объркал.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 06 май 2017 10:48

blue avalanche написа:Отдавна твърдя, че "завръщанията" в Левски никога не са носили позитив!!!

По принцип е така. Но зависи от играча. Ако става дума за Жоазиньо, няма две мнения. Но за играчи с качества като повечето и с нищо незапомнени при престоя си, си напълно прав. Жоазиньо какви голове вкарваше, никои няма да забрави. Откакто го няма, един подобен гол намаме. За другите му умения да не говорим. Особено морала и как не искаше да си ходи. За разлика от изнудвачите сега. Които не могат и наполовина да направят това което той правеше, но имат по-големи претенции.

Върни се в “Левски”