Всичко за случая с Ивайло Петев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bombardier

Re: ТВ7: Ивайло Петев е новият треньор на Левски

Мнениеот Bombardier » 09 окт 2013 10:24

Този човек има семейство, срам за тези псевдофенове. Ако тях ги заблъскат пред семействата им, как ли ще се чувстват..прост народ - слаба държава. На мястото на Петев бих ги съдил . Има видеа, има свидетели и то какви. Петев ли е виновен за автогола на Везалов, за дуспата и червеният картон на Димов в Монголия, за това че не могат играчите да вкарат гол ..Наблъскаха и унижиха грешният треньор. Йоканович с нулев напредък го изпращат като герой, а Петев с 1 минута стаж ,посрещат като най-големият враг...

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Re: Ивайло Петев - треньор на Левски

Мнениеот MainEventer » 09 окт 2013 14:59

Срам и позор! Цял свят ни се смее. Не е това начина да покажеш, че един треньор е нежелан. И защо този гняв беше насочен към него ? За какво е виновен ? Говорите против ръководството, а нападате човек, който няма и една минута работа в клуба. Нападнете ръководството, там е истинският проблем. Какво като бил цскар ? Това е най-малоумната причина, която може да се измисли! Защо не изгонихте Шишков, той беше цскар ? Ст. Ангелов и Стоилов са играли в ЦСКА, защо не ги изгонихте ? Старокин е цскар, защо не го изгонихте ? Сега ли се сетихте, че не искате цскари ? Това е напълно безсмислена причина! Това е унижение за клуба. Гневът ви трябва да е насочен към истинските виновници - Батков, Тонев и Сираков. Сега чета тази декларация на НКП, няма нито една дума за Батков. Защото ви плаща ли ? Искали Тонев....леле мале.
Последна промяна от MainEventer на 09 окт 2013 15:14, променено общо 1 път.

Веселинов

Мнениеот Веселинов » 09 окт 2013 15:11

Петев си заслужи презрението и съжалението на всички. Недостойно поведение на мъж във видимо зряла възраст. Седя, зяпа като умряла пъстърва и се остави да го направят за резил пред всички. Нима не можеше да се изправи и да каже: Абе аз не съм такъв за какъвто говорите, имам приятели, колеги и т.н. питайте тях да видим кой какъв е?! Можеше да изяде 2-3 шамара и шута, но щеше да си запази достойнството. Сега той вече е известен с факта, че е мекотело. Как ще се изправи пред играчите и ще иска от тях борба, себераздаване и др. при положение, че е един страхлив мишок?! Край с този треньор, той си направи харакири пред цял свят! Моето мнение е, че вчера Ивайло Петев се изложи с типична постъпка за един чорбар - страхлив, смотан и жалък пред всички. :idea:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 окт 2013 15:21

Човек, ти излизал ли си срещу 6-7 невминяеми насреща. Мислиш ли, че някой ще му помогне, ако беше станало нещо. Сираков? Ми то той може да ги е викнал. Знаеш ли? Я как се изниза. Забележи само. Журналистите? Те да не им плащат за тва. Не ги знаеш на зеУено ли са, на кафево ли са, на кво са. Ми кво мислиш не могат тама да го оставят човека ли? И кво ще правят тея жена и деца.
Да не говорим, че не това е начина - да отговаряш с идиотията на идиотия.

Лично аз съм против Петев като треньор на "Левски". Въобще не ме интересува на кой бил фен, ако ще и дядо му Милко Балев да е. Просто този човек място на Герена няма.

И да! съжалих Петев.

Наско проведе ПРЕВРАТ на Герена, уволнявайки Йока! Наско е виновник за вчерашната случка и той го направи абсолютното съзнание за това.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 09 окт 2013 15:30

Ивайло Петев е бил предупреден от свои познати, че се готви атака срещу него на "Герена". Заверата станала по форуми. Въпреки това треньорът не се поколебал да поеме Левски. Нещо повече, Ивайло отказал супероферта от молдовския хегемон Шериф (Тираспол), твърди вестник "Стандарт". Както е известно, фенове на "сините" нахлуха в залата за пресконференции при представянето на новия треньор, свалиха му фланелката на тима и го принудиха да си тръгне гол.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 09 окт 2013 15:33

Ивайло Петев взе решение и напуска Левски. Той се е отказал от възможността да бъде треньор на сините. Гонг научи от два независими източника, че бъдещето на специалиста няма да е свързано с клуба от „Герена“.

Ръководството на клуба ще търси друг вариант за нов наставник след уволняването на Славиша Йоканович.

Засега най-логично изглежда Левски да бъде воден от досегашните помощници Елин Топузаков и Мариян Христов. Последният бе освободен вчера от позицията, която заемаше.

В 16.00 часа Тодор Батков и последният оцелял директор Христо Йовов ще имат среща с фенове на клуба.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 09 окт 2013 15:34

Двукратният шампион с Лудогорец няма да е треньор на "сините"

Ивайло Петев със сигурност няма да води Левски, разбра Livesport.bg!

По-късно през деня треньорът официално ще обяви решението си. Този ход се очакваше на фона на това, което се случи при представянето на треньора вчера на "Герена".

:mrgreen:

За Гинес е бг футбола ей! Треньор си тръгва без нито ден работа в новия клуб и само с официално представяне. :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от dreben23 на 09 окт 2013 15:35, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 09 окт 2013 15:34

Веселинов написа: Моето мнение е, че вчера Ивайло Петев се изложи с типична постъпка за един чорбар - страхлив, смотан и жалък пред всички. :idea:

отворен, ако срещнеш няколко такива на улицата ще насереш гащите, ама пред компа е лесно да се правиш на мъж .. :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Петев няма да е треньор- да викат Велев НА СЕКУНДАТА!

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 09 окт 2013 15:36

След като стана ясно че Петев няма да е треньор, има само един ПРАВИЛЕН вариант! Единственият човек, който може да оцелее в тази джунгла на "Герена" в момента е Емил Велев и НИКОЙ ДРУГ! Да, Велев не е Моуриньо, но е страхотен мотиватор.Пълен непукист-няма изобщо да се впечатли от приматите на Гугутката които евентуално биха го освиркали.Веселяк, шегаджия, човек който заразява с добро настроение играчите.Само Велев и НИКОЙ ДРУГ, това ако Батков не го направи, значи е наистина троянски кон и предател!

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Re: ТВ7: Ивайло Петев е новият треньор на Левски

Мнениеот plamenst7 » 09 окт 2013 15:36

sslevski написа:Най-сетне плявата започна да чезне малко по малко.Сираков и Тонев вън.Не е лошо и бай Ганьо да си ходи.Сигурен съм,че има хора,които искат да го вземат Левски.

И кои са тези хора бе човек? Някой да е изявил подобно желание някъде-пред медии, пред приятели, пред отлично осведомени източници? Ами ако този някой е някой като Лупи или Христолов? Какво правим тогава? Да не говорим, че Батков може и да ги прави тези въртели именно заради негативното отношение към него. И аз да съм изсипал 41 млн. и да ме плюят така и аз ще спра кранчето. Жалко само, че от това страда отбора, който е начин на живот за много хора.

Върни се в “Левски”