Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Venko123 написа:W84me написа:Всичко е ясно вече, хлопвайте кепенците...
Иво Иванов - Праховеца е един изключително честен и почтен бизнесмен, който винаги говори истината и само истината.
Venko123 написа:А може ли да ми кажеш, кой от клуба е казвал, че е подписал разсрочване, защото наистина не съм информиран?
 Пакурар, не знам кой си, кой ще прави интервю с тоя, дето не е играл футбол от 2-3 години, сигурно
  Пакурар, не знам кой си, кой ще прави интервю с тоя, дето не е играл футбол от 2-3 години, сигурно   Още повече, че ако разсрочи, има шанс да си вземе парите, щото ще ни е като изискване за ЕКТ, обаче ако ни изгонят за 3 години, ще хване чичо му Лупи за долуподписания
  Още повече, че ако разсрочи, има шанс да си вземе парите, щото ще ни е като изискване за ЕКТ, обаче ако ни изгонят за 3 години, ще хване чичо му Лупи за долуподписания   
   Лиценза за "А" група е лесен, тука играе Перуката и нещата са лесни, а Пакурар ще остане в графа "има да взима" и ще му се наложи да слага гипскартон другото лято ( което съм сигурен, че е правилната професия за него )
  Лиценза за "А" група е лесен, тука играе Перуката и нещата са лесни, а Пакурар ще остане в графа "има да взима" и ще му се наложи да слага гипскартон другото лято ( което съм сигурен, че е правилната професия за него )  

boabbb написа:Тик-Так, нещо ми се струва, че се опитваш да се правиш на ТРОЛей тука и не е невъзможно да ти тегля една пичка майчина съвсем скороПакурар, не знам кой си, кой ще прави интервю с тоя, дето не е играл футбол от 2-3 години, сигурно
Още повече, че ако разсрочи, има шанс да си вземе парите, щото ще ни е като изискване за ЕКТ, обаче ако ни изгонят за 3 години, ще хване чичо му Лупи за долуподписания

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
 Аз на Лупката му вярвам повече, отколкото на тоя
  Аз на Лупката му вярвам повече, отколкото на тоя   

boabbb написа:Тик-Так, нещо ми се струва, че се опитваш да се правиш на ТРОЛей тука и не е невъзможно да ти тегля една пичка майчина съвсем скороПакурар, не знам кой си, кой ще прави интервю с тоя, дето не е играл футбол от 2-3 години, сигурно

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта