ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Red_Neck » 09 юни 2016 14:54

Uncle_Sam написа:
Red_Neck написа:
eMs1 написа:Аз си знаех, че се хабя да ти пиша, но както и да е.
И в момента си привърженик на Литекс ;)

Колега, може ли да ми обясните разликата в два случая и дали има приемственост:
Случай 1: Новосъздадено АД, признато от ОСК ЦСКА.
Случай 2: Съществуващо АД, което си сменя името и седалището, признато от ОСК ЦСКА.

При закупуване на ТМ ЦСКА, от което и да е от двете АД-та, кое може да има претенции за приемственост?

Благодаря предварително ;)

В нито един случай няма приемственост. Кучето ти Рех породиста немаска овчарка умира. Вземаш си болонка и го кръщаваш Рекс. Не е същото куче. Само имената им са еднакви.

:mrgreen:
По твоята логика излиза, че в нашето първенство само болонки играят .... ;)
... колега, не четеш внимателно ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 09 юни 2016 14:55

феновете на "Чавекс" да не се учудват.... че като отидат на стадиона.... там с червените екипи.... ще са играчите на "Литекс".... плюс няколко скъпи нови попълнения.... пък вие после ми разправяйте.... на кой отбор сте фенове....

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юни 2016 14:56

Тук всеки ден припознавачите повтарят едни и същи безумни мантри - АД-то е от 1999-а, търговската марка носи историята и като я купим, ще наследим историята .... :lol: :lol: :lol: :lol:
Колко и да им се обяснява, нЕма смисъл, всеки вярва в това, което му изнася ...... чудно ми е само едно, според припознавачите, как и от кого е създадена прословутата търговска марка, в която им е надеждата ??! Че да не се окаже, че и тя е бая млада ..... и е била просто едно обозначение на .... да, точно така, на "кирливото АД" ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 юни 2016 14:56

CSKA 78 написа:
Pichichi написа:Убеден съм че УЕФА ще третира този клуб като съвсем нов и ще видим коментари на техния сайт от рода на:
- Първо участие на Етрополе- Литекс- София(не мога да се пречупя да го нарека ЦСКА) в европейските турнири, клубът е създаен след
прекратяване на съществуването на големия ЦСКА..

Ще има такава информация за ЦСКА София на страницата на УЕФА, колкото има за БотевЪ 1912! ;)

Колкото и да им го повтаряш, важно за такива е да бъдат контра :idea: :lol:
Последна промяна от Teo на 09 юни 2016 14:56, променено общо 1 път.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 09 юни 2016 14:56

Uncle_Sam написа:
гражданин от село написа:
eMs1 написа:
гражданин от село написа:
Ти що не остана при Павлов 1999г.?

Едно и също ли ще си повтаряме?
1999 кой друг клуб беше преименуван на ЦСКА?

Каква е разликата дали е преименуван или новосъздаден без никаква връзка с и тогава съществуващия по вашите разбирания истински ЦСКА?Затрит ли е вече веднъж истинския ЦСКА през 1999г.?Или тогава е могло всеки да си свика едно общо събрание и да ри регистрира по едно ЦСКА?Нали и ти май беше юрист, обясни ни на нас неюристите?

Не е нужно да си юрист, за да направиш разлика межу преименуван и новосъздаде, освен ако не си бавноразвиващ. През 1999 г. никой не е затрит. Просто всички са облечени в АД. Фенове на ГА няма как да го схванат.

Стига си писал глупост бе Самчо, какво общо има АД-то на Любо с ЦСКА, който по това време се управляваше от Павлов?То по твоята логика всеки можеше да си направи по едно ЦСКА и да претендира, че е новата "юридическа обвивка".

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 09 юни 2016 14:57

Uncle_Sam написа:Г няма пари да издържа ЦСКА. Дружеството от 1999 г. е ЦСКА създаден през 1948 г. и облечен в правна форма по изискванията на ТЗ. Туй нещо, което направиха сега е мобединение на два клуба в нов трети, който няма нищо общо с клуба създаден 1948 г. и съответно облеченото в правна форма по ТЗ през 1999 г АД. В САЩ Г просто щеше да си измести клуба от Ню Йорк в Маями и нямаше да му се налага да му сменя името.

Така е. Все още няма нищо общо ;)
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Uncle_Sam
Контакти:

Мнениеот Uncle_Sam » 09 юни 2016 14:58

Haralampy написа:
Uncle_Sam написа:Не е нужно да си юрист, за да направиш разлика межу преименуван и новосъздаде, освен ако не си бавноразвиващ. През 1999 г. никой не е затрит. Просто всички са облечени в АД. Фенове на ГА няма как да го схванат.

Това изречение е "манипулативно".
"Дотогавашното" ФК на Илия Павлов също е "облечено в АД", но Любо Пенев създава съвсем ДРУГО "АД", което БФС регистрира с политически съображения и мотивирайки се с "волята на Привържениците".
Нещо неясно ?

На мен всичко ми е ясно, но на теб нищо не ти е ясно. Павлов се опитва да открадне ЦСКА, за да получи любовта на половин България, но не успява.
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 09 юни 2016 14:59

Uncle_Sam написа:
Red_Neck написа:
eMs1 написа:Аз си знаех, че се хабя да ти пиша, но както и да е.
И в момента си привърженик на Литекс ;)

Колега, може ли да ми обясните разликата в два случая и дали има приемственост:
Случай 1: Новосъздадено АД, признато от ОСК ЦСКА.
Случай 2: Съществуващо АД, което си сменя името и седалището, признато от ОСК ЦСКА.

При закупуване на ТМ ЦСКА, от което и да е от двете АД-та, кое може да има претенции за приемственост?

Благодаря предварително ;)

В нито един случай няма приемственост. Кучето ти Рех породиста немаска овчарка умира. Вземаш си болонка и го кръщаваш Рекс. Не е същото куче. Само имената им са еднакви.

Тука вече лъха на автентичен Щатски хумор :mrgreen: Я ми кажи ти,ако имаш фирма и тя фалира,след което ти по някакъв начин си купиш или основеш нова,която да те представлява в бизнес и административното пространство,ти Чичко Сам ли си оставаш или ставаш Харка синът на Вожда :?
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 09 юни 2016 15:00

1982 написа:Тук всеки ден припознавачите повтарят едни и същи безумни мантри - АД-то е от 1999-а, търговската марка носи историята и като я купим, ще наследим историята .... :lol: :lol: :lol: :lol:
Колко и да им се обяснява, нЕма смисъл, всеки вярва в това, което му изнася ...... чудно ми е само едно, според припознавачите, как и от кого е създадена прословутата търговска марка, в която им е надеждата ??! Че да не се окаже, че и тя е бая млада ..... и е била просто едно обозначение на .... да, точно така, на "кирливото АД" ....

Доколкото си спомням господин припознавачо , един съфоромец те попита , защо като си такъв "моралист" не остана фен на "оригиналното" ЦСКА с ново АД на Илия Павлов , а припозна "новосъздаденото" ЦСКА с новоиздадено АД на Любо Пенев :roll:
Последна промяна от baraba на 09 юни 2016 15:02, променено общо 1 път.
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 09 юни 2016 15:00

crvena.zvezda написа:
Pichichi написа:Мисля си че припознаващите имат огромно предимство. Ако до 3/4/5 г. нещо закуцат нещата и ГГ не успее да вземе някоя титла
(или влезе в затвора) може да реши Домусчиев чрез прекръстен Локо Мз да изкупи Лудогорец и да се появи на Армията с поредното ЦСКА.
От друга страна Етрополе- Литекс- София може да бъде изкупен от ФК Осъм и да се върне в Ловеч или кой знае къде другаде из България.
Аз лично не обвинявам никой в нищо, кой както ги чувства нещата в себе си, хората са различни и имат различно усещане за света.
Убеден съм че УЕФА ще третира този клуб като съвсем нов и ще видим коментари на техния сайт от рода на:
- Първо участие на Етрополе- Литекс- София(не мога да се пречупя да го нарека ЦСКА) в европейските турнири, клубът е създаен след
прекратяване на съществуването на големия ЦСКА.

Просто съм сигурен че ГГ няма да направи никакви стъпки да обвърже ЦСКА към неговия клуб защото това ще му струва пари!
Ако стане обратното съм готов да се извиня за това ми твърдение към ГГ.

Запомни си мисълта,ако ли не,ще ти напомня 8-)

Ще се зарадвам ако ми го припомниш, това ще означава че ГГ е направил необходимото да свърже ЦСКА с новия му клуб!
И това нещо не е да купи заложената в НАП търговска марка с/у Х хиляди лева.

Върни се в “Архив”