1982 написа:Фенове отдавна няма по стадионите, че някой да ги брои за нещо. Напълно прав е тук иначе доста противният Майкъл.
17.02.2018г. гр.Стара Загора

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
1982 написа:Фенове отдавна няма по стадионите, че някой да ги брои за нещо. Напълно прав е тук иначе доста противният Майкъл.
PFC Litex написа:peliforewer написа:PFC Litex написа:Първо ми посочи, къде в мнението си защитавам настоящето ръководство на БФС, за да може да продължи дискусията?
Факт ли е, че към момента ръководството на ЦСКА-София не е подкрепило нито един от кандидатите?
Факт ли е, че феновете нямат думата?
Настоящето ръководство на БФС трябва да бъде разследвано за много негови действие, в настоящето ръководство са Домусчиев, Ганчев и т.н., те също са виновни за съсипването на БГ футбола и нямат място там.
Да разбирам ли че подкрепяш Любо Пенев или че си хлъзгав.Пс.Като публикуваш коментар не го допълвай или променяй защото се губи ефекта от отговора.Колкото до подкрепата,Жаклин Михайлов написа много хубав коментар за отдел Пропаганда и агитация и за чувството че предстои конгрес на БКП и трудовите колективи пишат писма до Вожда.
Само болни мозъци може да четат журналисти, като ГА, Жаклин, Зарков и подобни, така че следващият път моля те да ми ги спестяваш в даването на примери.
И тримата кандидати нямат място на кормилото на българския футбол и с нищо няма да допринесат за неговото развитие, а място за проба/грешка НЯМА.
Бивши футболисти НЯМАТ място на този пост.
Собственици на футболни клубове НЯМАТ място в УС.
Какво беше това футболен фен в България? - аз мисля, че отдавна това "животно" е записано в Червената книга на България, че някой да се вслуша в него.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Teo написа:Перуката остава шеф на БФС... за жалост трагедията продължава!
PFC Litex написа:Защо вашето ръководство неподкрепи публично ЛПенев?
Teo написа:Перуката остава шеф на БФС... за жалост трагедията продължава!
Треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев ще даде отчет пред ръководството в следващите дни. Той ще сподели впечатленията си от подготовката, както и от привлечените през зимата футболисти. Специалистът е начело на тима вече 15 месеца и има всички шансове да продължи да води отбора и занапред. “Червените” показват съществен прогрес под регово ръководство, откакто той замени румънеца Едуард Йорданеску.
Хасковлията наложи подчертано атакуващ стил на игра, изнесе линията на защитата почти до центъра, наложи стил с много подавания, широчина на офанзивнита действия и ефективна преса. За последното много спомогна и работата на кондиционния спец Томас Нойберт. Германецът се грижи за физическото състояние на футболистите вече година и половина и благодарение на него отборът отдавна настигна в това отношение шампиона Лудогорец.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта