VI кръг Лудогорец - ЦСКА - 1:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: VI кръг Лудогорец - ЦСКА - 1:0 FT

Мнениеот D.Georgiev » 24 сеп 2012 15:54

RedeviL написа:
Udoji90 написа:
D.Georgiev написа:Имате най-отвратителната, грозна и противна агитка в България, дано се гордеете с това! Умът не ми го побира, как може да има такива рецидивисти в сектор "Г"? Факли върху децата отново. Не върху бетонната площадка, не върху друга агитка или стюарди, а върху жени, деца и пенсионери. Няма по-противни същества от вас. И да, ще ви слагам всички под общ знаменател, защото го заслужавате и хората го казват с право. Защото свестните са по-малко и това което се вижда по стадионите на ВСЕКИ ВАШ МАЧ е едно и също. Ники Александров вика "бенгалски огън" и "няколко якета за кофата", всичко си е в границите на нормалното нали? Моля ако някой ще ми трие поста от невероятните фенове на "ЦСКА" да ми се аргументира! Най-жалкото за вас е че каквото и лошо и противно да се каже за вашите фенове ВИНАГИ ЩЕ Е ИСТИНА и няма да бъде преувеличено! Футболистите ви не заслужават коментар, докато имате такива привърженици никой няма да говори за подобието ви на игра, защото е далеч по-невзрачно.

[offtopic]Доста ограничено и повърхностно мнение. Откъде-накъде от проявите на по-малко от 1000 наши фенове ще си правиш изводи за цесекарите като цяло?![/offtopic]

Не се занимавай с този лицемер и комплексар!Той това си го дрънкаше и преди мача като твърдеше, че 90% от феновете на ЦСКА били ревливи..Сега вече станахме грозни и противни! :mrgreen:

Ти знаеш ли какво е лицемер, че го използваш? По своето речниково значение то е: "поведение, при което злонамереност и неискреност се прикриват под маската на чистосърдечие и доброжелателност." Айде кажи ми сега какво съм си спестил за вас, какво съм прикрил и колко добросърдечен изглеждам? Стоя си зад всяка дума, винаги съм си казвал какво мисля за една голяма част от вас. Ревливи, противни и грозни - да! Това зад гърба ли ви го казвам или? Щом за вас тези неща са нормални, изобщо нямаме обща приказка. Лицемер е шуменският бек, който се правеше на света вода ненапита, а то видите ли било за да става приказка. След като дойде в Разград псува и хвърля факли. Доблестно нали? Лицемерите тук сте вие, помислете си го за вас, няма нужда да отговаряте, защото няма да ви чета форума.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 сеп 2012 16:16

[
Ти знаеш ли какво е лицемер, че го използваш? По своето речниково значение то е: "поведение, при което злонамереност и неискреност се прикриват под маската на чистосърдечие и доброжелателност." Айде кажи ми сега какво съм си спестил за вас, какво съм прикрил и колко добросърдечен изглеждам? Стоя си зад всяка дума, винаги съм си казвал какво мисля за една голяма част от вас. Ревливи, противни и грозни - да! Това зад гърба ли ви го казвам или? Щом за вас тези неща са нормални, изобщо нямаме обща приказка. Лицемер е шуменският бек, който се правеше на света вода ненапита, а то видите ли било за да става приказка. След като дойде в Разград псува и хвърля факли. Доблестно нали? Лицемерите тук сте вие, помислете си го за вас, няма нужда да отговаряте, защото няма да ви чета форума.[/quote]
Подразбирам,че говориш за мен селска пръчко!
Първо не съм от Шумен,а те питах като идваш от Шумен!Сдържай нервите и чети внимателно!Предния път ме нападаше като пишеше,че съм фен на Черноморец!От Бургас съм,а за да стигнеш вашето наСЕЛенО място се идва от Шумен!
Второ кога съм се правил на света вода ненапита и какво имаш предвид като казваш това?
Трето провокацията дойде от вашия сектор,като преди това факлите ги хвърляхме на бетона или си горяха при нас.Това е лицемерното!Вие го започнахте,защото знаехти че пак ви пазят,а сега майки с колички!
Четвърто готов съм да ти го кажа наистина в очите,а не само пред компютъра като теб да се правя на мъж!
Пето как разбра,че сме противни и грозни,като от страх се бяхте покрили и не видяхте никои от нас?

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 24 сеп 2012 17:33

А можехте просто да порицаете хулиганите и клептоманите, като се разграничите от тях. Вместо това явно или косвено ги оправдавате и си търсите врагове. Всеки непредубен ви вижда колко струвате. Няма да се впрегна да ви отговарям. Знаете какво прави по-умният. Приятно фенство и приятно подкрепяне на ЦСКА! Действайте, докато е време ;)

п.с. Ако въобще я е имала въпросната PET или PVC бутилка с тегло макс 1.5 кг, която е можело да убие на място някой от вас ( :mrgreen: ) като го удари по умната глава, защо просто не я хвърлихте обратно откъдето е дошла и никой в нищо нямаше да ви упрекне? И на слепия е ясно, че си носите пиротехниката и си търсите повод да излеете неудовлетвореността си от жалкото състояние на клуба ви. Ако не намерите повод, действате и без повод.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ОФАНЗИВА
Контакти:

Мнениеот ОФАНЗИВА » 24 сеп 2012 18:04

Нормалните фенове се разгриничавали от нас!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Всъщност да, трябва да го направят, защото ние сме фенове, а те определено не са!!Писна ми да слушам за милионите фенове на ЦСКА-къде са те!!Роби на резултата!!
Некви дето не знаят къде се намира Армията тръгнали да ни обясняват кво да правиме-айде няма нужда!! Може и да сме хулигани, но поне сме навсъкъде с отбора!Онзи ден няколко момчета тръгнаха без да имат пари за връщане, без пари за билет и т.н.-но го направиха!!Докато вие само лаете по форумите!Ето това е разликата-осъждали ни действията-и на кого му пука за вас бе, пичове!!Да ми пука от мнението на некав дървен философ-дето мач е гледал само по тв-аре нема нужда!!
И да ще си палим факли, ще си метаме бомбички-защото така ни е кеф!!И когато некви ни замерят с бутилки и се ебават с агитката на ЦСКА-ще си понасят заслуженото!! А не после да реват-имало деца, жени, нз си кво-еми такива имаше и при нас, ама това не ви попречи да метате бутилки нали????
И спрете да се ебавате с нас-щото взе да ни писва-този път ни спряхте-ама др няма да можете!!

A.C.A.B!!!!!
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 24 сеп 2012 18:57

ОФАНЗИВА написа:Нормалните фенове се разгриничавали от нас!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Всъщност да, трябва да го направят, защото ние сме фенове, а те определено не са!!Писна ми да слушам за милионите фенове на ЦСКА-къде са те!!Роби на резултата!!
Некви дето не знаят къде се намира Армията тръгнали да ни обясняват кво да правиме-айде няма нужда!! Може и да сме хулигани, но поне сме навсъкъде с отбора!Онзи ден няколко момчета тръгнаха без да имат пари за връщане, без пари за билет и т.н.-но го направиха!!Докато вие само лаете по форумите!Ето това е разликата-осъждали ни действията-и на кого му пука за вас бе, пичове!!Да ми пука от мнението на некав дървен философ-дето мач е гледал само по тв-аре нема нужда!!
И да ще си палим факли, ще си метаме бомбички-защото така ни е кеф!!И когато некви ни замерят с бутилки и се ебават с агитката на ЦСКА-ще си понасят заслуженото!! А не после да реват-имало деца, жени, нз си кво-еми такива имаше и при нас, ама това не ви попречи да метате бутилки нали????
И спрете да се ебавате с нас-щото взе да ни писва-този път ни спряхте-ама др няма да можете!!

A.C.A.B!!!!!

Това, че сте винаги с отбора е оправдание за хулиганщини и простотии, така ли?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 24 сеп 2012 19:06

ОФАНЗИВА написа:Нормалните фенове се разгриничавали от нас!! :lol: :lol: :lol: :lol:

A.C.A.B!!!!!

Такава "високоинтелигентна" обосновка не бях чувал, ама от Офанзива толкова! Имам много приятели цесекари, които ходят и в агитката от време на време и те самите се рзграничават от офанзиви и всякакви други фракциийки групички! Няма такива изроди дето ще те замерят с горяща факла НОРМАЛНИ ХОРА! А онези душици дето нямали пари за път са ми най-смешните! Хахаа!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
ОФАНЗИВА
Контакти:

Мнениеот ОФАНЗИВА » 24 сеп 2012 19:33

http://www.youtube.com/watch?v=-O8t0dY4opo&hd=1

1:18 - гледайте внимателно-кой започна първи-много добре се вижда метнатата бутилка!!
Иначе пак ние сме виновни!!Няма такива нагли типове като вас!
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 24 сеп 2012 19:49

Вижда се че нещо хвърчи, ама чак 1,5л бутилка не е! Може да е било по-голям пакет семки! Но въпреки това горяща факла по мирни хора, айде сега! И не ми обяснявай колко сме нагли, защото се вижда вие какви сте!

Потребителски аватар
ОФАНЗИВА
Контакти:

Мнениеот ОФАНЗИВА » 24 сеп 2012 19:52

Абе факт е че вие почвате-оттам квото и да ми обясняваш все тая!! Никой нищо не ви закачи, преди некой да я метне тая бутилка!! ;) ;)
Сами сте си виновни-а после ревете колко сме лоши!!При положение че тая бутилка удари едно момче доста серизно, най-нормалното нещо беше да има отговор!!Сърдете се на тоя дето я метна!!Това е!
И следващия път сисложете децата по встрани от нас и толкова!
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 24 сеп 2012 19:54

ОФАНЗИВА написа:Абе факт е че вие почвате-оттам квото и да ми обясняваш все тая!! Никой нищо не ви закачи, преди некой да я метне тая бутилка!! ;) ;)
Сами сте си виновни-а после ревете колко сме лоши!!При положение че тая бутилка удари едно момче доста серизно, най-нормалното нещо беше да има отговор!!Сърдете се на тоя дето я метна!!Това е!
И следващия път сисложете децата по встрани от нас и толкова!

Следващият път най-вероятно няма да ви има...! Дано поне осъдят тези дето направих зулумите, включително и човека от нашата трибуна хвърлил предмета срещу вас!

Върни се в “ЦСКА”