ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Кашчей » 08 юни 2016 22:29

CSKA 78 написа:
vaskonti написа:
CSKA 78 написа:Нали не можел един отбор да съществува, без да е дружество, пич?! Това са твои думи! :lol: :mrgreen:

А може ли?

Трябва да питаш Кашчей! Според него може, и не може в зависимост дали го устройва, или не! ;) :lol:

Ако ползваш по-малко тиквони, може и да те приеме някой насериозно..докато не ти прочете недомислиците!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 юни 2016 22:29

honda написа:
CSKA 78 написа:
Нали не можел един отбор да съществува, без да е дружество, пич?! Това са твои думи! :lol: :mrgreen:

Може да съществува ,но не може да играе официални мачове. Ако според теб това е работещ отбор ОК. Такъв отбор общо взето не се отличава много от тези "отбори" в които всеки от нас е играл в кварталното първенство като дете или юноша. С кой имат договори футболистите с отбора или с дружеството? Договорите за трансферите между кой се подписват между отборите или между дружествата?
Холанците нямат нищо общо с УЕФА. Те са консултанска фирма специализирана в маркетинга на спортни прояви. Консултирали са и холандската федерация относно формата на холандското първенство.

Мерси за просвещението, Хонда! Но нямаше нужда да се хабиш в обяснения! Спорът с Кашчей е от друго естество! :lol: :mrgreen:

ПП Холандците са препоръчани от УЕФА, обнови си източниците на информация! :idea: :arrow:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 юни 2016 22:30

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=O0PVn7P9aFQ[/youtube]

Наздравеее!

ПП Империята се пробужда! Червения футболен хегемон се завръща с пълна сила да мачка всички, които го мачкаха през годините!
Пазете се! Оттук насетне идва нашето време! 8-)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 юни 2016 22:31

CSKA 78 написа:
sin4ec написа:
CSKA 78 написа:
Ми...аз виждам да пише единствено ЦСКА, никъде не видях ПФК, а още по-малко ЕИК! Що така?! :lol: :mrgreen:

Оранжада евтина, лиценз за професионален футбол има Литекс. Никакво ЦСКА няма в документите. Между впрочем, знаеш ли кой е Паулус и какво се е случило с него??

Знам, синьо камИче, дето се пръска по лозята! Не знам според теб какво е общото с ЦСКА-София? Които много скоро ще получат лиценз за новата Първа лига! Като това са думи на Павел Колев! :mrgreen: :mrgreen:

Ауу, откога думите на Колев станаха библия за вас? Много скоро-малко скоро е понятие от бъдещето, може да стане, а може и да не стане. Има ли ЦСКА в документите за лиценз в момента, оранжада евтина, или няма?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 юни 2016 22:32

Кашчей написа:
CSKA 78 написа:Трябва да питаш Кашчей! Според него може, и не може в зависимост дали го устройва, или не! ;) :lol:

Ако ползваш по-малко тиквони, може и да те приеме някой насериозно..докато не ти прочете недомислиците!

Тези, които ме приемат на сериозно не са от твоя кръг! А, ти и твоето обкръжение, за вас няма нужда да си хабя сериозността! :lol: :mrgreen: :idea: :arrow:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 юни 2016 22:34

Ей богу, какво става с онези? За 1 ден 10 оставки.... страх ли е да го опишеш!
@ Вълкана изригва момчета, спасявайте се :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 08 юни 2016 22:34

sin4ec написа:
CSKA 78 написа:
sin4ec написа:
CSKA 78 написа:
Ми...аз виждам да пише единствено ЦСКА, никъде не видях ПФК, а още по-малко ЕИК! Що така?! :lol: :mrgreen:

Оранжада евтина, лиценз за професионален футбол има Литекс. Никакво ЦСКА няма в документите. Между впрочем, знаеш ли кой е Паулус и какво се е случило с него??

Знам, синьо камИче, дето се пръска по лозята! Не знам според теб какво е общото с ЦСКА-София? Които много скоро ще получат лиценз за новата Първа лига! Като това са думи на Павел Колев! :mrgreen: :mrgreen:

Ауу, откога думите на Колев станаха библия за вас? Много скоро-малко скоро е понятие от бъдещето, може да стане, а може и да не стане. Има ли ЦСКА в документите за лиценз в момента, оранжада евтина, или няма?

Чак пък библия , просто човека е по информиран от теб и мен ;) Вий по добре си гледайте говедарника , че не просто вървите , ами направо търчите по нашия път , както каза Хари , не е лошо да си водите записки ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 юни 2016 22:35

CSKA 78 написа:
honda написа:
CSKA 78 написа:
Нали не можел един отбор да съществува, без да е дружество, пич?! Това са твои думи! :lol: :mrgreen:

Може да съществува ,но не може да играе официални мачове. Ако според теб това е работещ отбор ОК. Такъв отбор общо взето не се отличава много от тези "отбори" в които всеки от нас е играл в кварталното първенство като дете или юноша. С кой имат договори футболистите с отбора или с дружеството? Договорите за трансферите между кой се подписват между отборите или между дружествата?
Холанците нямат нищо общо с УЕФА. Те са консултанска фирма специализирана в маркетинга на спортни прояви. Консултирали са и холандската федерация относно формата на холандското първенство.

Мерси за просвещението, Хонда! Но нямаше нужда да се хабиш в обяснения! Спорът с Кашчей е от друго естество! :lol: :mrgreen:

ПП Холандците са препоръчани от УЕФА, обнови си източниците на информация! :idea: :arrow:

КлонДьо, няма да е лошо, ако се вслушваш в чужди мнения- това със сигурност няма да ти навреди, за разлика от сегашното ти поведение да се опитваш да иронизираш всеки, който не е на твоето мнение. Ти знаеш ли кой е Хонда, а кой Беладона, а кой съм аз, а кой е 1982..имаш ли си поне малко представа, че някой от тези никове може да има и по-добра от твоята информация по някой въпрос?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 юни 2016 22:35

sin4ec написа:
CSKA 78 написа:Знам, синьо камИче, дето се пръска по лозята! Не знам според теб какво е общото с ЦСКА-София? Които много скоро ще получат лиценз за новата Първа лига! Като това са думи на Павел Колев! :mrgreen: :mrgreen:

Според Колев има подадени документи, синьо каМиче! Вече имаме лиценз за Б групата, чака се за елита! Трябва Изпълкомът да узакони новата лига, и ще получим лиценз за нея! :mrgreen: :mrgreen:

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 08 юни 2016 22:37

Кашчей написа:
Teo написа:
percival написа:Добре ,как ще коментирате думите на ефбет бабката ?
Гриша Ганчев не бил издържал до сега ПФК ЦСКА ? Можела и сама да подписва документи ? Можело и в "А" група ,ама по законно било в "Б" .Нямало причина да не се издаде лиценз :)

Дора Парцала не знае на кой свят е :lol: Гледа като все едно някой бушон и изгърмял в главата :lol:
@ Като разпрани гащи се обяснява! Като защитава интересите НЕ на АД-то, а на лапачите които чакат да си приберат паричките. :idea:

Ти колко долно и неумно човече си....!?!

Брато що така пак си изпускаш нервите,като вчера с мен :roll: Сигурно си имаш някаква причина,но не вярвам да е в мене или колегите от форума,нали :?
Анархия мать порядки!

Върни се в “Архив”