pomiqrat написа:Thsmith написа:pomiqrat написа:Thsmith написа:pomiqrat написа:
Самоубийството е твоя интерпретация, за която специалист в областта би казал, че е твоя потисната идея. .
Естествено както обикновено си изключително близко до целта. Човек за когото най-важен е самия той и никога не го е крил и идеята да жертва най важното си, а именно себе си. Десетката! : )pomiqrat написа:Боядисването от моя страна също е твоя интерпретация.
Не, аз интерпретации в случая нямам. Ти отвори дума за боядисване на дадена статуя и как би и се отразило, а аз ти дадох идея как да осъществиш душевния си прелом на местна почва.pomiqrat написа:Разбирам, че си твърдо зад еднополовата любов, налагана от любимите ти щати, но аз съм тесногръд и твърдо за скуката в днешно време между мъжа и жената. Не знам как свърза гейството с удоволствието, което доставям на жени и изричто подчертах че става дума за жени, но очевидно криеш нещо от обществеността. Не се срами.
Я да се върнем към предишния абзац тук, какъв беше? Интерпретация и потисната идея? Ох, май засегнах нерв!
п.с Твърде слабо и зелено подходи. Трябва по-добре да обмисляш текста за да не може да се използва срещу теб в подигравателен стил. Едно време, когато се упражнявахме с дебати в лицея, това беше един от първите уроци. По кратки тези, които не дават възможност да се атакуват широко. Бързо осмиване на част от тезата на опонента и си готов.pomiqrat написа:Твоите талибани ще те подкрепят. Може заедно да ми доставите удоволствието и да боядисате статуята.
Аз талибани нямам, ти доколкото си спомням се готвеше за талибан. Както и ти изразяваше някакви желания за боядисване с идеята за духовно удовлетворение. Аз просто гледам сеир.
---
Ех, липсваше ми такъв тип човъркане!
От първото ми мнение е очевадно, че не се готвя за талибан, а че чакам талибанските изтъпления в САЩ да продължат и да се разширят. Не предполагах, че трябва да направя попара и да я сдъвча, за да ме разберт. Мислех нивото във форума за по-високо. Да искаш да боядисам някакъв съветски паметник, който на теб ти пречи и е на ръка разстояние от теб не знам как не го наричаш талибанизъм? Моят и твоят паметник и твоята причина и моята причина за боядисване са диаметрални. Единственото общо по между им, че проповядват лъжа. Как да нямаш талибани, като твоите хора са гласували демонтиране на паметник![]()
Няма как някой да се подиграе с човек, когато този човек сам е подходил подигравателно към себе си с написаното от себе си за себе си.
Е как ще се готвиш? Аз бях останал с впечатлението, че вече си станал. Чакаш само още малко да поникне брадицата?
Аз моето мнение за този позор в центъра съм го казал отдавна. Съвета ми към теб е изцяло с мисъл за твоето емоционално здраве. Каза, че очакваш някакъв катарзис при вида на боядисване и ти предложих най-добронамерено да пробваш сам да го предизвикаш. Може пък да те възстанови. Иначе разбирам, че се смяташ за дълбоко запознат с членовете на племето Ви, но те уверявам, не си срещал "мой" хора там. Припознал си се, но то е простимо. Не се страхувай от грешките, както е казал великият Бенджамин Франклин!
* С човек може и да е трудно, но с талибан?
Опитай се да си събереш мислите и да се върнеш към темата за талибанската организация САЩ.
Какво каза за проектирането? Някъде в третия или четвъртия пост беше май?
Недей да прехвърляш семейните си проблеми другаде.

(Първа стъпка е да обръснеш брадата и да се освободиш от овцата, след това може да да се върнеш към светския живот)