Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Real
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Real » 26 яну 2018 11:40

wolf написа:
Real написа:
KOPScousers написа:Коу счупи кръстчетата на дърварите от Еспаньол за има няма 25 минути. Спешно ни трябва играч като него, защото липсата му тепърва ще се усеща, още в събота очаквам поредния закучен мач, който нямаме ясна идея как да спечелим. А времето си тече с пълна сила... :)

Даммм, и аз, в някакъв прилив на мазохизъм изгледах дебюта му... Болно ми е да го гледам в този екип, но не мога да отрека: Коу е играча, който бе нужен на Барса и Барса е отбора, който бе нужен на Коу... Колкото и да се опитват да ни замажат очите фсжистките ПиАр-и - истината е, че ще ни липсва много Малкия... Вече ни липсва... Ама нищо, де - днес ни купиха защитник за 200к, погъделичкаха ни с поредна серия слухове от поредицата Горецка-Марез-Моура-Хамес-Луан-.... (очаквам до 31-ви да пуснат и Мертенс-Майер-Дракслер-Инсиние...). Оба седи на стенд-бай, ама за него сме тихи, щото ще ни заминат спестяванията от Коутиньо, пък и е минал 20 години, няма как да го шитнем в Испания на 3-400 % печалба след 3-4 години... На кого му пука за времето и закучените мачове, ние мислим възвишено и в перспектива: възвръщаемост-Възвръщаемост-ВЪЗВРЪЩАЕМОСТ!

Горецка Байерн май го купиха вече

Не го купиха, но е техен. Слуховете за всеки от останалите бяха опровергани своевременно. Ама важното е да има пушилка, да се създава надежда, че състава ще се подсили, да свърши пустия януари... После нещата ще утихнат. Ще забравим за Коу, както забравихме за Луис. Ще се съсредоточим върху борбата за 4-тото място и изграждането на нови играчи, които да реализираме на испанския пазар. Или на арабския... Докато съвсем оправим балансите и реализираме и самият Клуб на арабския пазар. Или китайския... AMERICAN DREAM!

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 26 яну 2018 15:34

Tart написа:
realist написа:
Извинявай, Гомес ли сравняваш с Гари Кейхил :lol: Я кажи ти сега, колко струва Гомесчо. Тарта заложи на 40 млн, ти на колко го оценяваш :?: :mrgreen:

Явно трябва да пояснявам и обяснявам всичко :) . Transfermarket определя стойността му на 18м евро..там може да вземеш "минималната цена". Последното, което четох..е не помня спортната обсерватория, но бяха взети, оценени "години","потенциал за развитие","спортно технически качества(развити последната година и за развиване) и т.н. Беше втори по скок в цената..след Габриел Жесус..оценката..39м евро.Transfermarket определяше цена за Гомес, преди 18 месеца - 5м евро..малко преди това - 3м евро. В контекста на коментара ми на твоя..че който и да вземеш от публиката ни ще се представи по-добре от него :lol: :lol: :lol:

Моето изказване, което цитираш, беше очевадна хипербола. Ако си го приел буквално, твой си е проблема :roll:
Що се отнася до цената на Гомес, остави разни параметри, статистики и Трансфермаркети. Сложи си ръката на сърцето и кажи, мислиш ли наистина, че някои балък ще извади в момента 40 млн за това момче? 8-) Ми то ако е така, ВВД сме го взели направо за без пари., а Рома могат да завеждат жалба за грабеж :oops:

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 26 яну 2018 16:30

Real написа:
wolf написа:
Real написа:
KOPScousers написа:Коу счупи кръстчетата на дърварите от Еспаньол за има няма 25 минути. Спешно ни трябва играч като него, защото липсата му тепърва ще се усеща, още в събота очаквам поредния закучен мач, който нямаме ясна идея как да спечелим. А времето си тече с пълна сила... :)

Даммм, и аз, в някакъв прилив на мазохизъм изгледах дебюта му... Болно ми е да го гледам в този екип, но не мога да отрека: Коу е играча, който бе нужен на Барса и Барса е отбора, който бе нужен на Коу... Колкото и да се опитват да ни замажат очите фсжистките ПиАр-и - истината е, че ще ни липсва много Малкия... Вече ни липсва... Ама нищо, де - днес ни купиха защитник за 200к, погъделичкаха ни с поредна серия слухове от поредицата Горецка-Марез-Моура-Хамес-Луан-.... (очаквам до 31-ви да пуснат и Мертенс-Майер-Дракслер-Инсиние...). Оба седи на стенд-бай, ама за него сме тихи, щото ще ни заминат спестяванията от Коутиньо, пък и е минал 20 години, няма как да го шитнем в Испания на 3-400 % печалба след 3-4 години... На кого му пука за времето и закучените мачове, ние мислим възвишено и в перспектива: възвръщаемост-Възвръщаемост-ВЪЗВРЪЩАЕМОСТ!

Горецка Байерн май го купиха вече

Не го купиха, но е техен. Слуховете за всеки от останалите бяха опровергани своевременно. Ама важното е да има пушилка, да се създава надежда, че състава ще се подсили, да свърши пустия януари... После нещата ще утихнат. Ще забравим за Коу, както забравихме за Луис. Ще се съсредоточим върху борбата за 4-тото място и изграждането на нови играчи, които да реализираме на испанския пазар. Или на арабския... Докато съвсем оправим балансите и реализираме и самият Клуб на арабския пазар. Или китайския... AMERICAN DREAM!

Всеки ден се моля как клуба ще бъде реализиран/продаден на арабски шейх или някой руснак. Китайското правителство въведе значителни ограничения в инвестициите зад граница така че това го забравяме

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 26 яну 2018 17:57

wolf написа:
Всеки ден се моля как клуба ще бъде реализиран/продаден на арабски шейх или някой руснак. Китайското правителство въведе значителни ограничения в инвестициите зад граница така че това го забравяме

Аз ще перифразирам малко и ще кажа: Камиларите са временни, Клубът - Вечен! Не искам шейхове и олигарси. Не искам мръсни пари, петролни пари, парите на робовладелците с дръпнатите очички. Бях дете, но все пак помня последните две титли на Пуул. Крал Кени на терена. Отборът, който смазваше противниците в Англия и Европа. Не това ме направи фен. Преживях и 30(почти) години без титла. Ще преживея и повече, вероятно. Това няма да ме откаже. Този клуб е много повече от трофеите, звездите, точките... Мислиш ли, че Чельсий, Сити, ПСЖ или Махачкала могат, след 25г. без титла, да излязат на стадион на другия край на света, където 90 000 да запеят химна им? Планините от пари могат да донесат някоя титла, но никога - величие.
Не ме разбирай погрешно, не смятам, че алчни американски чичковци са по-добър вариант.
Но... Байерн, Юве, Барса, Реал... Справят се и без арабите. И със сигурност ще надживеят камиларските "проекти"...

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 26 яну 2018 18:06

Искаш да ми кажеш, че Ливърпул е станал гранд без да е имал пари и титли ли? Тези футболисти които помниш са били в клуба точно заради рекордните за Англия трансфери, многото трофеи и доминацията. Не защото са били влюбени в Ливърпул

Onq

Мнениеот Onq » 26 яну 2018 18:28

wolf написа:Искаш да ми кажеш, че Ливърпул е станал гранд без да е имал пари и титли ли? Тези футболисти които помниш са били в клуба точно заради рекордните за Англия трансфери, многото трофеи и доминацията. Не защото са били влюбени в Ливърпул

Гледай филмът за Кени и ще разбереш защо парите нямат нищо общо в онея времена.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 26 яну 2018 18:53

Onq написа:
wolf написа:Искаш да ми кажеш, че Ливърпул е станал гранд без да е имал пари и титли ли? Тези футболисти които помниш са били в клуба точно заради рекордните за Англия трансфери, многото трофеи и доминацията. Не защото са били влюбени в Ливърпул

Половината отбор на Пейсли и Кени е взет за много пари за онова време, включително самия Кени е взет за адски много пари.

Onq

Мнениеот Onq » 26 яну 2018 19:12

wolf написа:
Onq написа:

Половината отбор на Пейсли и Кени е взет за много пари за онова време, включително самия Кени е взет за адски много пари.

400 000 Паунда. Не става дума за колко е взет , а какви са им били заплатите. След печелене на Титла или КЕШ премията на Кени е отишла за почерпка на отбора и не е могъл да купи на жена си обещаната кола - Мини. Стига глупости за пари и т.н. Ти по принцип не обичаш английския футбол, не харесваш английските играчи и искаш арабски собственици. За какво си станал фен на Ливърпул само ти си знаеш, но твоя си работа.

Потребителски аватар
merseyside
Контакти:

Мнениеот merseyside » 26 яну 2018 19:43

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не даде много надежди на феновете на отбора, че могат да видят още нови имена на "Анфийлд" до края на зимния трансферен прозорец. До момента мърсисайдци привлякоха Вирджил ван Дайк, но след това се разделиха с Филипе Коутиньо и привържениците очакваха на мястото на бразилеца да бъде взет друг качествен играч. Често се споменава името на Тома Льомар от Монако, но днес Клоп заяви, че е малко вероятно до края на месеца да бъде осъществен подобен мащабен трансфер.

"Това не е много вероятно. Бих ли го заявил на 100%? Не. Това би означавало да сложа край на всички слухове, а не искам да го правя. Трябва да се забавляваме през следващите няколко дни", заяви Клоп с усмивка на лице.

За предстоящия двубой с Уест Бромич от турнира за ФА Къп мениджърът на Ливърпул разкри, че Симон Миньоле и Дани Ингс ще започнат като титуляри, Даниел Стъридж, който е спряган за трансфер в друг клуб, също ще се завърне в игра.
1977, 1978, 1981, 1984, 2005, 2019
Изображение

Image

#FSGOUT

Onq

Мнениеот Onq » 26 яну 2018 19:57

merseyside написа:
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не даде много надежди на феновете на отбора, че могат да видят още нови имена на "Анфийлд" до края на зимния трансферен прозорец. До момента мърсисайдци привлякоха Вирджил ван Дайк, но след това се разделиха с Филипе Коутиньо и привържениците очакваха на мястото на бразилеца да бъде взет друг качествен играч. Често се споменава името на Тома Льомар от Монако, но днес Клоп заяви, че е малко вероятно до края на месеца да бъде осъществен подобен мащабен трансфер.

"Това не е много вероятно. Бих ли го заявил на 100%? Не. Това би означавало да сложа край на всички слухове, а не искам да го правя. Трябва да се забавляваме през следващите няколко дни", заяви Клоп с усмивка на лице.

За предстоящия двубой с Уест Бромич от турнира за ФА Къп мениджърът на Ливърпул разкри, че Симон Миньоле и Дани Ингс ще започнат като титуляри, Даниел Стъридж, който е спряган за трансфер в друг клуб, също ще се завърне в игра.

Всъщност каза доста по-различни неща. Сигурните титуляри са Миньоле, Хендерсън и Морено. Ингс не е сигурно, че ще играе, а за Стърдиж само каза, че не са разговаряли за трансфер скоро. Лалана отпада поради контузия

Върни се в “Ливърпул”