Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Ozzimozzi » 12 окт 2017 13:44

Dedo1948 написа:
Ozzimozzi написа:
CaptainBertorelli написа:Сега ще се окаже, че цените на билетите в Търново са били ниски. Следва "жълти павета, Военен клуб, че$т..."

За това го запитах колко човека бяха на мача с Локомотив БДЖ при цени на билетите - 5 лв., и колко си бяха облекли фланелките от Спорт Депо, но разбира се отговор няма. :)

Когато вие сложите цена 5 лева на билет на някоя контрола на Панчарево,тогава ела да си мерим феновете. Сещаш ли се?

Ама това контрола ли било? Аз си помислих, че сте играли за някаква купа, че даже сте я спечелили! Тя тази купа много ще тежи във визитката на Бадемчето и току виж го е забелязал някой отбор от чужбина!
Та на тази контрола с цена на билетчето 5 кинта колко хорица имаше с фланелки на ЦСКА 1948? Успя ли да ги изброиш? :lol:
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 12 окт 2017 13:46

Dedo1948 написа:Аз като фен на ЦСКА 1948 съм приятно изненадан,че Киро Домусчиев ни е фен. Той може да е всякакъв,но поне доказа нагледно на всички в тази страна,че разбира най-много от футбол. И смачка човечето от Микре с обувки 36 ти номер.

Каква изненада, че Домусчиев ви е фен?! А дали вие не сте негови фенове и лИбовта да е взаимна? ;)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 12 окт 2017 13:52

Teo написа:
Dedo1948 написа:Аз като фен на ЦСКА 1948 съм приятно изненадан,че Киро Домусчиев ни е фен. Той може да е всякакъв,но поне доказа нагледно на всички в тази страна,че разбира най-много от футбол. И смачка човечето от Микре с обувки 36 ти номер.

Нека ви дава пари бе, но не претендирайте за неща които няма как да бъдат ваши.
Ако искате си вдигнете 50 000 хиляден стадион някъде, сменяйте си емблемата колко искате, екипите може ги направите жълт камуфлаш... все ни е тая, но не се бутайте там където народната любов ще ви разбие!

ПП То Газдов/Гьонов а.к.а новото Г2 не спряха да го хвалят тоя Кирил Домусчиев... бил най-големия, най-разбиращия, най-печелившия... нас това какво ни вълнува всъщност?! Нека строи и да ви дава, ама за Армията и Панчарево забравете, там за вас е чужда територия!

ВиШисте, какво е това камуфлаш ве? Нещо за ядене ли е? :lol: :mrgreen:

Най-посетения клуб, бла бла, брояха хората на Герена с Витоша и Дунав и накрая в Борисовата събрали по-малко публика....пратете няколко автобуса до Ловеч, че нещо сецна припознаването :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 12 окт 2017 13:58

JackPackage написа:
Teo написа:

Ако искате си вдигнете 50 000 хиляден стадион някъде, сменяйте си емблемата колко искате, екипите може ги направите жълт камуфлаш... все ни е тая, но не се бутайте там където народната любов ще ви разбие!

ПП То Газдов/Гьонов а.к.а новото Г2 не спряха да го хвалят тоя Кирил Домусчиев... бил най-големия, най-разбиращия, най-печелившия... нас това какво ни вълнува всъщност?! Нека строи и да ви дава, ама за Армията и Панчарево забравете, там за вас е чужда територия!

Най-посетения клуб, бла бла, брояха хората на Герена с Витоша и Дунав и накрая в Борисовата събрали по-малко публика....пратете няколко автобуса до Ловеч, че нещо сецна припознаването :lol: :mrgreen:

са гледай на 21,как ще сецне....да нема после ах и ох....
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 окт 2017 14:03

JackPackage написа:
Teo написа:

Тия един мач напълнили 15к и вече все едно са №1 по домакински срещи хахаха!
@ Жал ми за вас много ми жал :cry: :cry: :lol: :lol:

ПП Последните 3-4 години ЦСКА е фактор №1 по посещаемост и като домакин и като гост!

redmadness48

Мнениеот redmadness48 » 12 окт 2017 14:08

Dedo1948 написа:Самият Домусчиев каза,че не ни дава пари. Сега каква ли глупост ще измислите,драги другарчета? ЦСКА 1948 си има своят път на развитие,който е на всеки фалирал клуб. Така е нормално да се прави,фалираш и започваш от нулата. Не правиш измами и не си измекяр!

Като той не дава пари защо фирмите му бяха разкрити пред Господари на ефира че участват в търга ?

Dedo1948

Мнениеот Dedo1948 » 12 окт 2017 14:08

demon777 написа:приятелството си е приятелство сиренето е с пари.
Айде само да не се лъжем а ?

А киро как няма да ви е е фен като ви е собственик.
Все едно да мразиш нещо твое не става така.

Аз съм собственик,Домусчиев е само фен. Не на микренските лъжи!

Dedo1948

Мнениеот Dedo1948 » 12 окт 2017 14:09

redmadness48 написа:
Dedo1948 написа:Самият Домусчиев каза,че не ни дава пари. Сега каква ли глупост ще измислите,драги другарчета? ЦСКА 1948 си има своят път на развитие,който е на всеки фалирал клуб. Така е нормално да се прави,фалираш и започваш от нулата. Не правиш измами и не си измекяр!

Като той не дава пари защо фирмите му бяха разкрити пред Господари на ефира че участват в търга ?

Ти чуваш ли се каква глупост си написал тук и сега? Кажи ми честно?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 окт 2017 14:10

Dedo1948 написа:
demon777 написа:приятелството си е приятелство сиренето е с пари.
Айде само да не се лъжем а ?

А киро как няма да ви е е фен като ви е собственик.
Все едно да мразиш нещо твое не става така.

Аз съм собственик,Домусчиев е само фен. Не на микренските лъжи!

Ти си собственик с 10 лева билет, а Домусчиев е едноличен собственик финансираш клуба ти и фен! :lol:
@ Правете каквото искате, само за Армията и Панчарево да не съм чул нещо от вас! 8-)

Искам един ден, ако оцелеете въобще да ни дойдете на гости на Армията да ви напълнил делиорманската кошара и да си ходите усмихнати! :lol: :lol: лично съм замислил да бъде пред сектор Б и да ви наштракам снимки, това ще е нещо велико и ще го сложа на портала на Армията... бившите "цесекари" бяха тук в сектор Б! :mrgreen:

Dedo1948

Мнениеот Dedo1948 » 12 окт 2017 14:13

Ozzimozzi написа:
Dedo1948 написа:
Ozzimozzi написа:
CaptainBertorelli написа:Сега ще се окаже, че цените на билетите в Търново са били ниски. Следва "жълти павета, Военен клуб, че$т..."

За това го запитах колко човека бяха на мача с Локомотив БДЖ при цени на билетите - 5 лв., и колко си бяха облекли фланелките от Спорт Депо, но разбира се отговор няма. :)

Когато вие сложите цена 5 лева на билет на някоя контрола на Панчарево,тогава ела да си мерим феновете. Сещаш ли се?

Ама това контрола ли било? Аз си помислих, че сте играли за някаква купа, че даже сте я спечелили! Тя тази купа много ще тежи във визитката на Бадемчето и току виж го е забелязал някой отбор от чужбина!
Та на тази контрола с цена на билетчето 5 кинта колко хорица имаше с фланелки на ЦСКА 1948? Успя ли да ги изброиш? :lol:

Имаше продадени 102 билета,колкото да си покрием разходите по организацията на двата отбора,наем,съдийски... Като заговорихме за НАЕМ,малкото човече с обувки 36 ти номер,от село Микре,защо не плаща наем на Армията и Панчарево? Защо,а?

Върни се в “ЦСКА”