Черно Море - Сливен - 3:0
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- SLAVMASTER
- Контакти:
Re: 26.09, 16:00 Черно Море - Сливен / Всички на стадиона !
за съжаление е така........виждате,М-Боли за да го продадът трябва да премине или в ЦСКА или в Левски,с една дума другите отбори са в една графа,само дето третия от време на време се сменя 

- I love Black Sea
- Контакти:
мега гаден терен и много слаб Черно Море ...
а да кажа че не съм на мача защото имах работа и няма как да ида а поне го гледам по телевизора и се радвам че не съм дал пари за билета ... 

абе ние се бъзикаме тука относно терена,но най-много някой футболист да се контузи

HASTA DE LA VICTORIA
- I love Black Sea
- Контакти:
някои ако го види ще си помисли че е имало воина .... а наще как играят ... просто едно МЕРСИ на номер 5-ти от ОФК Сливен

Поне няма да останат гладни футболистите - навеждат се и си взимат по някое картофче 

Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
И аз превключих по ТВ-то за секунди... направо картофена нива е! Нямам желание да гледам нито минута подобни неща.
thebully написа:абе ние се бъзикаме тука относно терена,но най-много някой футболист да се контузи![]()
![]()
Да сменят бутоните

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:thebully написа:абе ние се бъзикаме тука относно терена,но най-много някой футболист да се контузи![]()
![]()
Да сменят бутонитеИма едни, наричам ги "убийците", понеже са остри като куршум от Калашников, но в същото време са що годе стабилни на такова покритие.
ако беше продължило да вали във Варна и те нямаше да помогнат,работата отиваше на водна топка

HASTA DE LA VICTORIA
- Lord_Dexter
- Контакти:
Гледай ся какви са ни футболистите, ако не беше зает да вдига ръка, щеше да я вкара тая топка....

let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....
Още много време ще чакате за славна история....
SLAVMASTER написа:днес няма да ви се наложи да си кипните нивата,няма да хабите водица,щото ке вали.......след мача хвърлете малко картофи,поне хаир ще имате..........а и тамян да запалите............за късмет,между другото тука хората още бъркат стадиона с църквата по мирис след вашата литургия,Сливен са си запалили свещи за здраве че трудно се играе с катъри! Черно Море - Сливен 1:3
почти позна резултата,евала

HASTA DE LA VICTORIA