Локо Пловдив отново начело!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Linkin_Park
Контакти:

Re: ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ ОСТАНА ПЪРВИ СЛЕД ТРЕТИЯ КРЪГ !!!

Мнениеот Linkin_Park » 16 авг 2010 00:12

Roger_Federer написа:Ми честито,какво да кажем!Гледах един мач на Локо Пд-с Черно море и ми хареса.И самият мач беше добър,и този Карвальо ми направи впечатление.

Съгласен съм , пък и този Карвальо нали Коко го обеща на вас. :lol:

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 16 авг 2010 00:18

staria написа:
отборът на Пловдив написа:
ВЪВ ФУТБОЛА Е КАТО В ЖИВОТА...НЯКОИ ТРЪГВАТ, ДОБРЕ, А ЗАВЪРШВАТ ЗЛЕ, ДРУГИ ПЪК ТРЪГВАТ ЗЛЕ, А ЗАВЪРШВАТ ДОБРЕ! ЩЕ ВИДИМ НАКРАЯ КАКВО ЩЕ СТАНЕ. ТОВА ОБАЧЕ НЕ НИ ПРЕЧИ ДА СЕ НАСЛЪЖДАВАМЕ НА ЗАСЛУЖЕНОТО ПЪРВО МЯСТО ВЪВ ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ. МАЧА С ЛИТЕКС ЩЕ ПОКАЖЕ ДАЛИ ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ДА МЕЧТАЕМ ИЛИ ЩЕ СЕ БОРИМ САМО ЗА ЕВРОТУРНИРИТЕ ТАЗИ ГОДИНА! 8-)

Или да не изпаднем, както повечето "специалисти" тук ни предсказват.

Няма лошо, ние и в шампионската година до последно се "борихме да не изпаднем", и накрая много хора останаха с пръст в уста(особенно хора от близките на Пловдив села). :mrgreen:

Сериозно, ако бием Литекс, ще може да мечтаем и за нещо повече от ЛЕ. :)
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 16 авг 2010 00:19

Дано останем първи и след последния кръг!
Предстои ни тежко изпитание срещу "Литекс" и смятам, че ако сме отбор с претенции трябва да го преминем с изразителна победа!Логично е, след като изявяваш претенции, да се докажеш пред силните!
Черноморец ме изкефиха максимално - показаха на останалите отбори, че когато вярваш в победата и се бориш за нея със сърце и душа я постигаш,бзе значение от съперника!Първият отбор, който се изправи срещу Левски без страх го победи напълно заслужено!За мен лично игровите възможности на повечето отбори са горе-долу поизравнени и разликата е в ПСИХИКАТА И МАНТАЛИТЕТА на футболистите! "Акулите" излезнаха с 8 чужденци, на които не им пука, кои са левски и ЦСКА и всички видяхте, че точно това даде резултат и наклони везните в полза на баргузлии!Аз лично съм "ЗА" интернационални отбори, в които играят класни чужденци!

Именно в тези чужденци ми е надеждата да вдигнат класите на отборите извън софия , та дано се изкорени примиренческия провинциялен манталитет от главите на футболистите играещи за отбори извън столицата!
Изображение

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 16 авг 2010 00:20

Linkin_Park написа:
Roger_Federer написа:Ми честито,какво да кажем!Гледах един мач на Локо Пд-с Черно море и ми хареса.И самият мач беше добър,и този Карвальо ми направи впечатление.

Aaa, те не плащат. Не могат вече, пък и сега пак пари за неустойки, нови треньори... съвсем са е закъсали.

Потребителски аватар
Qu1cky
Контакти:

Мнениеот Qu1cky » 16 авг 2010 00:20

Още е рано да се говори за позициите ни в крайното класиране , но аз лично ще бъда мн доволен на 3-5 място
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив
Изображение

Obichamlevski
Контакти:

Мнениеот Obichamlevski » 16 авг 2010 00:23

отборът на Пловдив написа:ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ ОСТАНА ПЪРВИ СЛЕД ТРЕТИЯ КРЪГ!

Владо Чернев започва работа в Локомотив, води деца от Ботев (Сопот), родени през 1998-ма година

Локомотив (Пловдив) ще се задържи на първото място във временното класиране и след края на третия кръг на шампионата. Това стана факт след като Черноморец (Бургас) удари Левски (София) на стадиона в квартал "Лазур" с 2:1, късно тази вечер. Така след пловдивчани се нареждат Литекс и Черноморец, като и трите отбора са със седем точки, но по-добрата голова разлика дава приемущество за Христо Бонев и неговите момчета.
Първата тренировка за новата седмица ще е утре от 18.00 ч.
Също утре започват тренировките на най-малкия ни юношески представителен отбор, съставен от деца, родени през 1998-ма година. Куриозен факт е, че новият старши-треньор на селекцията за "деца-център" ще е доскорошния кадър на Ботев Владо Чернев. Той започва работа на Лаута, като ще тренира селектирания в Ботев свой отбор от малчугани, които впоследствие останаха ненужни в плановете на ръководството на новосформираната кръстоска между Ботев и Металик (Сопот). Към отбора на Владо Чернев ще се присъединят и няколкото деца, които миналия сезон тренираха под ръководството на треньора Атанас Георгиев, който това лято се отказа от поста си в Локомотив.
http://lportala.net/news/1973.html

http://www.winner.bg/league_statistic/3.html

Уау, не думай . Сега какво ? Шампиони ли станахте ? :shock:

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 16 авг 2010 00:23

staria написа:
Linkin_Park написа:

Aaa, те не плащат. Не могат вече, пък и сега пак пари за неустойки, нови треньори... съвсем са е закъсали.

Оф,така е момчета,тежко е.Дръжте си го Карвальо,да си играе при вас момчето и после в чужбина.Ако Локо Пд продължава да играе успешно може спокойно да играте в Европа,ще е добре,има добър отбор.Само треньора не харесвам,ама това си е лично мнение.
Последна промяна от Roger_Federer на 16 авг 2010 00:24, променено общо 1 път.

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 16 авг 2010 00:24

Qu1cky написа:Още е рано да се говори за позициите ни в крайното класиране , но аз лично ще бъда мн доволен на 3-5 място

На мен не ми пука на кое място сме. В момента ме интересува само базата и стадиона. Най-важното е тази година да изиграем първия мач на осветление на Лаута. Ако лятото започне и строежа на фенската трибуна....

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 16 авг 2010 00:24

Браво на Локо и успех срещу Литекс
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 16 авг 2010 00:25

Obichamlevski написа:
отборът на Пловдив написа:ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ ОСТАНА ПЪРВИ СЛЕД ТРЕТИЯ КРЪГ!

Владо Чернев започва работа в Локомотив, води деца от Ботев (Сопот), родени през 1998-ма година

Локомотив (Пловдив) ще се задържи на първото място във временното класиране и след края на третия кръг на шампионата. Това стана факт след като Черноморец (Бургас) удари Левски (София) на стадиона в квартал "Лазур" с 2:1, късно тази вечер. Така след пловдивчани се нареждат Литекс и Черноморец, като и трите отбора са със седем точки, но по-добрата голова разлика дава приемущество за Христо Бонев и неговите момчета.
Първата тренировка за новата седмица ще е утре от 18.00 ч.
Също утре започват тренировките на най-малкия ни юношески представителен отбор, съставен от деца, родени през 1998-ма година. Куриозен факт е, че новият старши-треньор на селекцията за "деца-център" ще е доскорошния кадър на Ботев Владо Чернев. Той започва работа на Лаута, като ще тренира селектирания в Ботев свой отбор от малчугани, които впоследствие останаха ненужни в плановете на ръководството на новосформираната кръстоска между Ботев и Металик (Сопот). Към отбора на Владо Чернев ще се присъединят и няколкото деца, които миналия сезон тренираха под ръководството на треньора Атанас Георгиев, който това лято се отказа от поста си в Локомотив.
http://lportala.net/news/1973.html

http://www.winner.bg/league_statistic/3.html

Уау, не думай . Сега какво ? Шампиони ли станахте ? :shock:

Теб кой те бута, та се клатиш?

Върни се в “Локо Пловдив”