Botev fur immer написа:Алооо!!!Парчевич,Караджа,Спортклуб,Жск и пр. и пр...Г-н Рам ще ми дадеш ли ПОНЕ един документ,а не изрезки от стари и нови вестници?
Алоооо!!! 

ЦЕНТРАЛА?!!! 

Кажи бе Botev fur immer?! 

Кажи какво си мислиш, че ме питаш?!! 

Ами според теб
 Решението на ЦК на БКП обнародвано на 27 август 1949 година какво е бе майна?!! ДОКУМЕНТ ли е или не е?!! 

Ти май не ВНИМАВАШ?! Аз ти казах, че то това не е като да четеш "жълтите" страници на вестниците и да чакаш там да се появи нещо!!!  Според теб ОФИЦИАЛНОТО ПЕЧАТНО ИЗДАНИЕ на "Славия" Пловдив може ли да бъде третирано като ДОКУМЕНТ, поне 'що се отнася ДО ТОВА ДА ВНЕСЕ ЯСНОТА, на ЧИЙ "ПРОФСЪЮЗИ" пренадлежи  дружество "Славия"?!  Или какво - ЛЪГАЛИ СА?!! ... 'ба ма'а му... Много станахме "лъжците"!!! 

Така че... Кажи КАКВЪВ СПОРЕД ТЕБ ТРЯБВА ДА Е ДОКУМЕНТА, който трябва да ТИ предоставим... т.е. да е ДОСТАТЪЧНО ПРЕДСТАВИТЕЛЕН ЗА ТЕБ?! Чакам отговор майна?!!  
Не се занимавайте с Рам-а.Абсолютно болен човек!!!!!!!!
Пич!!! 

Единственото, което "илюстрираш" с подобни постове е ПЪЛНОТО СИ БЕЗСИЛИЕ в "ДИСКУСИЯТА"!!!  

... ама давай... останаха ти още 998 пъти за да се превърне това в "истина"... което пък от друга страна ме кара да мисля, че това ще е много труд САМО за теб... така че... давай там по "скритите" ви форуми и призови останалите да се включат!!!