mursusaid написа:Днес много бях разочарован от Адемар,смисъл ,че повече очаквах от него и дано това днес да не му беше ден просто,а не че толкова си може.
Ще се сетиш, братле.... аз още като го гледах в контролата с Левски казах, че за нищо не става. И наистина ви се чудех какво толкова му харесвате, ама само вие си знаете... то не бяха хвалби и чудесии
 Като единствено се надявах, че е притеснен играча щото това му е първата и единствена проверка и се решава дали ще му предложат договор... надявах се това да е причината да играе толкова слабо. Само дето и срещу ПСВ игра слабо, сега пак супер слабо като се има предвид, че двата гола на Черноморец станаха отляво. А после всички плюят Мишо Лазаров... Мишо Лазаров, та Мишо Лазаров.... и между другото като мина като централен защитник игра доста по-стабилно
 Като единствено се надявах, че е притеснен играча щото това му е първата и единствена проверка и се решава дали ще му предложат договор... надявах се това да е причината да играе толкова слабо. Само дето и срещу ПСВ игра слабо, сега пак супер слабо като се има предвид, че двата гола на Черноморец станаха отляво. А после всички плюят Мишо Лазаров... Мишо Лазаров, та Мишо Лазаров.... и между другото като мина като централен защитник игра доста по-стабилно  Но според мен загубихме, защото вместо да си играем с Ради Бачев, играем с Адемар.... Бачев поне е свикнал с отбора, обиграл се е, напоследък беше стабилен може да се каже... и това го показват и мачовете миналия сезон, т.е. играта ни в защита. Сега вместо Бачев - Адемар и какво стана....... издънка
 Но според мен загубихме, защото вместо да си играем с Ради Бачев, играем с Адемар.... Бачев поне е свикнал с отбора, обиграл се е, напоследък беше стабилен може да се каже... и това го показват и мачовете миналия сезон, т.е. играта ни в защита. Сега вместо Бачев - Адемар и какво стана....... издънка  Адемар просто си личи, че няма психиката да играе за Черно море.... може би след година да се промени това, но ако искаме да се борим пак за медалите, изобщо няма смисъл да го чакаме, най-добре да си стои резерва на Ради Бачев и толкова. А иначе с Ели Маркес не съм го гледал и не мога да преценя, така че ще видим какво ще се получи. И е хубаво, че не беше пуснат още от първия мач да може да се обиграе малко със съотборниците си поне в тренировките
 Адемар просто си личи, че няма психиката да играе за Черно море.... може би след година да се промени това, но ако искаме да се борим пак за медалите, изобщо няма смисъл да го чакаме, най-добре да си стои резерва на Ради Бачев и толкова. А иначе с Ели Маркес не съм го гледал и не мога да преценя, така че ще видим какво ще се получи. И е хубаво, че не беше пуснат още от първия мач да може да се обиграе малко със съотборниците си поне в тренировките  
 Що се отнася до Колю и отбора и т.н. ....на мен всичко ми харесва, с изключение на трансферите.... взимането на Адемар - грешка (не знам дали Колю е чел форума на гонг дето доста го хвалихте и затова да го е взел), това дето не взехме качествен централен нападател - още една грешка... за мен Здравко Лазаров не е централен нападател, а ляво крило или нещо такова....

Какалов верно вкарва голове, обаче трябва топката да е близо до вратата и да му се налага да отправи само изстрела към вратата.... и дано тия му изстрели сега да бяха плод на мокета, че иначе лошо... щото не го виждам как надбягва защитниците и си печели сам добра позиция да вкара гол

Кулибали нещо се е разкулибал ама ще се оправи... има хъс, желание и всичко необходимо да го направи, дано контузията не е сериозна и да се върне бързо в игра
 ))
))Та, общо взето 2-3 слаби места има в отбора, които се нуждаят от промяна зимата, но може би ще трябва да се дадат малко пари, стига само свободни трансфери сме чакали вече

Нас не ни мисли,гледай вие да не изпаднете!!!
 Нас не ни мисли,гледай вие да не изпаднете!!!

.Хахаха,нещастници,мечтайте си,мечтайте си Черно Море да пропадне.Да,ама не!Черно Море пак ще е в тройката,напук на вас завистници.Нека да ви е яд,нека.Колкото до самата тема аз бих казал следното.Вчера нямахме късмет,а онези дърводелци и касапи-имаха.Имаха и то невероятен.Съдията не им декорирваше балтиите както трябва,позволи да играят грубо,ние бяхме уморени,морално изцедени и в крайна сметка подценихме онези нещастници.Нищо,слънцето огрява понякога и кучия г*з,огря ги,но пак си остават г*з,а ние си оставаме Черно Море,най-великия отбор с най-великите фенове.Не сте прави за Милен Петков.Според мен играе много умно,много правилно и е много по-полезен от Борносузов.Естествено,че пасовете му ще са на 5-10 метра,той е деф.халф,не плеймейкър.Опита е неговото оръжие,по-опитен и по-рутиниран играч ние нямаме-участник на Световно,Европейско,стаж в ШЛ....безценен е опита на Милен Петков,нищо,че е на 36 годинки.
 .Хахаха,нещастници,мечтайте си,мечтайте си Черно Море да пропадне.Да,ама не!Черно Море пак ще е в тройката,напук на вас завистници.Нека да ви е яд,нека.Колкото до самата тема аз бих казал следното.Вчера нямахме късмет,а онези дърводелци и касапи-имаха.Имаха и то невероятен.Съдията не им декорирваше балтиите както трябва,позволи да играят грубо,ние бяхме уморени,морално изцедени и в крайна сметка подценихме онези нещастници.Нищо,слънцето огрява понякога и кучия г*з,огря ги,но пак си остават г*з,а ние си оставаме Черно Море,най-великия отбор с най-великите фенове.Не сте прави за Милен Петков.Според мен играе много умно,много правилно и е много по-полезен от Борносузов.Естествено,че пасовете му ще са на 5-10 метра,той е деф.халф,не плеймейкър.Опита е неговото оръжие,по-опитен и по-рутиниран играч ние нямаме-участник на Световно,Европейско,стаж в ШЛ....безценен е опита на Милен Петков,нищо,че е на 36 годинки.