Славия (София) - Левски (София) / 0-1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Славия (София) - Левски (София) / 16:15 / Неделя
тоя мач съм го гледал
победа 
- santiliana
Харесва ми оптимизма на повечето сини братя и сестри, но на какво се облягате в него?! Дали имаме защита като хората, или пък "атомно" нападение?! Та то е по-вероятно мечка в центъра на София да се хване, отколкото ние да успеем да вкараме гол... да не говорим за 3 или 4 както е правено много пъти... А Славия сме ги били където ги набарахме... С години нямаха и точка срещу нас... Но тогава имахме истински футболисти... А сега- някакви произволно събрани момчета, облечени в синьо...
Очаквам и днес наш`те да се мъчат, завалиите, и ще ми е много чудно, ако вземат, че вкарат някой гол... За победа мога само да си мечтая тайничко, но аз съм реалист...
Очаквам и днес наш`те да се мъчат, завалиите, и ще ми е много чудно, ако вземат, че вкарат някой гол... За победа мога само да си мечтая тайничко, но аз съм реалист...
2:1 за Славия и ........ ще чакаме коментара на Венци Корема 
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Аз не помня някога Славия да е влизал в този мач като фаворит , но с оглед класирането и точките е така .
Имам усещането за победа на Левски .
Имам усещането за победа на Левски .
Без име написа:plamenst7 написа:Я аз да питам имащите намерение да посетят мача: Ще има ли пак погром на сектор В на стадион Славия, който добре знаем ФК Левски ще трябва да възстанови?
Да. Даже ще гледам да чупя и за теб, щото явно няма да посетиш срещата.
Aз мач на Левски в София не съм пропуснал в последните 25 години. А на такива като тебе пожелавам да ви се случи нещо на път за стадиона и да не стигнете до него, та да освободите отбора от робството което сте му наложили. От къде накъде отбора трябва да плаща за тъпотата на малоумниците които трошат? Ходи си троши у вас, като имаш комплекси за избиване.
ЛЕВСКИ: Йоргачевич, Белаид, Де Нойер, Бедоя, Диаби, Краев, Минев, Прохазка, Миланов, Карнер, Костадинов
Състава ми изглежда много добре.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
tevez написа:ЛЕВСКИ: Йоргачевич, Белаид, Де Нойер, Бедоя, Диаби, Краев, Минев, Прохазка, Миланов, Карнер, Костадинов
Как така без новото старо попълнение
Гонга пак са трагедия...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема