СЛ: България - Аржентина 2-ри мач

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

parvanoff
Контакти:

Re: СЛ: България - Аржентина 2-ри мач

Мнениеот parvanoff » 23 юни 2013 22:18

Хубава, но трудна победа. Все пак ги прекършихме, а и аз като Пламен смятам, че не трябва да се побеждава по този начин /с помощ от съдиите/, но както казаха някои нас са ни рязали на много по-високо ниво. Като цяло съм удивен най-много от играта на Тошко Алексиев. От моята гледна точка на лаик ми се струва, че има невероятно израстване при него за година. ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

whitebear
Контакти:

Мнениеот whitebear » 23 юни 2013 22:22

Много грешки на Цецо от сервис, малко неприятна съдийска подкрепа, но нормално при положение че имаш 12 хиляди в залата и сигурно милион пред телевизора. Все пак FIVB това иска, посещаемост и гледаемост.
Честита победа

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 23 юни 2013 22:26

Не се интересувам от Волейбол,рядко гледам,но такива победи като днес са позор за спорта като цяло...Изобщо не ме интересува,дали някога са ни рязали,ощетявали и т.н. Аз съм принципен човек и такива неща,много ме смущават и отблъскват...
Все едно някой да те убие с мотива,че други са убили,някой негов близък..

Потребителски аватар
neimar
Контакти:

Мнениеот neimar » 23 юни 2013 22:28

Страхотна победа. Макар и с малко помощ от съдията си я заслужавахме. Нашите направиха доста грешки от сервиз дано това да се подобри и да вземем две победи срещу САЩ.
Изображение

Димитър Пенев - "Да не родим преди да сме бременни."

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 23 юни 2013 22:30

dunavfc написа:Не се интересувам от Волейбол,рядко гледам,но такива победи като днес са позор за спорта като цяло...Изобщо не ме интересува,дали някога са ни рязали,ощетявали и т.н. Аз съм принципен човек и такива неща,много ме смущават и отблъскват...

Не се интересувай и за бъдеще...
И къде е точно позора или е по-лесно да се влияеш от Константинов, който се оля с изказването си. Да, сигурно са грешки и двете ситуации, но трябваха по 3 повторения да се види. Нормално е да има и грешки. А и аржентинците си го заслужиха с наглото поведение, както вчера, така и днес. Освен това, нашите да не би да са купили съдията, че да ми говориш за позор...
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 23 юни 2013 22:31

dunavfc написа:Не се интересувам от Волейбол,рядко гледам,но такива победи като днес са позор за спорта като цяло...Изобщо не ме интересува,дали някога са ни рязали,ощетявали и т.н. Аз съм принципен човек и такива неща,много ме смущават и отблъскват...

Така е, но има една дума-справедливост. Когато са ни рязали и срещу Бразилия, и срещу Полша, и срещу Франция, които имат шанс да се класират вместо нас, то провидението в случая си казва думата! Ще ми се да вярвам, че всичко се връща и има справедливост. Докато Аржентина се класира така или иначе. А иначе винаги съм го казвал-за, какъвто и да е спорт да се ползват камери и да се наемат хора, които да ги гледат за по-бърза реакция, вместо да ми назначават по 100 съдии. ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 23 юни 2013 22:31

Отивай да сваляш правителството. Тука пишем феновете на волейбола :idea: :arrow:
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 23 юни 2013 22:32

Честита победа ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 23 юни 2013 22:39

ZinedineZidane написа:

Не се интересувай и за бъдеще...
И къде е точно позора или е по-лесно да се влияеш от Константинов, който се оля с изказването си. Да, сигурно са грешки и двете ситуации, но трябваха по 3 повторения да се види. Нормално е да има и грешки. А и аржентинците си го заслужиха с наглото поведение, както вчера, така и днес. Освен това, нашите да не би да са купили съдията, че да ми говориш за позор...

Абе момче,какво ми пука,какво е казал Константивно или,който и да е било,даже не съм им гледал изявите,вярвам на очите си...Що сме такива мърши като хора и за нас,монетата никога няма две страни ? Ако беше 24-25 за България и съдията ни отнеме гейм сет точката и после Аржентина би беше взела гейма,нямаше ли веднага да се направи тема за съдийството и да се кълне до 9-то коляно ? Позора е огромен и изобщо не ми пука,кой какво бил казал или мислил...

Потребителски аватар
Genius.
Контакти:

Мнениеот Genius. » 23 юни 2013 22:41

Много хубаво победа,браво! :twisted:
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]

Върни се в “Волейбол”