Стартов състав:
1. Пиргов
4. Божиков
18. И.Миланов
33. Бодуров
16. Попов
23. Йеленкович-к
21. Цветков
17. Г.Миланов
77. Иванов
14. Ваюши
9. Иса
Съставът ми харесва, желая успех на момчетата
Левски - Литекс - 2:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Левски - Литекс - 05.10 | 19:00
Аз не разбирам защо псуват Стойчков той е легенда не на Цска а на Българския футбол и Барселона

- Lakokara4a
- Контакти:
velito написа:Аз не разбирам защо псуват Стойчков той е легенда не на Цска а на Българския футбол и Барселона
Ами защото простотията и чалгията превзеха и спорта. Такъв всъщност няма. И по същата причина не съм на стадиона, както и заради слабата продукция на отбора от няколко години насам, поради която се чувствам лично обиден и предаден от тия "футболисти".
Lakokara4a написа:velito написа:Аз не разбирам защо псуват Стойчков той е легенда не на Цска а на Българския футбол и Барселона
Ами защото простотията и чалгията превзеха и спорта. Такъв всъщност няма. И по същата причина не съм на стадиона, както и заради слабата продукция на отбора от няколко години насам, поради която се чувствам лично обиден и предаден от тия "футболисти".
за първото съм съгласен ама за тва че не ходиш защото играят слабо тва че не сте станали шампиони последните 3 г не значи да спреш да подкрепяш отбора си

- Lakokara4a
- Контакти:
velito написа:Lakokara4a написа:velito написа:Аз не разбирам защо псуват Стойчков той е легенда не на Цска а на Българския футбол и Барселона
за първото съм съгласен ама за тва че не ходиш защото играят слабо тва че не сте станали шампиони последните 3 г не значи да спреш да подкрепяш отбора си
Въпрос на гледна точка. Точно това не е моя отбор в момента

Доволен съм от това което показват момчетата. Малшанс пред Иса и сега резултатът щеше да е 1:1.

Щях да похваля съдията до 30-тата минута, но след това започна с излишни картони да накъсва играта. Иначе Г. Иванов е много слаб, за кой ли път. Очаквам негова смяна със Заков, а Иса да мине по-назад. В центъра на защитата левскарите са много слаби, там трябва да ги ударим с двама нападатели. Да видим дали ще обърнем резултата до 1:2 

- Shtuka
- Контакти:
Re: Левски - Литекс - 1:0 HT
Говорете сега за съдията...мълчите нали 

[rimg]http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201303/75025/Soccer-bump-stairs-gtfo.gif[/rimg]
Re: Левски - Литекс - 1:0 HT
Като гледам мача,напълно се съгласявам с телевизиите,които не искат да платят безумната цена на дебелака Стефанов за излъчване на мачовете. Нивото е на някакво квартално мачле.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.