Здравейте и от мен! До сега бях само гост - посетител, но реших и аз да се регистрирам. От когато се помня подкрепям двата бургаски отбора, посещавал съм повечето им мачове близките 17-18 години и ми се иска наистина вече да се промени нещо. Иска ми се Черноморец да играе в ЕТ, а Нефтохимик в А група и догодина да се наслаждаме на едно бургаско дерби. Някои хора казват всичко е нагласено в бг футбола, а др казват, че не е така! Аз гледам достатъчно футбол за да твърдя, че Черноморец вече щеше да е на ЕТ ако нямаше задкулисните игри. Да, ще бъде жалко ако гледаме как Левски или Литекс играят незаслужено в Европа вместо Черноморец, но това е бг футбола - тук участието в евротурните се закупува!
Аз все пак ви апелирам, нека всеки бургазлия, който му е писнало от неправдите в България, нека вземе своето семейство, своите приятели или роднини и да подкрепим Херо и момчетата. Аз съм обеден, че само по този начин можем да объркаме сметките на Гриша и компания! Прогноза - 3:1
Надявам се и на по добра хореография от страна на феновете, с която да ни завидят и в София!