Мнениеот alexveselinov » 06 юли 2012 14:24
Любимецът на сектор „Г" Спас Делев може да извърши предателството на годината, разкри за „Галерия" близък приятел на джобния техничар. Нападателят от село Ключ се е срещнал тайно с шефа на „Левски" Иво Тонев в тихо столично заведение Двамата са обсъдили ситуацията около футболиста и бъдещите му творчески планове.Не е тайна, че Делев си търси отбор, след като сам реши да не продължи кариерата си в турския „Мерсин". Той разтрогна еднолично договора си с досегашния си клуб заради нередовно изплащане на сумите. Спас обяви, че е разочарован от сегашното ръководство на ЦСКА, защото никой не го е потърсил да се върне на „Армията".Категорично няма да се върна при „червените". Насила хубост не става. Изненадан съм, че никой не се сети за , мен, не ме попита искам ли да играя за ЦСКА", разкрива Делев. Именно решимостта да не се връща в клуба, откъдето бе продаден, е в основата на срещата между Иво Тонев и нападателя. Все още не се знае дали Спас има готовност да заиграе в „Левски", но разговорите вече са факт. „Левски" има нужда от класен лек нападател, какъвто именно е Делев и той би бил идеален вариант за „сините". От стадион „Георги Аспарухов" обявиха, че чакат още едно попълнение в атака. Според някои информации става дума за класен младежки национал на водеща футболна сила.
Сред заподозрените е Александър Есвайн от германския „Нюрнберг", който в 9 мача за младежкия тим на родината си е нанизал 5 попадения. Името на Есвайн се спрягаше в селекцията на „Лудогорец", но от Разград отрекоха информацията. При всички положения и независимо от плановете си за селекция Спас Делев ще е добре дошъл за спортно-техническото ръководство на „Левски" Към бившия нападател на ЦСКА интерес има и турският „Гьозтепе
От този тим са впечатлени от техниката и бързината на българина, следили са изявите му в първенството и имат наме-рие да му предложат добра оферта. Запитване за Спас има и от страна на кипърския „Анортозис". „Предпочитам да продължа кариерата си в чужбина, но не бих отказал изгодна оферта и от „А" група", многозначително заявява нападателят.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]