Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот CSKA 78 » 19 юни 2014 18:57

terata написа:Ми да бехте решили и да изгоните Титан, кат сте такава сила. :mrgreen: Ми ги траяхте сума ти години. А да забравих, бихте прозорците на БФС и те се уплашиха и махнаха. :mrgreen:

Иначе да, изгонете единствените хора, които от сумати години направиха и правят нещо за вашия клуб, пък било то и не толкова грандиозно, колкото обещанията на Лупи!

При нас Титан бяха,както е при вас Батков!Ако сами не се махнат,никой не може да ги измести!Та,като се заговорихме,кога ще сменяте Батков??! ;) :?
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

efron80
Контакти:

ТЕЖКО ВИ И ГОРКО С ТОЗИ ПИШМАН БИЗНЕСМЕН МАНДЖУКОВ

Мнениеот efron80 » 19 юни 2014 20:27

БОРИСЛАВ ДИОНИСИЕВ ЗА ИСТИНСКАТА СЪЩНОСТ НА ПЕТЪР МАНДЖУКОВ.

Конкретно мога да кажа, че ме предаде Петър Манджуков, когато получи от мен 65% от акциите на “Машиноекспорт“ през 2001 година. Тогава му повярвах, но сега не сме в никакви отношения - не можеш да общуваш с човек, който е срутил едно предприятие. В същото време претендира да е един от менторите в тази държава.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 19 юни 2014 22:14

danko_sot написа:Няма такъв филм, пичове!!! Не сме ние мишки, а вие сте едни черногледи типове, които се задоволявате със статуквото и подадената ви сламка. В случая е от Томов. Преди това бяха Титан, които най-нагло си въртяха далаверки с покупко-продажба на играчи, имаше и уредени мачове, Цимбици и кви ли не простотии и вие повечето тук пак се задоволявахте и твърдяхте, че няма кой, няка какво, и тем подобни. Има какво и има кой. Винаги има надежда за нещо по-добро на тоя свят и в тоя живот. Трябва просто да вярваш! Това че вие се задоволявате с това управление сега на Томов, не ме учудва много. Вие повечето които го правете сега, преди защитавахте и Титан. Вие просто не вярвате. Задоволявате се със статуквото. Мислете си от мен нишо не зависи и тем подобни. Някои уж искат промяна, но като чуят жестоката истина каква е, а тя е, че може би трябваше да се мине и през фалит и почване от по-долни групи и запяват друга песен.

Пич, вие нали си направихте ЦСКА1923-Бегай да ги гледаш в Радомир! Нашият клуб си играе в А група и в ЛЕ тебе що те боли?Ако си толкова отворени смяташ ,че зависи от теб отивай и изкупувай акциите по 2 кинта ще ти ги дадат на едро.Като нямаш пари бегай при Паро и Джеки да си риткате по окръжните групи! Аман,от дървени философи имало надежда.Ами има както се казва "Надай се к---е на пияни женки"

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 20 юни 2014 12:52

А не мислите ли,че с последните коментари на Ники Александров в Гонг и интервюто му с Гъргоров,косвено ви говори
Стойчо.Като знам уважението,което Ники изпитва към Стойчо,съм абсолютно убеден,че това не е станало без съгласието
и одобрението на Стойчо.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 20 юни 2014 13:21

Стига ни занимава с тая плешива и дебела лоеста топка. Това е най-смешния журналист - фен на ЦСКА евър. Него децата пред блока ще го правят на луд, толкова е зле.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: ТЕЖКО ВИ И ГОРКО С ТОЗИ ПИШМАН БИЗНЕСМЕН МАНДЖУКОВ

Мнениеот TristaNNN » 20 юни 2014 14:55

efron80 написа:БОРИСЛАВ ДИОНИСИЕВ ЗА ИСТИНСКАТА СЪЩНОСТ НА ПЕТЪР МАНДЖУКОВ.

Конкретно мога да кажа, че ме предаде Петър Манджуков, когато получи от мен 65% от акциите на “Машиноекспорт“ през 2001 година. Тогава му повярвах, но сега не сме в никакви отношения - не можеш да общуваш с човек, който е срутил едно предприятие. В същото време претендира да е един от менторите в тази държава.

БОРИСЛАВ ДИОНИСИЕВ е лъжлив комунистически престъпник и мястото му е в затвора, не му вярвайте! Манджуков веднага да излиза с декларация, да не се бави нито миг повече, че час по час вероломно се уронва престижа на харизмата!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 юни 2014 15:00

Продадените трофей и умишленото водене на любимия ми отбор към фалит - това са те! Оня глупак Венци ли какъв беше... най-големия клоун съществувал някога на земята... :idea:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 20 юни 2014 18:51

Venko123 написа:http://www.livesport.bg/ekskluzivno-v-livesportbg-dylgovete-na-cska-oficialni-danni-51509.html

Оказва се, че преди Томов да дойде и в двата му периода, дълговете са два пъти по-големи, отколкото той оставя в ЦСКА като си тръгне. Значи добър, или лош, но Томов работи за клуба за разлика от милиардерите и милионерите собственици на ЦСКА, които само трупат дългове. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 юни 2014 19:34

Red Warrior написа:
Venko123 написа:http://www.livesport.bg/ekskluzivno-v-livesportbg-dylgovete-na-cska-oficialni-danni-51509.html

Оказва се, че преди Томов да дойде и в двата му периода, дълговете са два пъти по-големи, отколкото той оставя в ЦСКА като си тръгне. Значи добър, или лош, но Томов работи за клуба за разлика от милиардерите и милионерите собственици на ЦСКА, които само трупат дългове. :roll:

Гледа се цялостната финансова картина. Един отделен показател (в случая задължения) не дава отговор за реалното състояние. Ако се намаляват задълженията - как се намаляват? Ако се увеличават - защо се увеличават?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”