Първа лига XXVI кръг: ЦСКА-София - ''Левски''

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Първа лига XXVI кръг: ЦСКА-София - ''Левски''

Мнениеот gihuelo » 19 мар 2018 10:28

Колегите паднаха вече много ниско. Прокуратури, ДАНС, МВР, Пожарни......Децата защо влизат без пари?

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 19 мар 2018 10:49

Моите стотинки относно дербито:

Първо, взимам си думите назад относно жеста на Каранга. Очевидно човека няма предвид "млъкни", каквото значи този жест в неговата култура, а баш си реже глави. Тук съм раздвоен, от една страна не ми харесва масовото превеъщане на хората в ревливи женски полови органи, обидени за щяло и нещяло. От друга страна живеем във време, в което истинско рязане на глави се случва за съжаление и на нашия уж напредничав континент, а Каранга е звезда и пример за подражание на немалко деца. Същата звезда, която съвсем наскоро празнува рожден ден със 8-9 годишни хлапета, които го боготворят, и със сигурност му подражават.

Колкото до играта, Левски влязоха по-добре в мача и първоначално бях притеснен. След десетата минута обаче изгубиха 80% от първите топки, и 100% от вторите. Имах много високо мнение за Делио Роси, но с този мач ми падна в очите. Левски си игра за хикс и нищо повече. Играта им в защита беше пълна паника. Вземете кой да е момент от мача, след десетата минута, и ще видите безумно изчистване от играч на Левски, на няколко пъти право нагоре, без посока, след това сваляне топката на земята пред наказателното на ЦСКА и опит за комбинации, които за съжаление приключваха в локвите. В този смисъл не виждам как терена попречи на Левски, те тая игра могат да я практикуват независимо от условията. Не знам дали ЦСКА заслужи победата, или по-скоро Левски заслужи загубата, може би и двете са верни.

Приказките за късмет за смехотворни. При ЦСКА късните голове са тенденция, ще си намеря мнението от преди мача, че Левски трябва да внимават най-много в края, и че очаквам късен гол. В голям период от второто полувреме се играеше само в половината на сините, въпреки че терена беше тежък. Голът не беше случаен, беше резултат от поне 20 минутен натиск, макар и хаотичен. Просто италианеца не за пръв път изкара отнор, който в големи периоди от мача беше неадекватен. ЦСКА беше тимът, който искаше да движи топката по земята и да създава игра, в този смисъл теренът много повече попречи на нас.

Какво изобщо го мъдрим, вие видяхте ли ситуацията, в която играч на Левски се радваше като малко дете, че е спечелил тъч?!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 19 мар 2018 11:06

Когато аргументите се изчерпят, и когато достойнството свърши, почваш да искаш Милицията и Прокуратурата да се намесят и да арестуват най-добрите играчи на спортния ти опонент ... Чак жал ми става колко им е гадно и как ги боли.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 19 мар 2018 11:22

BRF написа:
honda написа:Сега нека да видим какво ще последва?
Аз предполагам чл 22 ал 3 от ДП на БФС - лишаване от ССП на този хубавец за 3 мача.(мача с Лудогорец и първия 1/2 финал за Купата)
Като се молите да не мине по чл 24 - тогава за този хубавец сезона приключва.
Отделно ми е интересно дали Прокуратурата няма да се самосизира и въпросния хубавец да получи осъдителна присъда (не ефективна) ,черен печат в паспорта ,самолетен билет за Родината си и забрана в следващите 5 години да посещава ЕС.
Все пак Прокуратурата се контролира от ДП, а знаем че ГГ му е голям враг (според някой псевдожурналисти) , от тази по-добра възможност здраве му кажи.
Иначе поздравления за победата. Кой как е играл няма голямо значение, за мен игра нямаше,но след 5 дена никой няма да помни играта,ще остане резултата.

А защо пък да не е ефективна присъдата?
Виж намери там някакъв друг ЧЛЕН по който да стане ефективна!Даже е застрашена и националната сигурност на България,чийто гражданин се води Каранга!

Говоря напълно сериозно- вчера Каранга извърши поне две деяния ,които са нарушения на НК на РБ. за едното може да получи присъда до 3 години, за другото до 6 месеца ;) . Едно е тук да спорим за футбол и да подкрепяме любимите си отбори , друго е да защитаваме някой ,който извършва нарушения на законите само защото вкарва голове за любимия ни отбор.
Не знаех,че Каранга е получил българско гражданство. Много ми е интересно кой е бил този ,който е изпратил писмото до ВП с молба на Каранга да бъде издадено българско гражданство?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 мар 2018 11:23

ivo55 написа:Когато аргументите се изчерпят, и когато достойнството свърши, почваш да искаш Милицията и Прокуратурата да се намесят и да арестуват най-добрите играчи на спортния ти опонент ... Чак жал ми става колко им е гадно и как ги боли.

Как ли би реагирала Испанската федерация, ако Роналдо или Меси направят това в мач между Реал и Барселона? Или ФА, или ДФБ, ФФФ...Победа си е победа-заслужена. Радостта след нея също е заслужена, но и за простотията трябва да има награда, също заслужена!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 19 мар 2018 11:39

Кашчей написа:
ivo55 написа:Когато аргументите се изчерпят, и когато достойнството свърши, почваш да искаш Милицията и Прокуратурата да се намесят и да арестуват най-добрите играчи на спортния ти опонент ... Чак жал ми става колко им е гадно и как ги боли. От тирето дето е заседнало. :mrgreen:

Как ли би реагирала Испанската федерация, ако Роналдо или Меси направят това в мач между Реал и Барселона? Или ФА, или ДФБ, ФФФ...Победа си е победа-заслужена. Радостта след нея също е заслужена, но и за простотията трябва да има награда, също заслужена!

Първо, деянието е СЛЕД приклюването на мача и по време на афтърпартито в сектор А ;)
Второ, .... вината е изцяло на феновете на ЦСКА - нямаха бразилско знаме и му подадоха каквото имат под ръка за да отпразнува наградата за играч на мача. ;)

... иначе очаквам Краси Писателя да изпрати декларация до националния омбудсман, председателя на парламента, ББ и ЕК :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 мар 2018 11:42

Red_Neck написа:
Кашчей написа:
ivo55 написа:Когато аргументите се изчерпят, и когато достойнството свърши, почваш да искаш Милицията и Прокуратурата да се намесят и да арестуват най-добрите играчи на спортния ти опонент ... Чак жал ми става колко им е гадно и как ги боли. От тирето дето е заседнало. :mrgreen:

Първо, деянието е СЛЕД приклюването на мача и по време на афтърпартито в сектор А ;)
Второ, .... вината е изцяло на феновете на ЦСКА - нямаха бразилско знаме и му подадоха каквото имат под ръка за да отпразнува наградата за играч на мача. ;)

... иначе очаквам Краси Писателя да изпрати декларация до националния омбудсман, председателя на парламента, ББ и ЕК :)

Баце, вие, "гордите" сте показали отдавна, че не познавате правилата на футбола! Няма да ти разяснявам защо преди няколко години Кукоч получи червен картон след последния съдийски сигнал!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 19 мар 2018 11:52

Кашчей написа:
Red_Neck написа:
Кашчей написа:

Баце, вие, "гордите" сте показали отдавна, че не познавате правилата на футбола! Няма да ти разяснявам защо преди няколко години Кукоч получи червен картон след последния съдийски сигнал!

[offtopic]С теб нали се разбрахме първо да научиш ,какво е засада и после да коментираш правилата във футбола. Целия форум още ти се смее:)[/offtopic]

ludiafan

Мнениеот ludiafan » 19 мар 2018 12:12

Аз предлагам да изправят Каранга с лице към стената, да извикат Автоматика, да му дадат любимият му АК - 47 и да настъпи мир и любов !
Тролът е човек, който публикува противоречиви, провокиращи или извън темата с основна цел да предизвика емоционален отговор от другите потребители, да ги провокира или тормози, или просто да попречи на нормалния тон на водения разговор.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 19 мар 2018 12:21

honda написа:Говоря напълно сериозно- вчера Каранга извърши поне две деяния ,които са нарушения на НК на РБ. за едното може да получи присъда до 3 години, за другото до 6 месеца ;) . Едно е тук да спорим за футбол и да подкрепяме любимите си отбори , друго е да защитаваме някой ,който извършва нарушения на законите само защото вкарва голове за любимия ни отбор.
Не знаех,че Каранга е получил българско гражданство. Много ми е интересно кой е бил този ,който е изпратил писмото до ВП с молба на Каранга да бъде издадено българско гражданство?

Нищо не разбираш от футбол, а от право още по-малко! Този артикул се продава по магазините и не е забранен от закона! Виж ако беше свастика или някакъв расистки надпис с големи букви, които да си личат, тогава щеше да има наказание! В този случай обаче няма аргумент за такова! Агитката на ЦСКА е подала артикул, който е закупен от магазина на Каранга, след края на мача! Още отсега ти казвам, че наказание няма да има, може да има някаква минимална глоба! :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “ЦСКА”