Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот tevez » 13 фев 2012 19:13

Левски прати оферта за марокански национал! (ВИДЕО)

Изображение

Иво Тонев продължава с преговорите за Рашид Хамдани

Новата силна фигура в Левски - Иво Тонев, продължава преговорите за халфа Рашид Хамдани от кипърския Аполон Лимасол, научи Livesport.bg. Изпълнителният директор на "сините" се опитва да свали цената на мароканския национал, който е оценяван от настоящите си шефове на 300 хиляди евро.

Левски обаче не е склонен да плати толкова пари за 26-годишния атакуващ полузащитник, поради което последната оферта на "сините" е на стойност 180 хиляди евро плюс 20% при следващ трансфер. Шефовете на кипърския клуб имат два дни за размисъл преди Левски да се прибере обратно в София, след което трябва да дадат окончателен отговор на колегите си от "Герена".

Това е и последната трансферна цел на "сините" за зимния трансферен прозорец след привличането на Нуно Пинто, Кристовао Рамос, Сюлейман Диамутен и Жуниньо Жуниор

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 13 фев 2012 19:21

Уф, успокоих се, че взехте Жуниньо бях притеснен да не вземете Диара с него ставахте класа.Тоя батко Венци го беше засилил в Ереван, ама арменците се оказа, че разбират от футбол и бързо им го върнаха.

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 фев 2012 19:29

Приготвяйте шампанското,шампиони сме!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 13 фев 2012 20:00

onegavon написа:Уф, успокоих се, че взехте Жуниньо бях притеснен да не вземете Диара с него ставахте класа.Тоя батко Венци го беше засилил в Ереван, ама арменците се оказа, че разбират от футбол и бързо им го върнаха.

И тоя ви е бил, затова го взимаме. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 13 фев 2012 20:47

Вече мисля, че Костов има един стабилен гръбнак от 13-14 човека, с които спокойно може да спечели всичко възможно в България и не мисля, че трябва по някакъв начин да е недоволен от материала, с който разполага. Естествено можеше и да е по добра селекцията, но в крайна сметка не може да успееш да привлечеш всички запланувани футболисти, още повече е зимен трансферен прозорец, пък и парите не са в изобилие в Левски на този етап. Та предполагам, че Илиев,Мюлдер,Диамунтен,Грийн,Пинто,Йовов,Гаджев,Дарко,Тони,Рамос,Жуниньо,Цветков,Милиев,Иванов,Башлиев,Митрев + младите Вутов и братята Цоневи са достатъчни до лятото. От всичко друго ще се моля да се освободим лятото.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 13 фев 2012 21:12

onegavon написа:Ралке, видях , че доста си писала в нашия форум днеска.Не видях да ти дават препоръки какво да гледаш.
Синьо "шампионче " бегом ще викаш на жена си, а това дали си омекнал или винаги си така никой друг не го интересува пак освен жена ти.
Никой не ви е виновен ,че взехте Жуниньо вместо някой нормален футболист за да си го изкарвате на другите.

Аз не смятам, че са много хората, които са недоволни от привличането на Жуниньо, даже съм убеден, че ще ви накаже, пък нека не е "нормален" футболист :)
Само Левски!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 13 фев 2012 21:18

[quote="onegavon"
Никой не ви е виновен ,че взехте Жуниньо вместо някой нормален футболист за да си го изкарвате на другите.[/quote]
Не знам какво не му харесваш-това е от малкото футболисти в бг, които съм искал в Левски, но както казах Венци просто не го продаваше...И за Славия не говори, че помним какво ви направиха на Армията.Наистина бях изненадан вчера, като разбрах че ще идва в Левски... Едно птиченце обаче ми каза, че това май няма да е последният син трансфер...И че Диара още има опция за Герена...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 фев 2012 21:34

Предвиждах и този вариант, но си мислех че врътката с наема ще включи Емил Ангелов или Паломино. Така обаче става още по-добре, Жуниньо играе доста добре в Славия, но да не забравяме че там цъкаше с Илия Илиев, Борносузов, Юруков, тоест играчи които са с класи под Калво и Тасевски например. Само се чудя, как бате Венци е склонил на тая схема и искрено се моля това да не е за сметка на изхода от мача с белите :!: Добри думи за ръководството, в началото казаха че ще се взимат чужденци и така стана. Бавничко, имаше малко напрежение, но все пак не разполагаме с милиони за селекция. Браво! Сега ако наистина се отложи старта на първенството, ще има време за опознване, сработване и изграждане основи на някаква комуникация при толкова чужденци :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 13 фев 2012 21:38

Останал съм с добро впечатление от играта на Жуниньо, само ме притеснява, че и Ортега в Славия изглеждаше добър. Спомням си и много негови пропуски, но да не дърпаме дявола за опашката, дано се окаже попадение. Той може спокойно да играе и по двата фланга, така че се надявам Младенов и Райков да не ги виждам често в игра.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 13 фев 2012 21:43

TristaNNN написа:Предвиждах и този вариант, но си мислех че врътката с наема ще включи Емил Ангелов или Паломино. Така обаче става още по-добре, Жуниньо играе доста добре в Славия, но да не забравяме че там цъкаше с Илия Илиев, Борносузов, Юруков, тоест играчи които са с класи под Калво и Тасевски например. Само се чудя, как бате Венци е склонил на тая схема и искрено се моля това да не е за сметка на изхода от мача с белите :!: Добри думи за ръководството, в началото казаха че ще се взимат чужденци и така стана. Бавничко, имаше малко напрежение, но все пак не разполагаме с милиони за селекция. Браво! Сега ако наистина се отложи старта на първенството, ще има време за опознване, сработване и изграждане основи на някаква комуникация при толкова чужденци :)

Че ний не го ли вземем тоз мач, закъде сме тръгнали??? Инак съм 100% съгласен с казаното. И нека изчакаме още малко, може и още нещо да изскочи!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Архив”