Левски София - ЦСКА София - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: МИСИЯ: Нека всички левскари видят този клип!

Мнениеот milen.hristov » 27 апр 2012 22:30

shotgun blues написа:Това видео показва кадри от години в които това дерби е било наистина ДЕРБИ,със срахотен футбол,заряд,пълни трибуни ,сега няма нищо такова - посредственнни мачове с по 1 - 0 или 1-1 ,15/20 хиляди на 45 хиляден стадион,простотиии и т.н ,това вече е повече дерби по форумите - отколкото на стадиона и терена :geek:

Било е в пъти по голяма веселба, и без простотиите, защо и сега не е както преди

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: МИСИЯ: Нека всички левскари видят този клип!

Мнениеот milen.hristov » 27 апр 2012 22:32

stoyankd написа:Левски има нужда от ново ръководство, а това е само един мач. Не се навивайте излишно, сезонът е тотално провален, независимо от резултата в тази среща. Преживяхме толкова разочарования тази година, колкото трудно биха се повторили някога. Най- срамното за мен беhttp://www.gong.bg/view_article.php?article_id=222477 и то не защото няколко човека са написали своето мнение, а защото няколко дена преди това видях Сашо Манолов и Фифи(уважавам страшно много и двамата, истински левскари, дали токова много безкористно за Левски), чух тяхното мнение за Гонзо и Батков, а след това тази декларация, напълно различно от чутото лично от тях. Не го разбирам, не го приемам, прав е Наско- това не е моят Левски, отборът, който обичам откато се помня,

Напълно си прав. Това се нарича криворазбрана левскарщина

Потребителски аватар
rakiQ
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА София 29.04.12 17:45ч.

Мнениеот rakiQ » 27 апр 2012 23:37

hrclspr12 написа:3:0 за "Левски"! Време е Стойчовият фалшив отбор да "изпуши"!

:lol:

Офтопик:

Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Мнениеот levski_4_life » 27 апр 2012 23:57

Този мач може за час и половина да обърне целия шампионат надолу с главата! Противно на очакванията, Левски размазва цдна, публиката на Левски (която е доказано най-многобройната в България) се връща на стадиона, Левски се съвзема, и се изкачва до 2рото място. А за цдна вариантите са два: срив и тотален срив - бурни освирквания от своите, които си тръгват в 70 минута (както обикновено) и все пак задържат титлата (срив), тотален срив - губят златните медали за сметка на най-заслужилия ги този сезон (Лудогорец). Разпродават отбора (независимо от резултата в дербито, всъщност), градят нов през лятото, но не всеки сезон е Великден, и тоталния срив, ако не този, то следващия сезон ще дойде.
А имате да ни връщате две "съживявания"... ;)

Когато ние достигнем най-ниското си ниво, едва тогава вие ще се приближите до нас.

На дербито пак ще ви унижим - като публика. Дали и като спортни качества, ще видим.

п.с.: в този сезон имате по-ниска средна посещаемост от нас!! 4383 на 4138! Правете си сметките какво ще стане, когато нещата се възвърнат към нормалното си състояние!

ЛЕВСКИ ДОКРАЙ!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 28 апр 2012 00:45

Каква трева пушите ,че изпадате делириум от една победа и то пак от едно полувреме.
Пак за почвате сглупостите Тони Калво -най- добрият в България,най-многобройната публика и т.н.Вие винаги сте били далече от действителността и затова сте и с по-слаби резултати от ЦСКА както в вътрешен така и в международен мащаб.Чувството ви за мнимо превъзходство най-ярко се отразява в посредствените качества на сините звезди излезли извън България.Там се вижда най- добре що за стока е минала през Герена.Имате един единствен футболист направил прилична кариера на Запад Мариан Христов, всички останали Гибита,Насковци,Перуки,Гонзовци,Илиевци ,Бижутери абсолютни провали.Малко ви е,,че ви бихме два пъти подред не знам какво трябва да ви се случи ,че да си седнете на задниците и да мирясате.

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 28 апр 2012 02:16

5000 билета продадени за наши хора ;)

http://fanface.bg/derby/item/4171-5000-червени-са-вече-с-билети-за-дербито.html
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Аз_съм_Спас

Мнениеот Аз_съм_Спас » 28 апр 2012 10:18

onegavon написа:Каква трева пушите ,че изпадате делириум от една победа и то пак от едно полувреме.
Пак за почвате сглупостите Тони Калво -най- добрият в България,най-многобройната публика и т.н.Вие винаги сте били далече от действителността и затова сте и с по-слаби резултати от ЦСКА както в вътрешен така и в международен мащаб.Чувството ви за мнимо превъзходство най-ярко се отразява в посредствените качества на сините звезди излезли извън България.Там се вижда най- добре що за стока е минала през Герена.Имате един единствен футболист направил прилична кариера на Запад Мариан Христов, всички останали Гибита,Насковци,Перуки,Гонзовци,Илиевци ,Бижутери абсолютни провали.Малко ви е,,че ви бихме два пъти подред не знам какво трябва да ви се случи ,че да си седнете на задниците и да мирясате.

втората ви "победа" бе постигната с измама-употреба на допинг.Аз лично този мач не го признавам за загуба- допингиран съперник +Таско Тасков. А и две победи нищо не значи-какво да кажем за нашите девет поредни победи, а и не толкова отдавна, при Мъри ви пляскахме 4 пъти поред :lol: ...

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 28 апр 2012 10:22

onegavon написа:Каква трева пушите ,че изпадате делириум от една победа и то пак от едно полувреме.

Явно че ти си изпушил момче не е лошо да отидеш на психо преглед я ми кажи ти колко успехи си гледал на Цска и в Европа и колко титли защото съм сигурен че сме виждали повече успехи на ЛЕВСКИ от теб както в нас така и в Европа ;) ;) ;)

joro bad

Re: ПЪЛНА МОБИЛИЗАЦИЯ ЗА ДЕРБИТО!

Мнениеот joro bad » 28 апр 2012 11:43

Стига глупости и дразги! Аре всички сини фенове мощно- ...И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ ... С мен са още 7 сини сърца на стадиона! ;)

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 28 апр 2012 12:24

6500 билета продадени ;) Накрая ще стане така, че ден преди дербито нашите билети ще са свършили.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!