Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: ВРЕМЕ ЗА МЪЖЕ!

Мнениеот sedem_!_dva » 09 фев 2009 23:46

bedrock1912 написа:
Phoenix_Plovdiv написа:Мечтите са безплатни. Незнам, дали авторът е от Пловдив, но аз лично, като пловдивчанин не бих могъл да си го представя ... просто враждата между агитките отдавна напусна нормалната норма и е невъзможно да стане..., а е имало времена в които се е ходило на мачове и на двата отбора ...

между лацио и рома враждата е 100 пъти по-голяма ама се обединиха когато убиха габриеле сандри!!!А пък ние се едно неможем кво толкоз има да делим???

Ама сме далече от мисленето на италианците, което е безспорен факт. Ние за нищо не можем да се обединим българите и гледаме не на нас да ни е добре, а на съседа да му е зле, колкото и клиширано да звучи това, но е факт :!: За доста по-важни каузи останахме разделени и позволихме на медии да успеят да продължат да ни разединяват, та се стигна до това положение, в което е цяла България в момента. Жалко, ммного жалко :(
NON MOLLARE MAI

bedrock1912
Контакти:

Мнениеот bedrock1912 » 09 фев 2009 23:47

Phoenix_Plovdiv познавам някой от тъй-наречените ултраси и от двете агитки повярвай ми през вечер са рамо до рамо в някоя кръчма живеем в малак град всеки ден се виждат по улиците кво толкоз странно има в тва да се обединим за 1-2 протеста не е невазможно !!!

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 09 фев 2009 23:48

bedrock1912 написа:между лацио и рома враждата е 100 пъти по-голяма ама се обединиха когато убиха габриеле сандри!!!А пък ние се едно неможем кво толкоз има да делим???

Да, Лацио и Рома го направиха.В Пловдив убиха нашите отбори !!! Кво правиме,майна?![/quote]
ами общо взето седим и лаем по форумите правим колажи и такива работи :D :D а на тея двама дебили хич не им пука от тва затова трябват действия[/quote]
Така е...просто нямаме организация.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 09 фев 2009 23:49

Добро утро- взехте да се събуждате май?
Ще ви кажа едно нещо-вгледайте се за секунда в подписа ми и се опитайте да го приложите първоначално за някое дребно нещо, което мразите. От там нататък е по-лесно....

Phoenix_Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Phoenix_Plovdiv » 09 фев 2009 23:54

sedem_!_dva написа:Ама сме далече от мисленето на италианците, което е безспорен факт. Ние за нищо не можем да се обединим българите и гледаме не на нас да ни е добре, а на съседа да му е зле, колкото и клиширано да звучи това, но е факт :!: За доста по-важни каузи останахме разделени и позволихме на медии да успеят да продължат да ни разединяват, та се стигна до това положение, в което е цяла България в момента. Жалко, ммного жалко :(

Абе, видяхме ги цивилизованите италианци на България - Италия. Специално пък италианците са едни от най-мощните хулигани, а Лацио и Рома се ненавиждат два пъти повече от Локото и Ботев.
Иначе е най-лесно просто да кажем "такъв ни е манталитета на нас българите".
Всички ще си останем форумни плъхове и споменатото обединение ще си остане тук, в форума.
Жълто-черната идея е била съхранена в миналото, наша задача е, да я принесем в безпощадното съвремие.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 09 фев 2009 23:58

закво си лаете като много добре знаете че нищо няма да излезе ?
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

bultras

Мнениеот bultras » 09 фев 2009 23:59

mike 28q,а с Борат к'во ще правим, че БАТЕ и КАКА идват.Първо гледай собствения си двор, а после чуждия.Съвети не желаем.Нужна ни е подкрепа.Не само на нас , но и на целия ни футбол, иначе ЛУПИ И БОРАТ - до гроб.

Phoenix_Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Phoenix_Plovdiv » 10 фев 2009 00:01

Всъщност, представете си, драги Бултраси и Локо-фенове, колко безинтересно би било едно дерби, ако я нямаше тази закачка между двата отбора ... :) :)
Е, естествено всичко си опира до нормата, а ние отдавна я прекрачихме ...
Жълто-черната идея е била съхранена в миналото, наша задача е, да я принесем в безпощадното съвремие.

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 10 фев 2009 00:02

Phoenix_Plovdiv написа:
sedem_!_dva написа:Ама сме далече от мисленето на италианците, което е безспорен факт. Ние за нищо не можем да се обединим българите и гледаме не на нас да ни е добре, а на съседа да му е зле, колкото и клиширано да звучи това, но е факт :!: За доста по-важни каузи останахме разделени и позволихме на медии да успеят да продължат да ни разединяват, та се стигна до това положение, в което е цяла България в момента. Жалко, ммного жалко :(

Абе, видяхме ги цивилизованите италианци на България - Италия. Специално пък италианците са едни от най-мощните хулигани, а Лацио и Рома се ненавиждат два пъти повече от Локото и Ботев.
Иначе е най-лесно просто да кажем "такъв ни е манталитета на нас българите".
Всички ще си останем форумни плъхове и споменатото обединение ще си остане тук, в форума.

Абе пич никой не казва, че са цивилизовани или нещо подобно. Просто са НАРОД, за разлика от нас, които от доста години сме мърша, с която се еб.ава кой ли не. Като почнем от президентите на футболните ни отбори, та стигнем до върховете на държавата. Когато има нещо, което е важно за всички, като например убийството на Габриеле Сандри, няма Лацио или Рома всички стават на една страна, то това е и разликата в разсъжденията ни. Айде със здраве, ако си ме разбрал какво искам да ти кажа.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 10 фев 2009 00:04

Аз какво общо имам с Борат? Харесвам го толкова, колкото вие вашите президенти. Ами аз ви подкрепям, защото винаги съм го казвал, че не разбирам защо се делите. И защо се мразите, да обеснявали сте ми и ви знам мотивите, и все пак не ги приемам. Така ,че ви пожелавам най- накрая да се съберете и да сте едно.

Върни се в “Архив”