Коко Динев си тръгва от Локомотив ПД

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Re: Коко Динев си тръгва от Локомотив ПД

Мнениеот ivo_gf » 24 юли 2012 22:19

hetfield написа:ivo_gf ми що им "уважихте " президентката?Можеше да си е ощя тя,поне да не бяхте жълти

Това е грубо, но за това говоря, повечето инвеститори не гледат благото на клуба, да не кажа всички, те тръгнали войни да водят срещу тях, ами така да продължават, какво друго да им кажа, за мен Динев си им беше един от добрите президенти в последните години... ЦСКА и Васил Божков номер 2, преди цскарите го плюваха, а сега се молят да дойде някой като него...

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 24 юли 2012 22:23

ivo_gf написа:
hetfield написа:ivo_gf ми що им "уважихте " президентката?Можеше да си е ощя тя,поне да не бяхте жълти

Това е грубо, но за това говоря, повечето инвеститори не гледат благото на клуба, да не кажа всички, те тръгнали войни да водят срещу тях, ами така да продължават, какво друго да им кажа, за мен Динев си им беше един от добрите президенти в последните години...

Ако сме сериозни Динев беше добър ,да.....,но без перспектива.Те си го разбраха и си поеха пътя.Фенските закачки и тнт.са неизбежни сега,просто от тук нататък топкта е в тях те ще си разиграят бъдещето.Моята прогноза е облог,ако го загубя ще стисна нечия ръка и ще пожелая на добър път.

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 24 юли 2012 22:26

hetfield написа:
ivo_gf написа:

Това е грубо, но за това говоря, повечето инвеститори не гледат благото на клуба, да не кажа всички, те тръгнали войни да водят срещу тях, ами така да продължават, какво друго да им кажа, за мен Динев си им беше един от добрите президенти в последните години...

Ако сме сериозни Динев беше добър ,да.....,но без перспектива.Те си го разбраха и си поеха пътя.Фенските закачки и тнт.са неизбежни сега,просто от тук нататък топкта е в тях те ще си разиграят бъдещето.Моята прогноза е облог,ако го загубя ще стисна нечия ръка и ще пожелая на добър път.

Ама кой собственик на отбор в Бг е с перспектива в момента като изключим Домусчиев на Разград? Левски ли имат собственици, Цска ли, Черно море ли, Локо сф ли, кой? По добре инвеститор без перспектива отколкото срамни епизоди по долните дивизии на отбори, които по презумция си играят в А група, все пак не са отбор, който всяка година да са в тройката, та да са недоволни от класиране, успехи и управление на отбора в последните години...
Последна промяна от ivo_gf на 24 юли 2012 22:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 24 юли 2012 22:27

Не се казват Иво Тонев, имат си име и собственици. Хубав ташак за пушката, после да не пеете друга песен...Говедата бързо ги сменихте с левскари, макар на други места да се тряска директен бан, но нищо! Случайно видях тези неща, с друга идея влязох тук, но както и да е... Баш ме боли, оправяйте се там и стреляйте говеда на воля!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 24 юли 2012 22:29

ivo_gf написа:

Това е грубо, но за това говоря, повечето инвеститори не гледат благото на клуба, да не кажа всички, те тръгнали войни да водят срещу тях, ами така да продължават, какво друго да им кажа, за мен Динев си им беше един от добрите президенти в последните години... ЦСКА и Васил Божков номер 2, преди цскарите го плюваха, а сега се молят да дойде някой като него...

Като ти харесва Коко , напиши едно писъмце и го помоли да ви купи .човека си търси нов отбор
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 24 юли 2012 22:30

Синьо сърце написа:Не се казват Иво Тонев, имат си име и собственици. Хубав ташак за пушката, после да не пеете друга песен...Говедата бързо ги сменихте с левскари, макар на други места да се тряска директен бан, но нищо! Случайно видях тези неща, с друга идея влязох тук, но както и да е... Баш ме боли, оправяйте се там и стреляйте говеда на воля!

Синьо сърце,лично се извинявам за говедата заради Том.А както казах фен закачките никога няма да спрат.Или е по-добре да се псуваме на майки.Мода на Локомотив ме разбра струва ми се за което му казвам благодаря

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 24 юли 2012 22:34

ivo_gf написа:Разсъждавам примитивно? Кога имахте за последно "читав" президент? 2004 година, прав ли съм? Колко години минаха от тогава - 8. Каква е вероятността още толкова да чакате за следващия читав като се има предвид какво е състоянието на Бг футбола и че в него само затъват пари и всеки страни от финансиране на наши отбори? А каква е гаранцията че не идва по лошо от Динев? А извинявай, вие сте световно великия Локо Пловдив и за вас се редят инвеститори на опашка, сори, аз съм примитивния, спирам с коментарите...

Братле,самия факт,че си се интересувал кои са ни били президентите през последните 8 години,говори красноречиво... ;)Предполагам знаеш и колко от тях са си тръгнали от Лаута заради нас,вкл. и "водната нимфа", за която намеква Хейтфилд . Ей Богу,аз не знам нито кои са ви били президентите,нито съм се интересувал.
Гаранции за това,което ще се случи и дали ще е добро или лошо,няма.Няма такива гаранции и в личния живот.Знаем само,че това ,което беше досега,не трябваше да продължава.Иначе си прав за това,че в днешно време няма "опашка от инвеститори",но понеже,както и ти каза и пак си прав...ние сме великия Локомотив ПД , вЕрвай ми,няма да останем "валат". ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 24 юли 2012 22:44

Модератор ЛокоПД написа:
ivo_gf написа:Разсъждавам примитивно? Кога имахте за последно "читав" президент? 2004 година, прав ли съм? Колко години минаха от тогава - 8. Каква е вероятността още толкова да чакате за следващия читав като се има предвид какво е състоянието на Бг футбола и че в него само затъват пари и всеки страни от финансиране на наши отбори? А каква е гаранцията че не идва по лошо от Динев? А извинявай, вие сте световно великия Локо Пловдив и за вас се редят инвеститори на опашка, сори, аз съм примитивния, спирам с коментарите...

Братле,самия факт,че си се интересувал кои са ни били президентите през последните 8 години,говори красноречиво... ;)Предполагам знаеш и колко от тях са си тръгнали от Лаута заради нас,вкл. и "водната нимфа", за която намеква Хейтфилд . Ей Богу,аз не знам нито кои са ви били президентите,нито съм се интересувал.
Гаранции за това,което ще се случи и дали ще е добро или лошо,няма.Няма такива гаранции и в личния живот.Знаем само,че това ,което беше досега,не трябваше да продължава.Иначе си прав за това,че в днешно време няма "опашка от инвеститори",но понеже,както и ти каза и пак си прав...ние сме великия Локомотив ПД , вЕрвай ми,няма да останем "валат". ;)

Интересувам се и следя изключително Бг футбол от 1995 година и от тогава насам мога да ти кажа на топ 10-ина бг отбора цялата история и развитие през тези години, включително и собствениците в това число.Така че не се ласкай, това, че ти не следиш останалите отбори освен твоя собствен си е друг въпрос... Пък и какво толкова има да помня, от 2004 насам освен Коко Динев другия ви президент е Галя Топалова, добре позната на всички фенове на Миньор.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 24 юли 2012 22:58

ivo_gf написа:
Модератор ЛокоПД написа:

Интересувам се и следя изключително Бг футбол от 1995 година и от тогава насам мога да ти кажа на топ 10-ина бг отбора цялата история и развитие през тези години, включително и собствениците в това число.Така че не се ласкай, това, че ти не следиш останалите отбори освен твоя собствен си е друг въпрос... Пък и какво толкова има да помня, от 2004 насам освен Коко Динев другия ви президент е Галя Топалова, добре позната на всички фенове на Миньор.

Жив и здрав.В понеделник ще можеш да си продължиш статистиката. ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 24 юли 2012 23:11

ivo_gf написа:Интересувам се и следя изключително Бг футбол от 1995 година и от тогава насам мога да ти кажа на топ 10-ина бг отбора цялата история и развитие през тези години, включително и собствениците в това число.Така че не се ласкай, това, че ти не следиш останалите отбори освен твоя собствен си е друг въпрос... Пък и какво толкова има да помня, от 2004 насам освен Коко Динев другия ви президент е Галя Топалова, добре позната на всички фенове на Миньор.

Да ти кажа не си водиш много добре статистиката ;) имаш пропуски
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Върни се в “Локо Пловдив”