ivo_gf написа:Разсъждавам примитивно? Кога имахте за последно "читав" президент? 2004 година, прав ли съм? Колко години минаха от тогава - 8. Каква е вероятността още толкова да чакате за следващия читав като се има предвид какво е състоянието на Бг футбола и че в него само затъват пари и всеки страни от финансиране на наши отбори? А каква е гаранцията че не идва по лошо от Динев? А извинявай, вие сте световно великия Локо Пловдив и за вас се редят инвеститори на опашка, сори, аз съм примитивния, спирам с коментарите...
Братле,самия факт,че си се интересувал кои са ни били президентите през последните 8 години,говори красноречиво...

Предполагам знаеш и колко от тях са си тръгнали от Лаута заради нас,вкл. и "водната нимфа", за която намеква Хейтфилд . Ей Богу,аз не знам нито кои са ви били президентите,нито съм се интересувал.
Гаранции за това,което ще се случи и дали ще е добро или лошо,няма.Няма такива гаранции и в личния живот.Знаем само,че това ,което беше досега,не трябваше да продължава.Иначе си прав за това,че в днешно време няма "опашка от инвеститори",но понеже,както и ти каза и пак си прав...ние сме великия Локомотив ПД , вЕрвай ми,няма да останем "валат".