Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи

Мнениеот Udoji90 » 16 юли 2020 00:25

Това само нашите образи могат да го направят - с титулярите не можем да бием Тотнъм и Лестър, а с половината резерви бием Ливърпул. :lol: Сега, няма какво да се лъжем, гостите си бараха т*шаците и пак можеха да ни разгромят. ;) Да не говорим, че при първия ни гол може и да имаше фаул.
Артета явно се усети, че титулярите вече се изморяват, затова днес направи толкова промени. Принципно съм на мнение, че след паузата физически стоим много по-добре и сме много по-свежи, отколкото бяхме преди нея. Дори при това положение обаче ако през 3 дни играеш с почти непроменен състав, накрая сдават багажа. Точно това се случи с Лестър и Тотнъм и в края на двете срещи изобщо не бяхме свежи. Съответно вместо да вземем 4-6 точки от тях, взехме само 1. И на Артета явно най-после му светна, че няма как да я кара така. Малко след дъжд качулка се получи, но понякога човек се научава по трудния начин.
В последните 2 мача дано бием пак, пък каквото стане. За Купата пък нямаме почти никакви шансове, така че ако стане нещо, ще е бонус. След това се очаква Артета да развърти метлата, щото си личи, че на доста футболисти няма особено доверие. :roll: Едва ли ще успее да изчисти всички, на които не разчита, но малко по малко (стига да се задържи)...
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

На линия
Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 16 юли 2020 00:57

miro_rz написа:Време е, 2:1!

Хубава вечер!
Сити да се готвят. :oops:
Изображение

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Мнениеот ImmortaL_1000 » 16 юли 2020 20:33

Хах Арсенал как паркира танка,автобуса,камиона и каруцата много хитро .
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

На линия
Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 18 юли 2020 00:10

Защо ли се притеснявам за утре!?
Едва ли някой ще се разсърди ако кажа, че след паузата Сити е най-добрия отбор на острова. Е д сме прощават колегите от Ливърпул, но си е така!

Имам въпрос?
Да приемем, че Челси и Сити ще играят за ШЛ, а Юнайтед хванат квото за ЛЕ от ВЛ ние ще вземем ли правото на отбор от ФА?
Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 18 юли 2020 00:43

За мен след паузата Юнайтед са най-добрият отбор. Според мен и те, и Челси ще влязат в ШЛ за сметка на Лестър. И не, няма да вземем квота при описания от теб сценарий. По сегашните правила през Купата се класира единствено и само носителят. Ако той се е класирал през първенството, намазва някой от следващите отбори в класирането. За европейско участие ни трябва или да сме в най-лошия случай 7-ми, или да спечелим Купата. За първото обаче не зависим от себе си, а за второто се конкурираме с 3 отбора, от които минимум 2 ще са в ШЛ.

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 18 юли 2020 15:57

Udoji90 написа:За мен след паузата Юнайтед са най-добрият отбор. Според мен и те, и Челси ще влязат в ШЛ за сметка на Лестър. И не, няма да вземем квота при описания от теб сценарий. По сегашните правила през Купата се класира единствено и само носителят. Ако той се е класирал през първенството, намазва някой от следващите отбори в класирането. За европейско участие ни трябва или да сме в най-лошия случай 7-ми, или да спечелим Купата. За първото обаче не зависим от себе си, а за второто се конкурираме с 3 отбора, от които минимум 2 ще са в ШЛ.

И да стискаме палци Уулвс да вземат ЛЕ, ако ние не успеем да се преборим....
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 18 юли 2020 17:52

Не мисля, че това ни върши работа! Когато през 2017 г. Юнайтед взеха ЛЕ и завършиха 6-ти в първенството, 8-мият НЕ се класира за Европа. Просто отидоха 5 отбора в ШЛ и в 2 ЛЕ вместо да са съответно 4 и 3. Сега не мисля, че правилата са различни.

На линия
Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 18 юли 2020 22:37

Какво първо полувреме, уау! :shock:
Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 18 юли 2020 22:39

Дотук много добре (изключвам първите 10-ина минути), но ако трябва да сме обективни, влизането на Мустафи срещу Д. Силва си беше за червен картон, а не беше показан дори жълт. :shock: Дано продължим със силното представяне и след почивката и дано ни стигнат силите.

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Мнениеот ImmortaL_1000 » 18 юли 2020 23:40

Браво на Арсенал единсвтения начин да завършат сезона с няква титла .
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Арсенал”