Получи се перфектно - още 2 мача се задават, а 6 точки са си 6 точки

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Player написа:Red_Neck написа:Честита победа!
Перфектно нали. Намаляха отборите в шестицата които ще играят за сесекато. Иначе оставаше сам Лудогорец и четири други които ще ви лягат и ще се хвърлят на тях за да сте първи. Тази година ще има троен възел и много плосък рев накрая!
nov_potrebitel написа:Player написа:Red_Neck написа:Честита победа!
Перфектно нали. Намаляха отборите в шестицата които ще играят за сесекато. Иначе оставаше сам Лудогорец и четири други които ще ви лягат и ще се хвърлят на тях за да сте първи. Тази година ще има троен възел и много плосък рев накрая!
Не си прав, Берое, Локо Сф и Литекс ще играят за тях... Единствено Левски и Лудогорец ще им скочат
sin4ec написа:Зйеха ми шала! Зйеха ми шала!
nov_potrebitel написа:Player написа:nov_potrebitel написа:Player написа:Red_Neck написа:Честита победа!
Не си прав, Берое, Локо Сф и Литекс ще играят за тях... Единствено Левски и Лудогорец ще им скочат
С кое не съм прав, че казвам че Литекс и Берое не играят нищо срещу ЦСКА и се хвърлят като луди срещу Лудогорец. Локо Сф си връща вересиите че е в А група още, а Ботев нали им е послушното братче винаги е готово да им се даде. Ако Левски не е в шестицата почти сигурно ще им е на червените титлата, защото Лудогорец едва ли ще са безгрешни. Но като се намеси Левски и станат местата за Европа важни и ще се променят много нагласите.
Нали и аз това казвам, Локо Сф, Берое, Литекс ще играят за Панчарево.
ralka_levskarka написа:Голяма борба ще е било докато го свалят
Player написа:Red_Neck написа:Честита победа!
Потребители, разглеждащи този форум: goltupan, LoveAndPeace и 67 госта