Левски София - Монтана 18 Кръг
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- MainEventer
- Контакти:
Re: Левски София - Монтана 18 Кръг
Явно Лудогорец правилно е направил равен, но тези некадърници в Левски не можаха да бият.
petko.h.markov написа:BadBoy написа:Тонев: Обещавам ви че ще станеме шампиони!
Грънчаров: Как точно с тази игра?
Тонев: С тая игра не, но си има други начини, които трябва да бъдат използвани максимално
КАК ДА ГО РАЗБИРАМ ТОВА? За какви други начини става дума? Това си е невероятна простотия-отвсякъде.
И ако Левски стане шампион кой ще повярва че е било честно!
Даде хляб на всички които мразят Левски . Този е абсолютен срам . Нискоинтелигентен тип от който ми се повръща .
Тоньо , Левски не е лъжица за твоята гнусна уста . пожелавам ти да се върнеш там , откъдето си дошъл .
ПП Култова фраза за парашутиста -чернототовец . ОТКОЛКО ВРЕМЕВИ ПРИКАВАМ ЗА ТОЯ ВЕЕЕЕЕ . ПФУУУУУ
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
-
При нормални обстоятелства оставката на Илиев щеше да бъде приета ...
Щом ръководството няма намерение да го гони, значи смятат, че резултатът днес е в "реда на нещата".
Тоест - е бил очакван ...
Щом ръководството няма намерение да го гони, значи смятат, че резултатът днес е в "реда на нещата".

Значи малко е дал.Което не става с пари става с много пари.
Обаче Пожарникаря си замина и нечии галеници взеха да губят точки.
Обаче Пожарникаря си замина и нечии галеници взеха да губят точки.
- фифи перото
zlobul написа:petko.h.markov написа:BadBoy написа:Тонев: Обещавам ви че ще станеме шампиони!
Грънчаров: Как точно с тази игра?
Тонев: С тая игра не, но си има други начини, които трябва да бъдат използвани максимално
КАК ДА ГО РАЗБИРАМ ТОВА? За какви други начини става дума? Това си е невероятна простотия-отвсякъде.
И ако Левски стане шампион кой ще повярва че е било честно!
Даде хляб на всички които мразят Левски . Този е абсолютен срам . Нискоинтелигентен тип от който ми се повръща .
Тоньо , Левски не е лъжица за твоята гнусна уста . пожелавам ти да се върнеш там , откъдето си дошъл .
ПП Култова фраза за парашутиста -чернототовец . ОТКОЛКО ВРЕМЕВИ ПРИКАВАМ ЗА ТОЯ ВЕЕЕЕЕ . ПФУУУУУ
Ше те питам в прав текст:
Ти, МЪЖ ли си?
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- ralka_levskarka
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:При нормални обстоятелства оставката на Илиев щеше да бъде приета ...
Щом ръководството няма намерение да го гони, значи смятат, че резултатът днес е в "реда на нещата".![]()
Баща ми вметна, че ако не я приемат, то определено са играли за тотото

- ralka_levskarka
- Контакти:
Силва, като ще носиш тази 9- ка на гърба си поне я носи както трябва, бе, момче!!!!
-
onegavon написа:Обаче Пожарникаря си замина и нечии галеници взеха да губят точки.
Значи според теб, щом Б.Б. няма да е на власт повече, Левски никога няма да стане Шампион ?

Брей, Левски има над 60 трофея ... Добре че е бил Боко.

BadBoy написа:Монтана са с нов треньор, който разбира материята футбол и мача за Левски въобще няма да бъде лесен.
Още в началото на темата ви споделих тук във форума да не се въоръжавате с големи очаквания, но явно не сте ме послушали, ако беше физкултурника Джамбазки този мач отиваше на 3:0 за вас
BadBoy написа:Стоев без бой няма се даде, а Силва ще разочарова и след тоя мач ще стане яко пейка
След това пак ви споделих за Стоев и за Силва, но някой колеги във форума ме обвиниха, че съм бил подлога, но гледам, че за момента се е покрил

Последна промяна от BadBoy на 17 мар 2013 21:10, променено общо 1 път.
ralka_levskarka написа:Силва, като ще носиш тази 9- ка на гърба си поне я носи както трябва, бе, момче!!!!
Ако имаш в предвид 9-ката на Гондзето.... ми той вкарваше голове щото си беше лансиран нали трябваше да се продава в европата дърт пергишен стана в левски па никой не го искаше да го купи затва трябваше да се лансира да му пускат отборите да вкарва барем некой се излъже. Само за справка виж му головете в националния колко са .... не са май много нали

Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.