Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: повече от 3 часа футбол
Еми то затова не вярвай на коментатори ми си вземи билет
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината
- Blue_AvalanchE
- Контакти:
Re: Левски и цска
Ние Черна Гора и Грузия не можем да бием...
ЗАВИНАГИ СИН !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !
Абе Румънците кога успяха да натрупат тоя голям коефициент и вече имат директен участник в ШЛ
durex написа: Абе Румънците кога успяха да натрупат тоя голям коефициент и вече имат директен участник в ШЛ
Както се развива държавата им,така и футбола....Там се работи вкарват се много пари в спорта и резултатите са на лице...а ние кретаме едвам едвам....
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
Когато Левски игра 1/4 финал,Стяуа игра 1/2 финал,после игра 2 пъти поред в ШЛ.
А ние кога ще имаме директен участник или може би никога 
- Blue_AvalanchE
- Контакти:
FC_LEVSKI написа:durex написа: Абе Румънците кога успяха да натрупат тоя голям коефициент и вече имат директен участник в ШЛ
Както се развива държавата им,така и футбола....Там се работи вкарват се много пари в спорта и резултатите са на лице...а ние кретаме едвам едвам....
Тук министър - председателят ни е пълен простак, не може да се изкаже като нормален човек. България не може да се оправи, пък да не мислим за футбола.
ЗАВИНАГИ СИН !

- Blue_AvalanchE
- Контакти:
Re: повече от 3 часа футбол
БАТЭ написа:Еми то затова не вярвай на коментатори ми си вземи билет
Ти да си ме видял да съм от ЦСКА ?
ЗАВИНАГИ СИН !

ni_ki87 написа:Когато Левски игра 1/4 финал,Стяуа игра 1/2 финал,после игра 2 пъти поред в ШЛ.
Като се замисля те май всяка година си имаха по един представител в ШЛ Стяуа на няколко пъту миналата година Клуж и отделно други румънски тимове които играят за Уефа и малко по малко са си натрупали точките...
durex написа:А ние кога ще имаме директен участник или може би никога
Сам си отговори на въпроса..