Лига Европа: Ливърпул - Зенит (21.02.2013 г. ,, 22:05 ч.)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes

Re: Лига Европа: Ливърпул - Зенит (21.02.2013 г. 22:05 ч.)

Мнениеот john barnes » 25 фев 2013 19:39

LFC1892 написа:
leoric написа:Дори Нюкасъл купиха една камара звезди с парите от коня, които им даде легендата, но вие се самозалъгвайте, че те са лоши и Далглиш е жертвата.

И къде са в момента Нюкасъл с големите си звезди? На 10 точки зад нас и в борба за оцеляване.

човека ти говори за миналия сезон,когато със парите от коня,нюкасъл взеха-кабай,бен арфа,ба,сисе и още играчи...и май до последно бореха за топ 4 и определено бяха ПРЕД нас в класирането...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

На линия
Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 25 фев 2013 20:04

john barnes написа:
LFC1892 написа:
leoric написа:Дори Нюкасъл купиха една камара звезди с парите от коня, които им даде легендата, но вие се самозалъгвайте, че те са лоши и Далглиш е жертвата.

И къде са в момента Нюкасъл с големите си звезди? На 10 точки зад нас и в борба за оцеляване.

човека ти говори за миналия сезон,когато със парите от коня,нюкасъл взеха-кабай,бен арфа,ба,сисе и още играчи...и май до последно бореха за топ 4 и определено бяха ПРЕД нас в класирането...

Въпроса е защо със същите играчи без Ба са пред изпадане.

john barnes

Мнениеот john barnes » 25 фев 2013 20:24

защото са средняшки отбор,защото имаха по едно време над 5 контузени основни играчи и т.н.всеки средняшки отбор може да направи един силен сезон,но не може да го повтори,примери много...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 25 фев 2013 20:35

Само да отбележа,че Нюкасъл имат един от най-добрите скаути в ПШ- Греъм Кар. Нормално е да си правят много добри трансферни удари.Естествено и те правят грешки,но без това няма как.
А иначе са в долната част на таблицата.. за мен Алън Пардю си носи вината.

wolf написа:Продажбите на Торес и Бабел бяха едни от най-големите трансферни грешки допускани въобще в този клуб. Торес няма да го коментирам, Бабел и класа и половина над Даунинг а беше продаден за около 3 пъти по-малко от куцото Стю.

Напротив.
Торес от няколко години си е приключил с големия футбол.При нас последната година и половина си играеше когато иска.Отделно го продадохме за много пари.Аз лично съм много доволен от тази продажба.Бабел .. само репутацията му е на голям талант.За мен ако наистина е бил толкова добър щеше да си играе титуляр при Бенитез.Щом за толкова време не можа да се налижи...
Иначе след нас и двамата футболисти абсолютно нищо не са показали.Това също е доста показателно,че тези продажби си бяха много успешни за клуба.

leoric написа:Хубаво е да се обвиняват собствениците за грешките на легендата, но истината боли и тя е, че с тези пари, които той изхарчи, можехме да сме далеч по-силен отбор от сега, но ...

Казваш,че истината боли... а си приказваш свои си измислици.Интересна схема. ;)

На линия
Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 25 фев 2013 20:51

Бабел за теб е по-лошо крило от Даунинг? Торес когато беше здрав не вкарваше?
32 22 последния му пълен сезон и 26 9 полусезона в който го продадохме при все че беше през абсолютно цялото време извън кондиция и контузен.

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 25 фев 2013 21:17

john barnes написа:защото са средняшки отбор,защото имаха по едно време над 5 контузени основни играчи и т.н.всеки средняшки отбор може да направи един силен сезон,но не може да го повтори,примери много...

Добре де, един отбор не се ли оценява до това колко е добър според играчите, с които разполага? Ако имат чак толкова добри футболисти, защо тогава са средняци? А това колко пари отпускали американците, сме го говорили тук поне 20 пъти. Според мен не е правилно да се гледат похарчение пари и да не се взема предвид, че 90% от тях са дошли от продажба на основни футболисти. А това, че надплащахме за почти всичките ни трансфери последната една година и половина - спор няма.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 26 фев 2013 08:03

leoric написа:И викаш си прибраха парите от Торес, Бабел, Мейрелеш и не счупиха 2 пъти трансферния ни рекорд в един ден.... неее. Хубаво е да се обвиняват собствениците за грешките на легендата, но истината боли и тя е, че с тези пари, които той изхарчи, можехме да сме далеч по-силен отбор от сега, но ... А и погледнете колко сме похарчили ние и колко Тотнъм. За последните години единствено Сити и Челси са похарчили повече от нас, но те не купуват куци коне и магарета, а нормални играчи. Дори Нюкасъл купиха една камара звезди с парите от коня, които им даде легендата, но вие се самозалъгвайте, че те са лоши и Далглиш е жертвата.

Leoric,вземи едно огледало и се виж колко си наивен бе пич.И в предните теми ти чета повърхностните разсъждения,ама ти продължаваш да цепиш мрака.ЕДНА КАМАРА ЗВЕЗДИ били купили Нюкясъл :shock: Че откога резерва в Уест Хям и изчерпан титуляр във Фрайбург са звезди.Или може би Кабай баше суперзвездата във Франция???? Сити като се издъниха с Робиньо(32мил)=Керъл и Роке Санта Круз(18мил)=Даунинг и още поне десет подобни имаха, данеби да почнаха да залагат на талантливи юноши? Това,че янкитата инвестират продажбите обратно в отбора просто ги прави по-добри от предишните Х и Дж,ама тези пари не са излезли от техния джоб,излезли са от клуба.Ако не познаваш манталитета на американците не се самозалъгвай.А като казах в началото на сезона,че американците си назначиха треньор-послушник,точно ти подскочи първи.И сега кво става:Брендо щастлив ли е,че е треньор на Ливърпул-щастлив е! А янкитата щастливи ли са,че треньора не реве за пари-щастливи са! А ще го махнат ли,ако завърши 7ми(без ник'ва купа и финал)-не! Ама бъдещето светло ли е Leoric? Еми как бе- светло е!!!! С такива собственици и толкова талантливи юноши за 'кво изобщо да го мислим този сезон-давай направо ВЛ 2017/18 да почваме в неделя на чисто новия стадион.Тъкмо и Брендо вече ще се е отракал:lol:

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 26 фев 2013 13:26

Не е истина колко много се е изписало (7-8 страници) от последния път когато посетих форума (преди 4-5 дена). Прочетох всичко, доста интересно четиво в обедната почивка.

Ще кажа и моето мнение и виждането ми като цяло за Ливърпул.
Според мен, треньорът не трябва да се сменя (поне не още 1 година) независимо от резултатите. Мисля,че той, а и собствениците имат ясна представа и изготвена програма какво правят и я следват. Резултатите за момента не са блестящи и не са на лице, което е нормално, защото си мисля че не са и най-важни....поне не тази година.
Сегашните резултати се дължат на едно
Трябва да се "съди" по това, което ще се случи следващия сезон (класиране, купи, начин на игра)!

Мисля, че за в бъдеще играта на любимия ми отбор само ще се подобрява, не защото не може по-зле........винаги може 8-) , а защото играчите ще посвикнат да играят, ще улегне тактиката на Б. Роджерс и може да вземем някои нови играчи лятото.

Така, че пожелавам успех на момчетата и много весели моменти и драми за нас феновете!!!

Come on MERSEYSIDE REDS!!!
LIVERPOOL RULZZ

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 26 фев 2013 16:37

wolf написа:Бабел за теб е по-лошо крило от Даунинг? Торес когато беше здрав не вкарваше?
32 22 последния му пълен сезон и 26 9 полусезона в който го продадохме при все че беше през абсолютно цялото време извън кондиция и контузен.

Бабел е много по-лошо крило... просто защото не е крило.Той си е централен нападател.До колкото си спомням много рядко правеше типичните неща за крило.. т.е. да си пробие през бека и да си центрира.
Факт е,че след нас кариерата му още повече западна.За мен взехме си едни пари от него и това е.
Торес вкарваше прилично защото цялата игра беше построена около него.Иначе за мен наистина си играеше когато иска.Последните му година и половина съвсем малко наистина добри мачове имаше.
А и да не забравяме,че беше продаден за 50 млн... и то по негово желание.
Факт е,че и при него кариерата му изобщо не върви.

На линия
Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 26 фев 2013 19:42

styopa написа:
wolf написа:Бабел за теб е по-лошо крило от Даунинг? Торес когато беше здрав не вкарваше?

Бабел е много по-лошо крило... просто защото не е крило.Той си е централен нападател.До колкото си спомням много рядко правеше типичните неща за крило.. т.е. да си пробие през бека и да си центрира.
Факт е,че след нас кариерата му още повече западна.За мен взехме си едни пари от него и това е.
Торес вкарваше прилично защото цялата игра беше построена около него.Иначе за мен наистина си играеше когато иска.Последните му година и половина съвсем малко наистина добри мачове имаше.
А и да не забравяме,че беше продаден за 50 млн... и то по негово желание.
Факт е,че и при него кариерата му изобщо не върви.

Бабел още в Аякс беше преквалифициран и използван като крило. Иначе да, може би е по-подходящ за чист нападател както е случая със Стъридж

Върни се в “Ливърпул”