Има ли място Дарко Тасевски в Левски ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivo23
Контакти:

Re: Има ли място Дарко Тасевски в Левски ?

Мнениеот ivo23 » 15 юли 2011 13:00

Sardukar написа:Ако задачите пред Дарко са само да прави асистенции е безценен. Но в съвременният футбол не може така! Винаги се изненадвам как до 70минута е "труп", а преди това не съм го видял да бяга? Каква е тази физическа подготовка, че без да тича последните 20мин е гроги и почти винаги го сменят? Да не говорим, че вкарва много по-малко от колкото се очаква за играч на тази позиция! Има страхотен пас и ще е добре да остане, но трябва да поработи върху издържливостта си! Цветков ми изглежда с класа над Дарко!

Е как не си го видял да бяга? Знаеш ли кви спринтове са между Най-клуб и БИАД :lol:
Nil satis nisi optimum

Изображение

agrex
Контакти:

Мнениеот agrex » 15 юли 2011 14:02

Без да навлизам в подробности,мисля, че за Дарко най-добре е да бъде продаден колкото се може по-скоро.В противен случай,риска за него да стои повечето мачове на пейката е огромен.Гледах го в репортажите от контролите и не забелязах особена мотивация.На последната контрола /пред погледа на не знам колко менажери /игра изключително слабо.Изтърва и двете най-чисти положения за Левски.Много ми е симпатичен,дал е много на отбора,но както казват,дошло е "време разделно".Желая му късмет!А и мисля,че оставането му само ще обърква Гонзо при вземането на решения във важни за отбора моменти!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 15 юли 2011 14:09

Въпросът е, дали Тасевски иска мястото му да е в Левски?
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 15 юли 2011 15:01

Най-добрият плеймейкър в България може ли да няма място в Левски. :roll:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 15 юли 2011 15:04

Tommi написа:Най-добрият плеймейкър в България може ли да няма място в Левски. :roll:

няма ли да се сложи някъв адекватен мод в нашия раздел , да трие или заключва подобни теми !

Офтопик:

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Мнениеот Bobby1177 » 15 юли 2011 15:08

(Без)Дарко... Колкото и пасове да е пуснал на Гаррата, за мен тоя футболист не се е доказал с нищо. В 3/4 от времето в мачовете спи, някой път е едно ренде, а и пропуска почти като Ицо Йовов (чийто талант е далеч по-голям :!: ).

Ако иска много да заминава - прав му път :!: Мисля, обаче, че не е дал чак толкоз много на Левски...

Потребителски аватар
Alexander Frei
Контакти:

Мнениеот Alexander Frei » 15 юли 2011 19:54

blue avalanche написа:
Hakercheto написа:Специално от мен не чакай такива теми,защото не помня Й.Милиев Гриин Мюлдер или Гаджев да имат спад в мотивацията ,да имат различни играчи на поста си ,да бъдат спрягани за продан и така нататък. Ако ще коментираш ,коментирай .За това са измислили тия форуми........................

Не че се заяждам,но една продажба на Милиев,например,ще бъде много по-тежък удар за отбора от тази на Тасевски.Ей така-хипотетично!

+1 :)
При резултат 6:1 Сашо Костов пита младия Цецо Атанасов дали той е най-бързият в тима и като чува утвърдителния му отговор, го съветва: Тичай тогава до "Армията" да донесеш вашето табло, защото вече няма къде да пишем головете!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 15 юли 2011 21:05

Повечето от вас знаят мнението ми за Дарко и за значението му за сините...За съжаление тази пролет разочарованието от него е тотално-скри се навсякъде,където можеше!!!Есента той беше друг,все едно го подмениха...Трудно си сменям мнението,но сега заявявам открито: В този си вид Дарко е вреден за Левски!Не може да играеш в 3 от 15 мача,да не гониш в защита,в тежките моменти да се криеш зад защитата на противника!Че на кого разчитахме,ако не на него в тези моменти?Или си връща формата и стръвта към играта-или на пейката,това е !!!!!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 15 юли 2011 21:09

Синьо сърце написа:Повечето от вас знаят мнението ми за Дарко и за значението му за сините...За съжаление тази пролет разочарованието от него е тотално-скри се навсякъде,където можеше!!!Есента той беше друг,все едно го подмениха...Трудно си сменям мнението,но сега заявявам открито: В този си вид Дарко е вреден за Левски!Не може да играеш в 3 от 15 мача,да не гониш в защита,в тежките моменти да се криеш зад защитата на противника!Че на кого разчитахме,ако не на него в тези моменти?Или си връща формата и стръвта към играта-или на пейката,това е !!!!!

Да,на пейката,като пом.мениджър :mrgreen:
Тъкмо ще има в щаба някой,който знае..чужд език :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Офтопик:
На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 16 юли 2011 08:02

СВОБОДЕН написа:Въпросът е, дали Тасевски иска мястото му да е в Левски?

Че той си иска трансфер си иска ,но поне обеща ,че ще играе с мерак ако не бъде продаден.

Върни се в “Архив”