Ако наистина стане така,това говори много лошо за иначе затъващият ни футбол.И все пак аз също искам Левски да победи,въпреки,че съм от ЦСКА,защщото ще ги чакаме следващият мач
Литекс - Левски - 1:1 (*5:3)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Артилериста
- Контакти:
Re: Литекс - Левски (06.04.2011 18:00ч - Купа на България)
Колкото и да не ми се иска да го вярвам,мисля,че сценарият от 2009 ще се повтори.Титла за купа и 1-2 за Левски
Ако наистина стане така,това говори много лошо за иначе затъващият ни футбол.И все пак аз също искам Левски да победи,въпреки,че съм от ЦСКА,защщото ще ги чакаме следващият мач
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"
- shotgun blues
- Контакти:
big4eto написа:Този садия ако е реалист в 15 мин мача е готов за прекратяванеЧервени картони до 15 мин за минев,мюлдер,гаджев,милиев и грийн
и аз съм за Литекс ,но твоите коментари дразнят само заяждания
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
И кое ми е заяждането ? Така ги виждам аз нещата така ги споделям , което не значи , че се заяждам
Ще си говорим в сряда вечер след мача 
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!
не ми се е налагало много често в БГ-за първи път го признавам Левски в този мач е обречен и с мисля че Литекс ще победи.Освен че ще победи ще ни надиграе напълно.Наистина съм откровен този път ние нищо не играем за жалост докато Литекс без много шум и трясък освен че си взимат мачовете-хората си имат и отбор.
Аз трагедии лично няма да правя,защото с тази игра ние тази година не заслужаваме трофей.Дано поне запазим мястото в УЕФА,но предвид класата на другите зад нас мисля че няма да е трудно.Не съмм настроен пораженчески просто този път съм РЕАЛИСТ.
Аз трагедии лично няма да правя,защото с тази игра ние тази година не заслужаваме трофей.Дано поне запазим мястото в УЕФА,но предвид класата на другите зад нас мисля че няма да е трудно.Не съмм настроен пораженчески просто този път съм РЕАЛИСТ.
LEVSKI_FOREVER
- Марти Камбуров
- Контакти:
Артилериста написа:Колкото и да не ми се иска да го вярвам,мисля,че сценарият от 2009 ще се повтори.Титла за купа и 1-2 за Левски![]()
И къв е смисъла Литекс да им пуска като те са шампиони вече?
Любовта е черно-бяла!
- delqnski47
- Контакти:
Мачовете на Литекс с двата софийски гранда почти винаги са били интересни!Очаквам и този мач да бъде хубав и зрелищен(като за БГ)!
Прогнозата ми е победа за Литекс,но едно 3:3 ако си спретнат също ще е гот!
Прогнозата ми е победа за Литекс,но едно 3:3 ако си спретнат също ще е гот!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- POPCORN
- Контакти:
ivanov_82 написа:POPCORN написа:Dog написа:??? 9 гола???
какво не разбра.погледни статистиката!От началото на първенството на Литекс са вкарали само 9 гола!
да ама това е за купата.....не е за първенството,/,/,/,/
еми за купата пък ептем не са им вкарвали голове
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- shotgun blues
- Контакти:
очаквам звездата на вечерта да е МАТОНДО
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Пак в сряда ще се изпокриете знам , и който не е съгласен с мен ,че ще има поне 2 изгонени от левски нека пише ЛС да се обзаложим 
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!
Имам предвид,че след махането на Ганчев,отбора на Литекс ще изпадне в миманса и ще се превърне в средняшки отбор.Мисълта ми е,че сегашните фенове на Литекс няма да ги има,ще останат единици
Едва ли ще подкрепяш отбора си в долните ешалони,така,както го правиш сега
[/quote]
Не си прав ! този отбор го подкрепям от както се помня и беше с името ОСЪМ ! мога да ти покажа снимки от онези времена да видиш на стадиона 15 000 човека
Тогава градът беше супер развит и в него живееха над 60 000 души а сега има няма 15 000 население 
Не си прав ! този отбор го подкрепям от както се помня и беше с името ОСЪМ ! мога да ти покажа снимки от онези времена да видиш на стадиона 15 000 човека