Зрителите остават без нито един мач от Европа в националния
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зрителите остават без нито един мач от Европа в националния
Добре де,немога да разбера какво е това реване почти всеки ден.Който иска да гледа качествено си взима Булсат,който не да се оправя както иска.Аз от 3год съм при тях и съм мн доволен.15 еуро пълен пакет + испанското,италианското,Уимбълдън,тенис-мастърсите и още мн други работи 

Първо имаше мрънкане за световното в ЮАР,защо се излъчвало по Канал 1, сега пак има мрънкане,защо пък мачовете не се излъчват там. Най-добре е всички телевизии да купят правата и да излъчват едновременно мача и тогава май ще угодим на всички. Аз имам едно елементарно питане - По коя БГ телевизия миналата година гледахте- Санта Хулия-Левски, Баку-Левски, Дери Сити-ЦСКА
Тогава пак ли Булсатком бяха виновни, че никой не ги излъчваше- нито изхранващата се с данъци,държавна телевизия, нито "единствената спортна медия" у нас . Тази година, Булсатком, е решила да купи правата и веднага почват хули и обиди към нея,май, най-добре е нищо да не беше взимала, така никой нямаше да гледа мачовете въобще. Никой не ви натиска да минавате на БСК и едва ли не сте останали без изход - винаги можете да гледате мача на любимците си, на живо от стадиона или да отидете в някое заведение с приятели, да пиете по една биричика и пак да си гледате двубоя на спокойствие.

Последна промяна от Madridist на 20 юли 2010 19:57, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Madridist написа:Първо имаше мрънкане за световното в ЮАР,защо се излъчвало по Канал 1, сега пак има мрънкане,защо пък мачовете не се излъчват там. Най-добре е всички телевизии да купят правата и да излъчват едновременно мача и тогава май ще угодим на всички. Аз имам едно елементарно питане - По коя БГ телевизия миналата година гледахте- Санта Хулия-Левски, Баку-Левски, Дери Сити-ЦСКАТогава пак ли Булсатком бяха виновни, че никой не ги излъчваше- нито изхранващата се с данъци,държавна телевизия, нито "единствената спортна медия" у нас . Тази година, Булсатком, е решила да купи правата и веднага почват хули и обиди към нея,май, най-добре е нищо да не беше взимала, така никой нямаше да гледа мачовете въобще. Никой не ви натиска да минвате на БСК и едва ли не сте останали без изход - винаги можете да гледате мача на любимците , на живо от стадиона или да отидете в някое заведение с приятели, да пиете по една биричика и пак да си гледате двубоя на спокойствие.
Добавям Санта Хулия-Черно море,Макаби Нетания-Черно море и ПСВ-Черно море.
Само Черно море.
Madridist написа:Първо имаше мрънкане за световното в ЮАР,защо се излъчвало по Канал 1, сега пак има мрънкане,защо пък мачовете не се излъчват там. Най-добре е всички телевизии да купят правата и да излъчват едновременно мача и тогава май ще угодим на всички. Аз имам едно елементарно питане - По коя БГ телевизия миналата година гледахте- Санта Хулия-Левски, Баку-Левски, Дери Сити-ЦСКАТогава пак ли Булсатком бяха виновни, че никой не ги излъчваше- нито изхранващата се с данъци,държавна телевизия, нито "единствената спортна медия" у нас . Тази година, Булсатком, е решила да купи правата и веднага почват хули и обиди към нея,май, най-добре е нищо да не беше взимала, така никой нямаше да гледа мачовете въобще. Никой не ви натиска да минвате на БСК и едва ли не сте останали без изход - винаги можете да гледате мача на любимците , на живо от стадиона или да отидете в някое заведение с приятели, да пиете по една биричика и пак да си гледате двубоя на спокойствие.
Тогава ще се мрънка - що навсякъде дават тоя мач, аз искам да гледам висшата лига и малкъм

lewstherin написа:Това на Булсатком не е монопол, никой не спира другите да вземат правата, просто другите не дават пари. Булсатков си инвестира в мрежата, предават Примера, ГП2,тренировки за Ф1 и тн... Живеем в условия на пазарна икономика, държавните и национални телевизий няма как да получат всичко, само защото са такива.
А ако нямаш южно изложение каквото е изискването им,А?
tzetzko написа:lewstherin написа:Това на Булсатком не е монопол, никой не спира другите да вземат правата, просто другите не дават пари. Булсатков си инвестира в мрежата, предават Примера, ГП2,тренировки за Ф1 и тн... Живеем в условия на пазарна икономика, държавните и национални телевизий няма как да получат всичко, само защото са такива.
таван
matadoro написа:tzetzko написа:lewstherin написа:Това на Булсатком не е монопол, никой не спира другите да вземат правата, просто другите не дават пари. Булсатков си инвестира в мрежата, предават Примера, ГП2,тренировки за Ф1 и тн... Живеем в условия на пазарна икономика, държавните и национални телевизий няма как да получат всичко, само защото са такива.
таван
?????
Бижутера написа:онзи по-горе с ника "незнайко" изобщо не е в час, ама изобщо...във времена на криза всеки гледа да си спечели повече клиенти, като по този начин да увеличи приходите си....
Какво прави Булсатком?
Тв+ взима правата за всичките мачове - дава най-много пари и получава правата, с което връзва ръцете на всички, които не гледат цифровата им телевизия. И така - който иска да гледа - подписва договор с компанията за 1 година или закупува оборудването им, което е около 150 лева. Който не иска да мине към тях - търси линкове в нета или слуша по радиото...
Повечето от вас изтърпяха някак си Левски - Дъндолк, но трудно ще пропуснат всички мачове от предварителните кръгове...за това в близките седмици абонатите на Булсатком със сигурност ще набъбнат сериозно, колкото и да плюе и псува "незнайко".
Това че не ви отърва политиката на Булсатком си е ваш проблем. Те ще спечелят, все пак именно тази цел са си поставили като са купували правата...
Колкото хората плащаха през 2007 на Диемите системата ''Пей Пър Вю'' толкова и сега ще си пуснат Булсаткома, от това най-много да спечелят пунктовете на Еврофутбол и барове, където може най-спокойно да си гледаш мача, българинът си е стар тарикат, него не можеш да го изнудваш или да се опитваш с такъв евтин трик да го привлечеш, по-добре примерно пусни промоция 7 лв първоначална такса при сключен двугодишен договор и безплатно обурудване и гледай какво става, за 1 месец ще увеличат абонатите си с поне 50%, а сега най-много с 2-3%, няма никакъв смисъл от тая политика на Булсатоком, за баровете това е добре, ще продадат повече бири

---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
- Бижутера
- Контакти:
tzetzko написа:lewstherin написа:Това на Булсатком не е монопол, никой не спира другите да вземат правата, просто другите не дават пари. Булсатков си инвестира в мрежата, предават Примера, ГП2,тренировки за Ф1 и тн... Живеем в условия на пазарна икономика, държавните и национални телевизий няма как да получат всичко, само защото са такива.
и аз нямам перфектно южно изложение, ама ми монтираха всичко и телевизията си върви перфектно...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Mourinio написа:Колкото хората плащаха през 2007 на Диемите системата ''Пей Пър Вю'' толкова и сега ще си пуснат Булсаткома, от това най-много да спечелят пунктовете на Еврофутбол и барове, където може най-спокойно да си гледаш мача, българинът си е стар тарикат, него не можеш да го изнудваш или да се опитваш с такъв евтин трик да го привлечеш, по-добре примерно пусни промоция 7 лв първоначална такса при сключен двугодишен договор и безплатно обурудване и гледай какво става, за 1 месец ще увеличат абонатите си с поне 50%, а сега най-много с 2-3%, няма никакъв смисъл от тая политика на Булсатоком, за баровете това е добре, ще продадат повече бири
Ами те БСК в момента си имат план не за 7 лева, а за по-малко от 6 кинта на месец, а самият приемник струва колосалната цена от 2 лева. Иначе съм съгласен с теб за заведенията. Аз преди редовно си гледах Примера по интернет, а по-интересните мачове(като Ел Класико) отивах в един много приятен пункт на Еврофутбол до нас- бира, мезета, всичко 6

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]