Димитър Иванов Бербатов ще бъде боготворен ,ако играе на стадиона където е израстнал-този в Благоевград!Стадионите на ЦСКА,Леверкузен,Тотнъм са просто спирки по пътя на феноменалната кариера на този велик футболист...А статията на журналиста Александров е израз на безсилието на един жалък човек към величието на този,който е надрастнал завистта,злобата и раболепието,присъщи на българския етнос от 1396-та година насам!
Бербо, направи го като Бекъм!
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Бербо, направи го като Бекъм!
Като се замисля,журналистът Александров с тази своя статия може би има предвид,че Митко Бербатов никога няма да бъде посрещнат на "Армията" така, както бе посрещнат Бекъм на "Олд Трафорд"!По скоро ще бъде освиркан и плют/може би журналистът Александров се надява,че този мач предстои още тази есен в групите на Шампионската лига?Дано...
/
Димитър Иванов Бербатов ще бъде боготворен ,ако играе на стадиона където е израстнал-този в Благоевград!Стадионите на ЦСКА,Леверкузен,Тотнъм са просто спирки по пътя на феноменалната кариера на този велик футболист...А статията на журналиста Александров е израз на безсилието на един жалък човек към величието на този,който е надрастнал завистта,злобата и раболепието,присъщи на българския етнос от 1396-та година насам!
Аз Ники Александров хич не го харесвам, но хората дето се пънат тука, че хранел Бербатов и възхвалявал Бекъм изобщо не са разбрали смисъла на статията. Александров въобще няма за цел да принизява Бербатов нито като футболист, нито като човек. Камо ли да го сравнява във футболно или морално отношение с Бекъм. За друго иде реч. Всеки средно статистически интелигентен човек ще разбере какво има в предвид, ако се зачете с малко повече внимание, а не повърхностно. Който не може...лоша работа 
А, аз се питам. Защо, изобщо Н.Александров написа тази статия? И предполагам, че това е, реакция от изнесените две мнения на Бербатов в прословутия блог. Нека първо вникнем в статиите на Бербатов. А те, са отправени единствено и само към журналистите, които отявлено го плюят, когато и където им падне. А когато няма , какво да кажат, се ровят в нета, само и само да намерят някаква нищожна част от огромния английски печат, където някой е казал нещо против Митко, да го побликуват и да се разтапят в злобата си. Та мисълта ми е такава. Наистина ли, Ники се мисли за такъв журналист? Явно , да. След, като не са му издържали журналистическите амбиции. Ами, тогава ще го попитм косвенно: От колко време, и колко статии излязоха против Бербатов? И колко пъти Бербатов отговори на тях? Сега си е позволил да се обърне към тези недоброжелатели, и стана трън в очите на журналистиката. И, понеже господин Александров прави сравнения с Бербатов и бос на мафията, бих го попитал: А, защо не плюете срещу тях, щом не можете да и ръкопляскате? Защото имаше двама , които се опитаха и вече не са между нас. А когато се плюе срещу Бербатов, той трябва да мълчи и да прегълта всички обиди, подмятания и подигравателни епитети, от пишман журналисти.
Футболни сравнения между Бербо и Бекъм няма да правя, но бих казал, че посрещанията за които говори, не са адкватни. Защото Бекъм е посрещнат по такъв начин ( и то не само с ръкопляскания, както беше отбелязано), там където е научил А и Б във футболната игра. Там, където е израстнал като футболист, и там където е станал звезда на световния футбол, там където той си е у дома - Англия. Няма как да се сравнява подобно нещо с Бербатов ( въпреки, че и Бербатов беше посрещнат с ръкопляскане на мача ЦСКА - Леверкузен на Армията). И, ако някога се случи ЦСКА да играе мач с Манчестър Юнайтед, то господин Александров, бъдете сигурен, че Бербатов ще бъде аплодиран, така както никой друг български футболист не е посрещан. В това съм абсалютно сигурен, още повече сега след тази статия.
Футболни сравнения между Бербо и Бекъм няма да правя, но бих казал, че посрещанията за които говори, не са адкватни. Защото Бекъм е посрещнат по такъв начин ( и то не само с ръкопляскания, както беше отбелязано), там където е научил А и Б във футболната игра. Там, където е израстнал като футболист, и там където е станал звезда на световния футбол, там където той си е у дома - Англия. Няма как да се сравнява подобно нещо с Бербатов ( въпреки, че и Бербатов беше посрещнат с ръкопляскане на мача ЦСКА - Леверкузен на Армията). И, ако някога се случи ЦСКА да играе мач с Манчестър Юнайтед, то господин Александров, бъдете сигурен, че Бербатов ще бъде аплодиран, така както никой друг български футболист не е посрещан. В това съм абсалютно сигурен, още повече сега след тази статия.
Абе какви хора има в тази държава бе-само знаят да плюят,я дали и това дори умеят.Лесно е да се плюе някой,който от нищото е достигнал кажи-речи най-високото в своята футболна кариера.Може да не е толкова велик,колкото Стойчков,но опрделено умее и разбира тази игра.Повече няма да пиша,че си дигам нервите с такива глупаци,дето само знаят да се заяждат за щяло и нещяло.
93 мин. на срещата Ман Юн - Милан и пряк свободен удар на 23 метра разстояние от вратата на Манчестърн при резултат 2:3. Бекъм застава зад топката и какво си мислите, че ще му хвърлят рози и гербери ли?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Аз ще кажа само няколко думи: Щом тази статия е провокирана от писанията на Бербатов, то има засегнати!!! Аз, защо не съм засегнат . . . отговорете си сами!
Това , което прави Бербатов за любимият ми Манчестър Юнайтед ще го помня цял живот!! Бъдете здрави!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!
Не мога да разбера аз лично отношението български журналисти Бербатов, защото когато Бербатов до преди месец и половина беше оставен резерва не играеше добре и с право медиите в Англия и някои бивши футболисти да не изброявам имена го критикуваха с основания тук нашите медии отговаряха на тези статии с коментари примерно като един на Т. Русев в които едвали не се внушаваше някаква конспирация срещу Бербатов от страна на английските медии за това че е скъп и е българин дори в полза на Оуен. Сега когато Бербатов направи това за което е в МЮ и дано да продължава да го прави, а именно не 1 от 5 а 4 от 5 силни мача и медиите на острова го похвалиха заслужено изведнъж той и българските журналисти започнаха да се хранят взаимно, е това не мога да го разбера и има два варианта или на Бербатов му порасна работата, но хране неправилните журналисти щото английските са страшни или наште журналисти са лицемерни и коментарите им в полза на Бербатов са били от куртоазия.
А бе, вие забелязвате ли колко слаба статия написа Ники Александров? Грам логичен аргумент няма (даже и да е искал да каже нещо смислено, просто всеки мислещ човек се спира на второто тъпо сравнение)... иначе пак казвам - гузен, негонен бяга... 
[center]
[/center]
[/center]- optimistik
- Контакти:
И тъй като отворих тази тема нека и аз накрая да кажа нещо,убедих се единствено и само в едно,тази статия на Ники Александров е просто една манипулация,или може би успешен опит да насочи вниманието ни към себе си,но боже мой,защо с такава злоба,защо е нужно на такава цена да се убеждаваме,че някакъв бездарен измекяр,наричащ се журналист омаскарява една от малкото ни футболни радости-наше момче в най-великия отбор на света.Наистина,дали скоро след него ще има някой да ни радва така или ще гледаме с носталгия как пробиват албанци и черногорци,а ние ще духаме супата на нашите Андрешковци,които не могат да понесат,че нещо някъде се случва без да се облажат и те.Чух някакви гласчета,които наведени се мъчеха кански да намерят някаква скрита мисъл и логика между редовете оплюващи Бербатов.Е,съжалявам,живейте си с илюзиите,може би намирате смисъл,както бихме намерили смисъл в действията на Христоловци,Батковци и Луповци.Затова тези търсения ще ги подмина с мълчание,но може ли да се обясни неистовата злоба,която лъха от тази статия-тя има ли някаква скрита или явна логика.Според мен има-както каза някой-Бербатов играе в Премиър Лийг и радва феновете си,които винаги му засвидетелствуват обичта си,а Ники Александров си играе на журналист на компютъра и никой не го забелязва,въпреки мизерните му статийки.Един съвет-пробвай се в Китай да пишеш срещу китайски футболист и ще усетиш гилотината на площад Тянанмън,дано имаш тази смелост,защото тук никой няма да ти обърне внимание,колкото и да се пънеш и пениш от злоба.Язък за Гонг и Томислав,които безкрайно уважавам,но това не е свобода на словото,а словоблудство и нихилизъм. 
пиша специално до kartago. Видя се колко разбираш и ти от футбол. И не съм казл , че не харесвам Бербатов . Казвам , че глупаци като тебе , който го величаят до небето само защото е българин , а не затова , което показва на терана е причината да има толкова критики към него. Ако имаш малко мозък сам ще си направиж изводи " Българино "
По твоята логика да не казваме нещата такива каквито са защото не трябва да обиждаме и петним нищо българско.
Евала на Стойчков - един от най-великите в историята на този спорт. Евала и на Мартин и Стилян за раздаването им във всеки мач. Ама да ми разправяш , че тая балерина бил по голям от Бекъм . Ако го мислиш жалко за тебе !!!
По твоята логика да не казваме нещата такива каквито са защото не трябва да обиждаме и петним нищо българско.
Евала на Стойчков - един от най-великите в историята на този спорт. Евала и на Мартин и Стилян за раздаването им във всеки мач. Ама да ми разправяш , че тая балерина бил по голям от Бекъм . Ако го мислиш жалко за тебе !!!
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел