Стоичков-роден за победител!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Стоичков-роден за победител!!!

Мнениеот ros » 28 дек 2009 18:10

deepblue1963 написа:
ros написа:1.От цялата работа по-горе не разбрах дава ли държавата или не дава?
2.И аз съм държавен служител, но освен гласи си и емоцията си друго на Стоичков не съм дал
3. Да ти припомня ли кой игра на финала за купата на конфедерациите това ляго?
4.Това, че ти не си разбрал какво правеше Ицо в националния преди, а аз Мъри сега е въпрос към един друг палав сладур с блага усмивка и жена гимнастичка
И щеше още неща да изброяваш дето държавата е дала на Стоичков

Пак изброявам:
1.Държавата му даде:стадиона,треньора,отбора(всички по това време държавни),с които да се "покаже" пред Барселона.
2.Аз съяо не съм му дал нищо,не искам и да му дам и не ми пука какво си мисли селяндур като него за мен.Той за мен е никой,ти си този,дето се кичиш с него.Така,че ти си прави "равносметка" какво си му дал и какво-не.
3.Ти на Купата на Конфедерациите световно ли му викаш?
4.То,общо взето,никой не разбра какво точно правеше Стоичков в националния(и тез,дето го назначиха,и те,сигурно,се питаха накрая).
Стоилов е друга тема-тук става въпрос за Стоичков,нали?

Да гокажа по-така щото иначе явно не го разбираш
1. Стоичков нито е взел Българска армия със себе си в Испания, нито пейките, нито игрището. Армията си е все там в Борисовата градина
2. Получавай каквото искаш тогава от един друг гений на когото си дал много, а и той разбирасе ти е дал. Той и сега ви "дава" де. А това, че той за тебе е никой явно трябваше да ме развълнува, но не се получи
3. Извинявай че направих такава съпоставка с купата на конфедерациите. Ще го кажа по друг начин тогава... Въобще не ме интересуват успехите на богатите страни, в случая САЩ, но явно примера ти искаше да ми покаже колко са зле. Е не са.. От онова световно, на което бяха домакини до сега, американците имат 3 четвъртфинала, а ние все за САЩ 94 се сещаме. И още нещо... Знаеш ли щатите ще играят ли в ЮАР на световното или ще си останат с онези мачове през лятото и победата над Европейския щампион Испания
А за това, че общо взето,никой не разбра какво точно правеше Стоичков в националния(и тез,дето го назначиха,и те,сигурно,се питаха накрая) нали се сещаш че не е проблем на Стоичков. С други думи ако те назначат като новобранец в някаква фирма, имаш визитка на прекрасен студент - отличник, ама се провалиш ти ли си виновен или шефа т, че те е извикал да работиш за него...
Ако примерите ми не ти допадат ще помисля за други... И ще намеря ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 28 дек 2009 18:18

acmilan написа:
2.И аз съм държавен служител, но освен гласи си и емоцията си друго на Стоичков не съм дал
4.Това, че ти не си разбрал какво правеше Ицо в националния преди, а аз Мъри сега е въпрос към един друг палав сладур с блага усмивка и жена гимнастичка

Предполагам,че този пост е в отговор на дийпблу1963,но по точка 4 смятам,че можем да спорим доста време.Същите,които стоят сега зад Мъри,стояха и преди зад Ицо.Те дори му се извиняваха в интервюта,че му се е развалил имиджа с воденето на националния :lol: А благият сладур също е дал много за националния отбор,но не е особено благ по принцип :lol: Не ми е ясно само защо делиш четвъртите в света и за теб само част от тях са се провалили начело на родния футбол,а истината е,че се провалиха доста от важните фигури.

Да разбирам че за точките до три си съгласен?...
Минаваме на 4.
ВСИЧКИ СЕ ПРОВАЛИХА С ГРЪМ И ТРЯСЪК и продължават да се дънят. Ицо обаче се отказа, докато другите настоятелно искат да докажат, че не стават за ръководители.
И неги деля, повярвай ми. СВЕТОВНИЯТ ФУТБОЛ ГИ ДЕЛИ. Казах ти чуят ли на запад България всички казват аааа Стоичков или оооо Берба, никой не му идва на ум да възкликне ааааа Михайлов или ооооо Сираков
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 28 дек 2009 19:33

ros написа:
deepblue1963 написа:

Пак изброявам:
1.Държавата му даде:стадиона,треньора,отбора(всички по това време държавни),с които да се "покаже" пред Барселона.
2.Аз съяо не съм му дал нищо,не искам и да му дам и не ми пука какво си мисли селяндур като него за мен.Той за мен е никой,ти си този,дето се кичиш с него.Така,че ти си прави "равносметка" какво си му дал и какво-не.
3.Ти на Купата на Конфедерациите световно ли му викаш?
4.То,общо взето,никой не разбра какво точно правеше Стоичков в националния(и тез,дето го назначиха,и те,сигурно,се питаха накрая).
Стоилов е друга тема-тук става въпрос за Стоичков,нали?

Да гокажа по-така щото иначе явно не го разбираш
1. Стоичков нито е взел Българска армия със себе си в Испания, нито пейките, нито игрището. Армията си е все там в Борисовата градина
2. Получавай каквото искаш тогава от един друг гений на когото си дал много, а и той разбирасе ти е дал. Той и сега ви "дава" де. А това, че той за тебе е никой явно трябваше да ме развълнува, но не се получи
3. Извинявай че направих такава съпоставка с купата на конфедерациите. Ще го кажа по друг начин тогава... Въобще не ме интересуват успехите на богатите страни, в случая САЩ, но явно примера ти искаше да ми покаже колко са зле. Е не са.. От онова световно, на което бяха домакини до сега, американците имат 3 четвъртфинала, а ние все за САЩ 94 се сещаме. И още нещо... Знаеш ли щатите ще играят ли в ЮАР на световното или ще си останат с онези мачове през лятото и победата над Европейския щампион Испания
А за това, че общо взето,никой не разбра какво точно правеше Стоичков в националния(и тез,дето го назначиха,и те,сигурно,се питаха накрая) нали се сещаш че не е проблем на Стоичков. С други думи ако те назначат като новобранец в някаква фирма, имаш визитка на прекрасен студент - отличник, ама се провалиш ти ли си виновен или шефа т, че те е извикал да работиш за него...
Ако примерите ми не ти допадат ще помисля за други... И ще намеря ;)

1.Много български спортисти се подготвят(ли) в чужбина(Йовчев и В.Йорданов доста време прекараха в САЩ) и никой не е взел спортните зали,стадионите или плувните басейни със себе си.Но никой не си позволи да хули страната си,да не говорим за народа си.Да критикуват-да,да хулят-не!В световен мащаб има много спортисти,които се подготвят или състезават в други страни,но никой не си е позволил да плюе родината си или народа си.
2.Ако не си разбрал досега,Левски има само един гений-Г.Аспарухов!Разликата в поведението между двамата е от земята до небето.
3.Я ми припомни от коя зона се класират "редовно" САЩ?Риторичен въпрос.Много добре знаем отговора,нали?Смея да твърдя,че и ние щяхме да се класираме редовно от "групата на смъртта" КОНКАКАФ. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Че и шампиони на С.Америка щяхме да ставаме чат-пат.
4.Тук не говорим кой и защо назначи и търпя Стоичков за треньор на националите.Тук говорим за "Стоичков-роден за победител",но пълен провал като нац.треньор,нали?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 28 дек 2009 19:48

Голям играч,даже много голям.Не случайно има Златна топка и Златна обувка,а чужденците като чуят България се сещат за Стоичков.Обаче да ми се изтъпани и да плюе каруцарски страната и народа в нея,не го приемам за нормално.Това е израз на простотия и липса на култура.Не знам кой известен човек по света е плюл така народа и страната си,като малоумника Стоичков.За мен като човек,го няма никакъв от чорапите нагоре.А като треньор не съм сигурен,че ще успее.Но последното си е мое мнение.
Само Черно море.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 28 дек 2009 20:20

deepblue1963 ,
ти ми посочваш имена, които са се върнали или не са заминавали въобще от България
Е аз ще ти дам други - на спортисти, които не искат да чуят за България, но никой не ги търси за интервюта и никой не им е задавал провокативни въпроси, защото спортовете им не са толкова атрактивни
1. Стоян Делчев - дано знаеш кой е, къде живее и с какво се занимаваше и какво прави сега. Ако не съжалявам
2. Мануела Малеева - нея сигурно я знаеш но покрай историите с майка и и тя не се прибира вече у нас
3. цял отбор по вдигане на тежести, които се състезават за КАТАР
Ако 1963 е годината ти на раждане може и да имаш спомени от Гунди ,е аз нямам, а и чесно да си кажем когато един живот приключи на 28 кога да се "изяви"? Тук въобще не искам да кажа, че Аспарухов е бил гамен като футболист и човек, просто не се е налагало да го сравняват с никой до тогава и режима не е правил достояние всяка негова крачка
Относно в коя конфедерация сме - не бъди сигурен че САЩ, Мексико, Хондурас, Ямайка, Канада и др са по-слаби от нас. Та ние отнасяме четворка от КИПЪР и се зорим с Грузия и Черна гора

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 28 дек 2009 20:36

рос,не съм писал по другите точки,защото разговорът ти по тях е с дийпблу и е обект на дълга дискусия между вас.Отново не ме разбра и отново показваш клубна принадлежност.Аз не съм писал за кого се сещат чужденците,а затова,че като ръководители се провалят почти всички от златното поколение.Разликата между мен и теб се корени в това,че аз уважавам и се прекланям пред всеки един от онова поколение като футболист,защото всички направиха България известна по света.От вратаря,през защитата,халфовете,нападателите,резервите до треньора.Самият Стоичков каза,че е станал това,което е,благодарение на всички тях.Не разбирам този твой сектантски стремеж във всеки пост да проявиш и натъртиш клубното си пристрастие.За мен Михайлов,Трифон,Кременлиев,Цанко,Хубчев,Златко Янков,Данчо Лечков,Краси Балъков,Сираков,Костадинов,Боримиров,Ивайло Йорданов стоят наравно със Стоичков,защото тогава бяха силни като отбор и всеки имаше огромен принос към успеха.И ми отговори на въпроса кога се отказа Стоичков от треньорския пост на националния отбор?Не беше ли по време на втория си провален цикъл квалификации?Е,разбира се,че щом той е получил втори шанс при пълно изкаран цикъл,Мъри да заслужи да изкара и той поне един цял.Да не говорим,че единият има зад гърба си най-големите успехи в българския клубен футбол след 1989 г.а на другият това му беше училище.Така че недей толкова елементарно да разсъждаваш,разбери,че не всичко е черно или бяло(в случая синьо или червено).
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 28 дек 2009 21:03

Явно говорим за различни неща... Не деля отбора от САЩ 94. И ако ти допада повече - по света не казват ооооооо Трифон Иванов или аааааааа Ивайло Андонов. За всички нас те са ОТБОРА, но хората на запад и изток свързват България само с него. Това е истина и имиджът който той дава само с името си НИКОЙ друг не го дава. Дано Мъри се справи, защото сега вече няма да има оправдания от сорта НИЩО НЕ СЪМ ОБЕЩАВАЛ, ДОИЗКАРВАХ 7 ОТ ДЕСЕТТЕ МАЧА в квалификациите.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 28 дек 2009 21:08

ros написа:deepblue1963 ,
ти ми посочваш имена, които са се върнали или не са заминавали въобще от България
Е аз ще ти дам други - на спортисти, които не искат да чуят за България, но никой не ги търси за интервюта и никой не им е задавал провокативни въпроси, защото спортовете им не са толкова атрактивни
1. Стоян Делчев - дано знаеш кой е, къде живее и с какво се занимаваше и какво прави сега. Ако не съжалявам
2. Мануела Малеева - нея сигурно я знаеш но покрай историите с майка и и тя не се прибира вече у нас
3. цял отбор по вдигане на тежести, които се състезават за КАТАР
Ако 1963 е годината ти на раждане може и да имаш спомени от Гунди ,е аз нямам, а и чесно да си кажем когато един живот приключи на 28 кога да се "изяви"? Тук въобще не искам да кажа, че Аспарухов е бил гамен като футболист и човек, просто не се е налагало да го сравняват с никой до тогава и режима не е правил достояние всяка негова крачка
Относно в коя конфедерация сме - не бъди сигурен че САЩ, Мексико, Хондурас, Ямайка, Канада и др са по-слаби от нас. Та ние отнасяме четворка от КИПЪР и се зорим с Грузия и Черна гора

1.Стоян Делчев го знам кой е и това,че живее извън страната не значи,че презира страната и народа си
2.М.Малеева сама избра да се състезава за Швейцария.Никой не я е гонил.Между другото Катерина и Магдалена не са ли от същата майка?И те ли не си идват в България?
3.Естествено,че в периода,когато в почти всички категории имахме по 2-3 равностойни щангисти,а на състезание можеше да се явим с по 1,другите ще си потърсят други отбори.Това прави ли ги небългари.Те от омраза към България и българския народ ли го направиха.Някой от тях излезе ли да каже,че България нищо не му е дала?
Ти смяташ,че простотиите на Стоичков почнаха след 28-та му година така ли?И,повярвай ми всяка негова постъпка БЕШЕ достояние,защото наистина беше звезда,не като сегашните "медийни балони" и защото беше обичан от всички.Нито една агитка не си позволи на стадиона да крещи:"к.р за Гунди,за Левски или за когото и да било" или нещо подобно,както това става сега,за съжаление.
За твое сведение трансферът на Стоичков в Барса стана с ЛИЧНОТО одобрение на Т.Живков(държавата),защото тогава просто така не се отиваше в чужд отбор.Що се отнася до квалификациите: в точно такива квалификации сме побеждавали и Германия,и Франция(и не само на Парк дьо Пренс,а Франция на Платини),и Югославия,и Русия,и Белгия(не тази Белгия,а онази-силната),правели сме хикс с Англия и т.н.Говориш за Кипър,Грузия,Черна гора,а помниш ли Алгоркон?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 28 дек 2009 22:03

ros написа:Явно говорим за различни неща... Не деля отбора от САЩ 94. И ако ти допада повече - по света не казват ооооооо Трифон Иванов или аааааааа Ивайло Андонов. За всички нас те са ОТБОРА, но хората на запад и изток свързват България само с него. Това е истина и имиджът който той дава само с името си НИКОЙ друг не го дава. Дано Мъри се справи, защото сега вече няма да има оправдания от сорта НИЩО НЕ СЪМ ОБЕЩАВАЛ, ДОИЗКАРВАХ 7 ОТ ДЕСЕТТЕ МАЧА в квалификациите.

Не е важно какво на мен ми допада.Просто от мненията ти долових някакво фаворизиране на Стоичков за сметка на другите и ирония към тях.Признавам си,че може и да не съм разбрал точно какво имаш предвид.Както казва Любо Пенев-пак казвам,той стана това,което е благодарение на съотборниците си и сам го призна,което му прави чест.А името и имижда му,пак казвам,носят много отговорности.Колкото до Мъри,няма нужда да пишеш с големи букви,знам твоята позиция,разбирам я,но не я споделям :lol: Няма човек,който да ме убеди,че той трябваше задължително да ни класира.Да не говорим,че не играхме един мач с пълен състав,но както и да е.Радвам се,че казваш дано се справи,защото има и индивиди,които искат да се провали.Само че те не осъзнават,че неговият успех би бил успех на България.А и нямам нищо против да направим фурор на европейското и да ни свързват с Бербатов по света :) ;) Само дето не виждам един от сегашните ни национали,които уважавам и подкрепям,който да се доближава до нивото на четвъртите в света.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 28 дек 2009 22:18

Хубаво е да си припомниш и още 2 примера - Сесил Каратанчева и Мишо Александров. А относно щангистите - сега нямаме нито един, но те не се връщат, защото знаят че България НИЩО НЕ ИМ ДАВА, няма и да им даде и го направиха за пари - за моооооого пари. Това се отнася и за младежите по-горе. Относно благословията от Тодор Живков, подал оставка през 1989, виж какво пише в уикипедия, за да не съм голословен
През сезон 1989/90 печели приза „Златна обувка“ за голмайстор на Европа с 38 гола в първенството. С ЦСКА достига до полуфинал за КНК където отбора отпада от Барселона.
Относто отразяването на живота на Гунди в таблоида "Работническо дело" не ща да говоря - няма смисъл. И да побеждавали сме Германия, Франция, Белгия, Югославия и Русия, НО В ТОВА СЪСТОЯНИЕ НА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР, С ТОВА РЪКОВОДСТВО И С ТЕЗИ ФУТБОЛИСТИ сега само ще си спомняме за тези мачове и ще следим Ретро спорт по БНТ САТ
Ти знаеш със сигурнос, но да спомена че в много от тези мачове Стоичков бе основна част от победите, РАЗБИРА СЕ С ЦЕЛИЯ ОТБОР, на когото той е все още благодарен и не забравя да го спомене.

Върни се в “Футбол - Свят”