deepblue1963 написа:ros написа:1.От цялата работа по-горе не разбрах дава ли държавата или не дава?
2.И аз съм държавен служител, но освен гласи си и емоцията си друго на Стоичков не съм дал
3. Да ти припомня ли кой игра на финала за купата на конфедерациите това ляго?
4.Това, че ти не си разбрал какво правеше Ицо в националния преди, а аз Мъри сега е въпрос към един друг палав сладур с блага усмивка и жена гимнастичка
И щеше още неща да изброяваш дето държавата е дала на Стоичков
Пак изброявам:
1.Държавата му даде:стадиона,треньора,отбора(всички по това време държавни),с които да се "покаже" пред Барселона.
2.Аз съяо не съм му дал нищо,не искам и да му дам и не ми пука какво си мисли селяндур като него за мен.Той за мен е никой,ти си този,дето се кичиш с него.Така,че ти си прави "равносметка" какво си му дал и какво-не.
3.Ти на Купата на Конфедерациите световно ли му викаш?
4.То,общо взето,никой не разбра какво точно правеше Стоичков в националния(и тез,дето го назначиха,и те,сигурно,се питаха накрая).
Стоилов е друга тема-тук става въпрос за Стоичков,нали?
Да гокажа по-така щото иначе явно не го разбираш
1. Стоичков нито е взел Българска армия със себе си в Испания, нито пейките, нито игрището. Армията си е все там в Борисовата градина
2. Получавай каквото искаш тогава от един друг гений на когото си дал много, а и той разбирасе ти е дал. Той и сега ви "дава" де. А това, че той за тебе е никой явно трябваше да ме развълнува, но не се получи
3. Извинявай че направих такава съпоставка с купата на конфедерациите. Ще го кажа по друг начин тогава... Въобще не ме интересуват успехите на богатите страни, в случая САЩ, но явно примера ти искаше да ми покаже колко са зле. Е не са.. От онова световно, на което бяха домакини до сега, американците имат 3 четвъртфинала, а ние все за САЩ 94 се сещаме. И още нещо... Знаеш ли щатите ще играят ли в ЮАР на световното или ще си останат с онези мачове през лятото и победата над Европейския щампион Испания
А за това, че общо взето,никой не разбра какво точно правеше Стоичков в националния(и тез,дето го назначиха,и те,сигурно,се питаха накрая) нали се сещаш че не е проблем на Стоичков. С други думи ако те назначат като новобранец в някаква фирма, имаш визитка на прекрасен студент - отличник, ама се провалиш ти ли си виновен или шефа т, че те е извикал да работиш за него...
Ако примерите ми не ти допадат ще помисля за други... И ще намеря