БОТЕВ - СЛАВИЯ /26.09.09/ 17:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PAPI1912

Re: Ще влизаме ли на мача със Славия?

Мнениеот PAPI1912 » 21 сеп 2009 14:35

Canaries front написа:Аз лично немога да се зарадвам още. Вероятно,защото веднъж вече се опарихме,сега искам да видя първо договора да е факт и тогава ще си позволя да се зарадвам. За мача ,ако всичко е ок сме там . Нали уж днес щеше да оповести сделката Селския ,за сега няма нищо. И това ме навежда към мисълта ,че пак лъже.

споко, всичко ще е ок брат.

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 21 сеп 2009 15:09

Fallen_Angel написа:
Canaries front написа:Аз лично немога да се зарадвам още. Вероятно,защото веднъж вече се опарихме,сега искам да видя първо договора да е факт и тогава ще си позволя да се зарадвам. За мача ,ако всичко е ок сме там . Нали уж днес щеше да оповести сделката Селския ,за сега няма нищо. И това ме навежда към мисълта ,че пак лъже.

Как днес? Аз бях на пресконф. с италианците и не се спомена определена дата.

Иначе за радването - след договора, но за Славия - не виждам смисъл да не се влезе...

Селския каза в понеделник,даже непомна с кой тук във форума се бъзикахме ,че понеделник е почивен ден и ще каже ,че се отлага за друга дата и ден. Сега на срещата с италянците незнам какво е съобщено.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 21 сеп 2009 16:28

Всички на мача и с наша помощ дано вземем 3 точки. А до събота ще има още 4 нови картотеки в отбора,така че напред!

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 21 сеп 2009 17:52

ХАйде дано да е истина тази сделка, че се превърнахме в отбор на драмите. Кво става, кво се случва при нас все драма се разиграва. Дано този път и на нас малко да се поусмихне съдбата :)

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 21 сеп 2009 17:59

Мисля че през седмицата могат да се случат две три неща, който поне малко да засвидетелстват за тази "сделка". Аз още не бързам да вярвам, може би съм малко скептичен но това е нормално. До Събота има достатъчно време, и ще видим какво ще се случи.
ИзображениеИзображение

selby1912
Контакти:

Мнениеот selby1912 » 21 сеп 2009 18:03

Canaries front написа:
Fallen_Angel написа:

Как днес? Аз бях на пресконф. с италианците и не се спомена определена дата.

Иначе за радването - след договора, но за Славия - не виждам смисъл да не се влезе...

Селския каза в понеделник,даже непомна с кой тук във форума се бъзикахме ,че понеделник е почивен ден и ще каже ,че се отлага за друга дата и ден. Сега на срещата с италянците незнам какво е съобщено.

Не мисля,че е казал понеделник,по-скоро сряда разбрах аз,за понеделник това,което подочух е,че спортно-техническия директор трябва да даде изявление.

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 21 сеп 2009 18:37

Печката ли? :lol: Е, все пак има още малко време до края на деня.

Потребителски аватар
zax
Контакти:

Мнениеот zax » 21 сеп 2009 18:45

Няма как да се организира пак спазване на боикот си мислия аз . Наи-лошото ще е ,ако парите от билетите влезнат в селския джоб. Тoва ще е трагедията. Защото хората са надъхани и ще има доста хора мисля. Така ,че ако някои контактува с Пичиони нека се помисли по тоя въпрос моля ви.... Може да ги вземе само при 1 условие според мен - да иде да стане 50/50 с Галка при мингяните от Лаинута.......

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 21 сеп 2009 19:21

Или пък, като толкова много искат подкрепата на феновете да обявят вход свободен.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 21 сеп 2009 19:41

Ако разберем тези дни,че има нещо положително от "новите" собственици влизаме на стадиона и мощна подкрепа на футболистите без значение дали са българи или макарони...имаме нужда от точки!
Изображение
Изображение

Върни се в “Ботев”