equilibrum написа:Добре, че е Лено. А защо не пусна Йозил? А Пеп, какво чака та не пуска Сане?
Йозил сигурно пак е прекалил с играене на Fortnite и сега си е вкъщи на дивана,че пак го боли гърба.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
equilibrum написа:Добре, че е Лено. А защо не пусна Йозил? А Пеп, какво чака та не пуска Сане?

Иначе предполагам, че с Мустафи проблемът не е някакъв сериозен и смяната беше по-скоро превантивна. Предвид резултата и оставащите минути, за мен беше оправдана. Разликата между тях и нас в момента е голяма и загубата си беше очаквана. Сега просто не трябва да допускаме на навлезем в негативна серия.
 Иначе предполагам, че с Мустафи проблемът не е някакъв сериозен и смяната беше по-скоро превантивна. Предвид резултата и оставащите минути, за мен беше оправдана. Разликата между тях и нас в момента е голяма и загубата си беше очаквана. Сега просто не трябва да допускаме на навлезем в негативна серия. 
   Аз преброих точно една огромна НУЛА. Сити от своя страна имаха поне 6-7 точни удара, които за щастие Лено спаси всичките. Иначе статистиката в края беше повече от красноречива - 13:0 положения за гол през второто полувреме. Изобщо какъв ни беше планът за игра през второто полувреме, за да измъкнем нещо от тази среща
 Аз преброих точно една огромна НУЛА. Сити от своя страна имаха поне 6-7 точни удара, които за щастие Лено спаси всичките. Иначе статистиката в края беше повече от красноречива - 13:0 положения за гол през второто полувреме. Изобщо какъв ни беше планът за игра през второто полувреме, за да измъкнем нещо от тази среща  Аз такъв не видях...Разликата в класите е просто огромна и се видя ясно, че нямаме какво да противопоставим. Серията от загуби срещу този съперник във всички турнири продължава и вече са 5 на брой с голова разлика 2:14.
 Аз такъв не видях...Разликата в класите е просто огромна и се видя ясно, че нямаме какво да противопоставим. Серията от загуби срещу този съперник във всички турнири продължава и вече са 5 на брой с голова разлика 2:14.
TheNameOfTheGame написа:Съгласен съм, че третият гол на домакините беше нередовен отвсякъде и реши мача. Обаче нека да погледнем реално - колко положения имаха нашите за цяло второ полувреме
Аз преброих точно една огромна НУЛА. Сити от своя страна имаха поне 6-7 точни удара, които за щастие Лено спаси всичките. Иначе статистиката в края беше повече от красноречива - 13:0 положения за гол през второто полувреме. Изобщо какъв ни беше планът за игра през второто полувреме, за да измъкнем нещо от тази среща
Аз такъв не видях...Разликата в класите е просто огромна и се видя ясно, че нямаме какво да противопоставим. Серията от загуби срещу този съперник във всички турнири продължава и вече са 5 на брой с голова разлика 2:14.
А в лицето на Денис Суарес ми се струва, че имаме поредният халф, който да мачка топката и да подава безсмислени пасове на 5-6 метра разстояние. Дано не съм прав и в следващите мачове да е полезен за отбора, но за времето на терена днес не показа абсолютно нищо.
miro_rz написа:21 мача без победа над конкурентен съперник ... КО НЕ !
hydetoshi написа:miro_rz написа:21 мача без победа над конкурентен съперник ... КО НЕ !
Да ,ама само като гости. Иначе бихме и Челси, и Тотнъм. Мисля,че ще праснем и Юнайтед на Емиратс

hydetoshi написа:TheNameOfTheGame написа:Съгласен съм, че третият гол на домакините беше нередовен отвсякъде и реши мача. Обаче нека да погледнем реално - колко положения имаха нашите за цяло второ полувреме
А в лицето на Денис Суарес ми се струва, че имаме поредният халф, който да мачка топката и да подава безсмислени пасове на 5-6 метра разстояние. Дано не съм прав и в следващите мачове да е полезен за отбора, но за времето на терена днес не показа абсолютно нищо.
По принцип съм съгласен с написаното,обаче аз се сещам за голямо количество мачове,в които мачкаме противниците си и накрая с едно или няколко минавания на центъра ни разказват играта. Спомни си миналата година мачът на Емиратс с Юнайтед. Никой не оспорва ,че бяхме по-слаби,но това няма нищо общо с головете и точките ,които можеш да вземеш от даден мач.
На Суарез още му е рано. Изобщо не трябваше да го пускат днес.

TheNameOfTheGame написа:hydetoshi написа:TheNameOfTheGame написа:Съгласен съм, че третият гол на домакините беше нередовен отвсякъде и реши мача. Обаче нека да погледнем реално - колко положения имаха нашите за цяло второ полувреме
По принцип съм съгласен с написаното,обаче аз се сещам за голямо количество мачове,в които мачкаме противниците си и накрая с едно или няколко минавания на центъра ни разказват играта. Спомни си миналата година мачът на Емиратс с Юнайтед. Никой не оспорва ,че бяхме по-слаби,но това няма нищо общо с головете и точките ,които можеш да вземеш от даден мач.
На Суарез още му е рано. Изобщо не трябваше да го пускат днес.
Добре де, аз само едно нещо се питам - защо един път като нас ни мачкат, ние не сме тези, които с 2-3 минавания на центъра да разкажем играта на съперника и да го бием

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта