3:0 за ЦСКА!
Нужни са ни победи!
ЦСКА-София - Черно Море 18.09 / 19.00ч. на Армията
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА-София - Черно Море 18.09 / 19.00ч. на Армията
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Абе на мен ли ми се струва или левскарите нещо спряха да реват мощно напоследък тука... Както и да е...иначе самият мач с Морето ...ами 4:0.Да не се сърдят моряците ,ама напоследък ни е налегнал сериозен карък пред гола и в неделя ще се отпушим!
- Red Warrior
- Контакти:
Нямаме право да губим още точки. Много куцо стана с тази късна селекция.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Колко души се очаква да има някой може ли да изкопчки инфо ????
питам сериозно, щото в ефбет има залог над 7000 души 5 коефициент...1 фр ми каза, че с Нефтохимик е имало 5к, сега трябва да са повече, а и 19:00 е удобен час, освен това мачът е в единствения почивен ден...отделно четох, че билетите за сектор А ще са евтини, та май има добър шанс да се съберат 7 к....как мислите армейци
питам сериозно, щото в ефбет има залог над 7000 души 5 коефициент...1 фр ми каза, че с Нефтохимик е имало 5к, сега трябва да са повече, а и 19:00 е удобен час, освен това мачът е в единствения почивен ден...отделно четох, че билетите за сектор А ще са евтини, та май има добър шанс да се съберат 7 к....как мислите армейци

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Не знам...но дори да минем 7000 ,Юлий Москов и подчинената му банда младши ибрикчии ще преброят максимум 1000 човека 

kingofpop написа:Колко души се очаква да има някой може ли да изкопчки инфо ????
Ето така може да се "уреди мач", но дори да има и над 7000 души от Ефбет ще ги преброят 6990

- Заклет Левскар
Ако и днес не успеете да картотекирате Бодуров, нищо добро не ви чака. С тая кьопава защита сте за никъде.
ЦСКА-София(София) - Черно Море (Варна) 0:1
ЦСКА-София(София) - Черно Море (Варна) 0:1
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
ЦСКА-София(Литекс Ловеч) (- Черно Море (Варна) 1:2
UEFA: For the 2016/17, PFC Litex Lovech has changed its name to PFC CSKA-Sofia.
kingofpop написа:Колко души се очаква да има някой може ли да изкопчки инфо ????
Ако Джуджи раздаде захарни петлета (от онази захар) може и 10к да има. Залагай смело.