slash1912 написа:Звезди нямалиМомко,отбора на Атлетико струва доста по-малко само от един от вашите футболисти.Бейл-100 милиона,Хамес-90 милиона,а ако разполагате с бюджета на Атлетико къде ще се намирате в класирането?
Не знам защо големият бюджет трябва да се олицетворява непременно с успехи или обратното. В настоящето имаш огледални примери в лицето на Сити и ПСЖ. Реал Мадрид при Лоренцо Санс спечели две ШЛ, а тогава отборът беше в отчайващо икономическо състояние. После при Перес, имаше сезони с огромни трансфери, суперзвезди и тимът редовно завършваше сезона без никакъв трофей. И много хора говорейки последните години, какви скъпи трансфери прави Реал Мадрид не казват нито дума за изходящите . Ами последния сезон, разликата между купени и продадени е минимална. Всеки повтаря за Хамес ,че е купен за 80 милиона, но не казва, че веднага бе продаден Ди Мария за същата сума. Една дълбока резерва като Мората, беше продаден на Ювентус за близо 20 милиона.
И коментарът ми да не бъде спам, ще кажа, че очаквам Атлетико да победи, но Барселона да продължи. Мачът го виждам 2:1 или 1:0 в редовното време (като Барселона ще вкара в продълженията). А за футболистите на Атлетико Мадрид, които коментирате. Серхио Рамос, може да ми е любимия футболист на Реал Мадрид, да вкарва много важни голове, изключително сърцат играч, но чисто като защитник - умения и качества, за мен Диего Годин е по-добър от него и е най-добрия защитник в света последната една година. За съжаление, не е толкова комерсиален като Давид Луис и Тиаго Силва и затова не го избраха в идеалния отбор на ФИФА. И съм сигурен, че капитаните на Американски Самоа и Свазиленд,които са гласували, не са и чували за него. Същото важи и за Габи и Коке. Футболът, като много други неща в живота стана адски комерсиализиран. Много хора го олицетворяват само и единствено с Роналдо и Меси. Четем всеки ден по десет статии за тях, гледаме ги на кориците на компютърни игри, всякакви реклами и т.н.