Пияно ченге уби 11- месечно бебе.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Re: Пияно ченге уби 11- месечно бебе.

Мнениеот Балкански Орел » 11 сеп 2014 21:09

ShooterMan написа:Случва се да се натряскаш като свия и да утрепеш някой, постоянно има такива престъпления и е нормално да бъде съден и осъден за убийство. На малко детенце толкова чакано от родителите си - това е вече ужасно гадно! НО....НАЙ-ОТВРАТИТЕЛНОТО Е НЕ ТОВА, А ПОСТЪПКАТА НА ОНЕЗИ ЛЕКЕТА, "КОЛЕГИТЕ", КОИТО НЕ СА МУ ВЗЕЛИ ПРОБИ, А СА ГО ТЪПКАЛИ С КИСЕЛО МЛЯКО, ЗА ДА ГО ПРИКРИЯТ! Това е истински отврат. Нямам думи...и вместо тези нищожества да се разследват в момента за престъпление по служба, за прикриване на убиец, за съботиране на разследване, да бъдат показани на цяла България т.нар. "полицаи"....Просто съм потресен! А спират за нищо, глобяват за нищо, а същевременно карат пияни и убиват наред и се прикриват един-друг :evil:

Много добре го написа. :!:
[center]Levski & Lazio[/center]

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 11 сеп 2014 21:18

Интересно разсъждение. Аз първо нямам приятели убийци и второ - неведнъж съм защитавал тезата, че приятеля помага във много неща, но не и във всичко! Когато вършиш престъпления, когато убиваш и караш пиян, когато крадеш - поне на мен не може да се разчита за съучастие. Не говорим за излишно морализиране. Ако искаме България да се позидигне малко трябва да спазваме законите, да, точно - да съдействаме за разкриване на престъпления и престъпници, защото така помагаме на държавата!

ПС: Забелязах едно нещо през житейския си път. В България, в университетите се препипсва нали? Така, седиш си на банката и колегата до тебе "гърми" доцента и взема изпита....В чужбина какво видях, знаеш ли? Пробва някакъв да преписва, колегата му моментално го издаде на преподавателя, последва отстраняване от изпита, а след съвет и отстраняване от университета. Това в чужбина е черен печат и край. Първо бях шокиран - ебаси предателя, ебаси боклука....но след година проумях. Този човек, който издаде преписвача всъщност попречи на измамата, защити институцията, попречи един измамник да победи честно борещите се, попречи един измамник да вземе диплома, да управлява хора...може би дори цели институции! Замисли се над това и ще разбереш примерно защо убийците на Кюлев бягаха през цяла София и никой не ги спря...докато този дето застреля Самоковеца в Амстердам беше подгонен от редови гражданин ?!, настигнат, заловен и предаден на полицията :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 11 сеп 2014 21:25

Ей за такива доживотен !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 11 сеп 2014 21:35

ShooterMan написа:Интересно разсъждение. Аз първо нямам приятели убийци и второ - неведнъж съм защитавал тезата, че приятеля помага във много неща, но не и във всичко! Когато вършиш престъпления, когато убиваш и караш пиян, когато крадеш - поне на мен не може да се разчита за съучастие. Не говорим за излишно морализиране. Ако искаме България да се позидигне малко трябва да спазваме законите, да, точно - да съдействаме за разкриване на престъпления и престъпници, защото така помагаме на държавата!

ПС: Забелязах едно нещо през житейския си път. В България, в университетите се препипсва нали? Така, седиш си на банката и колегата до тебе "гърми" доцента и взема изпита....В чужбина какво видях, знаеш ли? Пробва някакъв да преписва, колегата му моментално го издаде на преподавателя, последва отстраняване от изпита, а след съвет и отстраняване от университета. Това в чужбина е черен печат и край. Първо бях шокиран - ебаси предателя, ебаси боклука....но след година проумях. Този човек, който издаде преписвача всъщност попречи на измамата, защити институцията, попречи един измамник да победи честно борещите се, попречи един измамник да вземе диплома, да управлява хора...може би дори цели институции! Замисли се над това и ще разбереш примерно защо убийците на Кюлев бягаха през цяла София и никой не ги спря...докато този дето застреля Самоковеца в Амстердам беше подгонен от редови гражданин ?!, настигнат, заловен и предаден на полицията :idea:

За приятел правя всичко, независимо какво е извършил.Ти си по-скоро наистина за западната култура и ти си прав, но това което пишеш е прекалено крайно.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 11 сеп 2014 21:47

Хубаво е да си всеотдаен приятел, но на границите на всеотдайността (която също е крайност) отиваме към едно нещо, което тегли България назад - шуробаджанащина. Приятел, комшия, син на приятел...не трябва да има такова нещо. Замисли се ако циганин прегази това дете как би реагирал и ако го направи някой твой приятел. Престъплението е едно и също и наказанието трябва да е едно и също, иначе печелиш приятел, но губим държавата. На Запад, макар и много резерви да имам към западното лицемерие (което опира до цели войни и какви ли не извращения) и ценности това не мога да им го отрека - за своята държава правят всичко, най-вече дребните неща и като ги насложиш се получава една доста здрава основа ;)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

iliyan

Мнениеот iliyan » 11 сеп 2014 21:56

ShooterMan в някои университети за да преписваш означава , че нямаш никакви познания.
Да не говорим , че в някои отношения нивото в българските висше учебни заведения не е сравнимо с това на запад.
И то не е в ползва за западните и там да преписваш означава само , че не си за там.
Не съдете прибързано.И не забравяйте ,че няма нищо по ненадеждно от свидетел.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 11 сеп 2014 21:57

ShooterMan написа:Хубаво е да си всеотдаен приятел, но на границите на всеотдайността (която също е крайност) отиваме към едно нещо, което тегли България назад - шуробаджанащина. Приятел, комшия, син на приятел...не трябва да има такова нещо. Замисли се ако циганин прегази това дете как би реагирал и ако го направи някой твой приятел. Престъплението е едно и също и наказанието трябва да е едно и също, иначе печелиш приятел, но губим държавата. На Запад, макар и много резерви да имам към западното лицемерие (което опира до цели войни и какви ли не извращения) и ценности това не мога да им го отрека - за своята държава правят всичко, най-вече дребните неща и като ги насложиш се получава една доста здрава основа ;)

Истината е някъде по средата.С доста неща съм съгласен, но ако трябва да ги правя в живота няма да ги направя, като например това с изпитите и преписванията.

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 11 сеп 2014 22:27

гарфилд написа:За такъв ИЗВЕРГ,му трябва доживотна присъда и бял ден да не види в затвора.[offtopic]Мамицата му малоумна[/offtopic]Обаче като знам как стават нещата в нашата нещастна държавица,ми се струва,че ще му се размине,за жалост.На един изерг Ставийски му се размина,на друг убил 4 годишния Паоло,засега му се разминава...за този изрод,си мисля същото.Дано да греша.
Жалко за почернените родители,а на детенцето да почива в мир. :(

И на Георги Калоянчев му се размина, лека му пръст и на Зуека също, ама айде да псуваме Ставийски.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 11 сеп 2014 22:27

Колегата, направил темата, ще го помоля да й промени заглавието на "Престъпленията на държавни служители", а някой модератор да я направи главна. Или постоянна, де да знам как ги наричат.
Отдавна ми се върти в главата това всеки да показва помията на тези, които трябва да са за пример и всъщност работата им е да ни улеснят живота, а правят точно обратното.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

iliyan

Мнениеот iliyan » 11 сеп 2014 22:37

fcb_bg написа:Колегата, направил темата, ще го помоля да й промени заглавието на "Престъпленията на държавни служители", а някой модератор да я направи главна. Или постоянна, де да знам как ги наричат.
Отдавна ми се върти в главата това всеки да показва помията на тези, които трябва да са за пример и всъщност работата им е да ни улеснят живота, а правят точно обратното.

Нещо бъркаш нещата ! Това което е направил този човек не е по време когато е на работа.И тогава е гражданин като мен и теб.
Той е държавен служител когато е на служба , а това не е 24/7/365.Това си е престъпление като на всеки друг гражданин.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Върни се в “Свободна зона”