milen.hristov написа:Нормалните мислещи и усмихнати хора не можем да се обединяваме с подобни хора.
Напълно те подкрепям.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
milen.hristov написа:Нормалните мислещи и усмихнати хора не можем да се обединяваме с подобни хора.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
urkoto написа:Умопомрачен написа:terata написа:Милен не е чорбар, но има сериозна причина да не може да понася хората от Сектор Б. Който го е виждал на живо или на снимки знае за какво говоря. Просто такива като него не се допускат там.
И правилно не се допускат такива като него. Агиткаджийски сектор не е място за раними душици които "изповядват" футбола като опера. Милен - сълзливото човече, само му вижте жалното изражение на лицето - типична ***** в мъжко тяло. Женчо, хуманист, пацифист. Правете любов, а не война - пийййсссс брадър.... муааха ха ха ха ха...
БОМБИ И ДИМ - ЛЕВСКАРСКИ РЕЖИМ!
Ебаси тъпака. Че 99% от нещата които си му приписал на човека са изконни човешки ценности които цяла Европа изповядва от години насам бе, Ганьо Балкански. После защо сме били последна дупка на кавала у целия цивилизован свят. Ееех, Ганьооо, Ганьо...
GMUC_48 написа:milen.hristov написа:Уважаеми медии, аз като фен на Левски не се присъединявам към декларацията на т.нар. клуб на привържениците, както и дълбоко ме е срам и осъждам действията на трийсетината умопомрачени вчера.
Какъв фен на Левски е тоя чорбар Милен Христов? Ти си даже по-долен от чорбар, защото си предател и неадекватен наркоман. Може и Батков да ти плаща. Няма друго разумно обяснение.
Изчукаха ли те в ефира на Нова при Милен Цветков преди малко, а?
McLovin написа:На мен ми е много любопитно колко време ще съществува темата? Или някои люде са по-равни от други?
Към автора: другия път поне си напиши "декларацията" грамотно.
А подлоги на Сираков дал Господ. На повечето ни е писнало от тях, но какво да се прави
GMUC_48 написа:Господин Томислав, гледахте ли предаването на Милен Цветков и "беззъбите ултраси" в студиото заедно с Кокала, които ненавиждат истинската причина да бъдем на това дередже - вашият благодетел г-н, другар Тодор Батков?
milen.hristov написа:както и дълбоко ме е срам и осъждам действията на трийсетината умопомрачени вчера.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта