Томе, има и друга декларация, от недеградирали фенове

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Томе, има и друга декларация, от недеградирали фенове

Мнениеот Red_Girl » 09 окт 2013 17:35

milen.hristov написа:Нормалните мислещи и усмихнати хора не можем да се обединяваме с подобни хора.

Напълно те подкрепям.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 окт 2013 17:35

urkoto написа:
Умопомрачен написа:
terata написа:Милен не е чорбар, но има сериозна причина да не може да понася хората от Сектор Б. Който го е виждал на живо или на снимки знае за какво говоря. Просто такива като него не се допускат там.

И правилно не се допускат такива като него. Агиткаджийски сектор не е място за раними душици които "изповядват" футбола като опера. Милен - сълзливото човече, само му вижте жалното изражение на лицето - типична ***** в мъжко тяло. Женчо, хуманист, пацифист. Правете любов, а не война - пийййсссс брадър.... муааха ха ха ха ха...

БОМБИ И ДИМ - ЛЕВСКАРСКИ РЕЖИМ!

Ебаси тъпака. Че 99% от нещата които си му приписал на човека са изконни човешки ценности които цяла Европа изповядва от години насам бе, Ганьо Балкански. После защо сме били последна дупка на кавала у целия цивилизован свят. Ееех, Ганьооо, Ганьо...

За това му и благодарих

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 09 окт 2013 17:36

GMUC_48 написа:
milen.hristov написа:Уважаеми медии, аз като фен на Левски не се присъединявам към декларацията на т.нар. клуб на привържениците, както и дълбоко ме е срам и осъждам действията на трийсетината умопомрачени вчера.

Какъв фен на Левски е тоя чорбар Милен Христов? Ти си даже по-долен от чорбар, защото си предател и неадекватен наркоман. Може и Батков да ти плаща. Няма друго разумно обяснение.
Изчукаха ли те в ефира на Нова при Милен Цветков преди малко, а?

GMUC_48, ако теб ти е кеф да те чукат наркоманчетата-гейове от сектор Б, онези простите говеда, които вчера сътвориха този резил - ОК.

Живей си по този начин - не ми пречиш, но мисля, че мнението на Милен е много точно и ясно написано.

Срам ме от такива "фенове" като тези в сектор Б, сигурен съм, че не са се събличали по физическо, повечето не разбират нищо от футбол, та чак тръгнали треньори да сменят - пълен ташак сте, смешници...

Много сте отворени 30 човека на 1... Петев може да е всичко, но човека бе дошъл да помогне на Левски, интелигентен, възпитан и т.н. Времето щеше да покаже дали ще успее..

Но празните ви кратуни не могат да го разберат това, вие, драги ми отрепки от сектор Б, сте подчовеци, едни плужеци които не заслужават даже мнението и презрението ми...

Потребителски аватар
GMUC_48
Контакти:

Мнениеот GMUC_48 » 09 окт 2013 17:36

McLovin написа:На мен ми е много любопитно колко време ще съществува темата? Или някои люде са по-равни от други?
Към автора: другия път поне си напиши "декларацията" грамотно.
А подлоги на Сираков дал Господ. На повечето ни е писнало от тях, но какво да се прави :|

Някои погалиха оченцето на Томето и също взимат парички от батков.

Тоя Милен Христов, ако не го прави за пари е по-глупав от стандарта за тъпота - 10 дихона.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 09 окт 2013 17:38

Просто е ранима душица, оставете го. Ние сме отбор с ултра фенове, като искаш спокойствие и разни гей работи стани от Литкекс, вземи и сираков мокета с тебе.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 09 окт 2013 17:38

Мутренското поведение не трябва да се налага като тип за подражание.За жалост Цимбиците и Георги Павловците са недосегаеми в държавата.

Потребителски аватар
Томислав
Контакти:

Мнениеот Томислав » 09 окт 2013 17:39

GMUC_48 написа:Господин Томислав, гледахте ли предаването на Милен Цветков и "беззъбите ултраси" в студиото заедно с Кокала, които ненавиждат истинската причина да бъдем на това дередже - вашият благодетел г-н, другар Тодор Батков?

Нямах тази възможност. Ако сте на различно мнение от автора на декларацията, моля споделете го. Ще се радвам да го обсъдим.

П.П. Ще Ви помоля да спазваме коректния тон взаимно. Г-н Тодор Батков е президент на Левски и като такъв го уважавам, но не ми е благодетел!
Последна промяна от Томислав на 09 окт 2013 17:39, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 09 окт 2013 17:39

Mилене, ти като си толкова градирал кажи колко от тези 30тина момчета от вчера познаваш? Страшен градант, ти и името не можеш да си напишеш грамотно.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 09 окт 2013 17:40

milen.hristov написа:както и дълбоко ме е срам и осъждам действията на трийсетината умопомрачени вчера.

Нали бяха 10на, после 20на?

Колкото до останалото: бело, зелено и кафево и те така, правим цирк на чорбалетата хх
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 09 окт 2013 17:41

milen.hristov написа:Нормалните мислещи и усмихнати хора не можем да се обединяваме с подобни хора.

Ама ти не се обединяваш с никой! Ти се обединяваш само с един единствен човек - Наско Сираков! Как да ти се напише, че да го разбереш?!? Всички знаем неестествената ти любов(наподобяваща хомосексуализъм) към този човек! Не е нормално! Преглежда ти човек фейсбука и какво да види? То е Наско анфас, то е профил, то е стилизирана снимка в цял ръст... Или ти се заплаща или сте интимни, не знам, не ме интересува. Искам само да не ме затрупваш във всевъзможни социални платформи с неграмотните си и откровено г**олизещи писания! Ако започнат да те цитират и по радиото просто ще сменя станцията. Писна ми от теб!
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Върни се в “Архив”