Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
ogrizko написа:...обаче само при нас игра жардел![]()
MORSKI написа:DDFC_Supporter написа:yavorescu написа:DDFC_Supporter написа:Два поредни мача е титуляр, за мен има бъдеще това момче, млад е, желая да се задържи повече при нас. А и без това си е наш
На какъв пост играе при вас? Дясно крило?
Да
На колко години е Кико?
Pichichi написа:Не е много важно но гледам тема за бивши юноши и викам дай да хвърля едно око да видя
какви момчета са имали в Черно Море и гледам в темата за бившите юноши - > Адемар,Жардел и т.н.т.
yavorescu написа:Pichichi написа:Не е много важно но гледам тема за бивши юноши и викам дай да хвърля едно око да видя
какви момчета са имали в Черно Море и гледам в темата за бившите юноши - > Адемар,Жардел и т.н.т.
Бях пуснал друга тема "Бивши играчи на Черно море", но някой от модераторите я е изтрил по непонятни за мен причини и е станало мазало...
гарфилд написа:Яворе,не е изтрита,а е съединена с темата за юношите.
yavorescu написа:гарфилд написа:Яворе,не е изтрита,а е съединена с темата за юношите.
Добре, нека тогава поне я преименувам на "Бивши юноши и играчи на Черно море", ОК?
Ще оформя два отделни списъка в първия пост. Така ще следим всички бивши в една тема.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта