subzero написа:BRF написа:subzero написа:Интересна статия е сложил Любчо. Факт е,че Черноморец решава титлата и евро квотите. Да си пожелаем успех!!!
[offtopic]Интересно е как червените фенове преди няколко месеца ни пращаха във В група заради договора на Анисе,наричаха Киряков и Херо лъжци,ние бяхме незнеащи,некомпетентни,а сега са ни първи приятели. Уважават ни и ни пожелават успех.

За тях сме заслужили ЛЕ,че дори и второто място(чудно що не и 1-то) и всичко е прекрасно...Е,мерси,ама не ви искаме уважението и признанието.[/offtopic]
Не мисля,че феновете на ЦСКА ви смятат за първи приятели.Просто ако не загубите,ставаме шампиони при победа в Перник.Затова ви пожелават успех.Да отборът на Черноморец заслужава да вземе медал и да играе в ЛЕ,но не заслужава да стане шампион.Нямахте постоянство през целия сезон,проиграхте си шансовете,особенно последния месец.Не победихте нито един от водещите отбори като гост,а и някои сигурни победи не ги реализирахте(Берое,Миньор).Уважението се печели,а не се дава!!!Аз лично уважавам Олд скул и ви се радвам за детския ентузиазъм да направите разни неща,които за щастие ви се получават.Продължавайте в същия дух и се надявайте отборът да продължава да бъде силен,за да се случват и вашите работи.Колкото до теб(subzero) заядливия ти тон по повод и без повод са доста не уместни,особенно в този позитивен форум.Разчитай на отговор от моя страна за всяка твоя претенция към феновете на ЦСКА.Още веднъж от мен лично:Успех в Разград заради самите Вас,дано се забавлявате!!!
Всъщност най-постоянния отбор,с победи над водещите отбори като гост(ЦСКА) ще стане шампион,така ли??? Ако си забелязал спрях да пиша във вашия форум,точно за да не се счита като заяждане. Почти съм сигурен,че повечето хора в този форум споделят мнението ми за СЕГАШНИЯ ЦСКА и за неговите фенове.Просто не им се занимава вече. Аз изглежда съм малко по-глупав. Не веднъж съм казвал,че има изключения и съм те смятал за изключение заради реалния ти поглед и отношението ти към нас и Черноморец. Аз обаче не мога заради теб или някои други наши познати да променя отношението си към ЦСКА и пак повтарям НЯКОИ негови фенове.
Казвал съм го и преди,споровете с интелигентни хора са емоция,така,че съм готов да спорим.
П.П. Надявам се всичко да си остане във форума. Отношението ми към хората никога не се е влияело от фенски пристрастия.
П.П.П. Чудя се,защо винаги мен захапваш при положение,че не съм единствения с такова мнение.

Точно така най-постоянния отбор става шампион.Какво странно има в това.Кажи ми как без победи над преките конкуренти можеш да станеш шампион?ЦСКА победи там където никой друг не успя в Ловеч и Пловдив.Първия палусезон имахме най-добрия и акрактивен отбор(Зику,Платини,Мораеш,Делев,Нелсън),които допусна само една криза(Славия и Черно море).Втория полусезон къде с късмет къде ни подцениха и направихме 9 поредни победи.Всъщност незнам защо ти пиша тези подробности,като мнението ти е срещу феновете на ЦСКА.Въобще не ми пука за отношението ти към ЦСКА,но когато пишеш за феновете и не конкретизираш кой точно,смятам,че става въпрос и за мен.
п.п.Активните фенове на Черноморец сте около 100 човека,а сте разделени на 3 фракции,които дори имоти противоречия.Трите фракции са коренно различни.Няма ли да е тъпо да се слагат всички хора под общ знаменател примерно че всички сте пияници.Ти правиш точно това слагаш ни всички под общ знаменател.Не искаш ли Недко да те уважава???Той е един от нас.
п.п.п.Смятам този форум за мой,защото познавам повечето хора а и те мен.Точно заради това пиша тук,защото винаги заставам зад думите си и не съм скрит зад компа.Така ако някой има проблем с BRF знае ,че това съм аз.Не обичам да съм анонимен.