Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Няма ладно, жега, бира и плаж. Аз казах, хау

trokadero_ написа:Хайде почивка и в очакване на нова порция истински футбол

ЕМИЛ написа:trokadero_ написа:Хайде почивка и в очакване на нова порция истински футбол
Левски ще ти предложи едно истинско удоволствие в неделя вечер , както подхожда на такъв велик клуб .

trokadero_ написа:ЕМИЛ написа:trokadero_ написа:Хайде почивка и в очакване на нова порция истински футбол
Левски ще ти предложи едно истинско удоволствие в неделя вечер , както подхожда на такъв велик клуб .
Хахах истински шегаджия си честно
ЕМИЛ написа:trokadero_ написа:ЕМИЛ написа:trokadero_ написа:Хайде почивка и в очакване на нова порция истински футбол
Младеж , с кое не си съгласен от горенаписаното ми ?
ЕМИЛ написа:trokadero_ написа:Хайде почивка и в очакване на нова порция истински футбол

Кашчей написа:ЕМИЛ написа:trokadero_ написа:Хайде почивка и в очакване на нова порция истински футбол
Удоволствието, което може да ми предложи "Левски" в неделя вечер, ще е една красива загуба и евентуално обясненията след нея

trokadero_ написа:ЕМИЛ написа:trokadero_ написа:ЕМИЛ написа:trokadero_ написа:Хайде почивка и в очакване на нова порция истински футбол
Младеж , с кое не си съгласен от горенаписаното ми ?
Аз говоря за Шампионска Лига Емо ? Какъв истински футбол ще видиш при Лудогоре и Левски ? Освен на всяка 1,2 мин жълти и червени картони , ръчкане като говеда и т.н ? Стига глупости
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта