Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот mistreated » 02 мар 2012 10:23

blue avalanche написа:"Полузащитникът Николай Дюлгеров подписа вчера с ЦСКА до края на сезона с опция за удължаване на контракта с още една година. 23-годишният юноша на Левски първоначално не прие условията на "червените", защото предложената му заплата от 3000 лева му се е струвала твърде ниска. Впоследствие обаче той е склонил на тези пари и е подписал. Ако Дюлгеров остане в ЦСКА и през следващия сезон, то заплатата му скача двойно и става 6000 лева.

"Идвам в ЦСКА с една-единствена цел - да стана шампион на България. Ще дам всичко от себе си за отбора и ще опитам да се утвърдя като основен играч в състава. Публиката на ЦСКА се е доказала като най-великата в България и искам да й покажа, че заслужавам да нося червената фланелка", заяви пред "Тема Спорт" бившият играч на * Миньор, Славия и Лудогорец, който навсякъде досега се е превръщал в любимец на феновете заради безкомпромисната си игра."
Да ви е честит поредният "талант" на А група! :mrgreen:
"Идвам в ЦСКА с една-единствена цел - да стана шампион на България. Ще дам всичко от себе си за отбора и ще опитам да се утвърдя като основен играч в състава. Публиката на ЦСКА се е доказала като най-великата в България..."
Тези от някакво листче ли четат? :lol:
Сигурно им е трудно да го кажат със свои думи.

И какво точно трябва да каже един футболист, когато подпише с даден клуб? Да не би вашите да казват нещо по-умно???
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 02 мар 2012 10:35

Най-вероятно Венци Спектакауааа им пише листчетата .
:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 02 мар 2012 10:36

Иначе от П.Стоянов,К.Янев и Дюлгеров последния ми се струва най-читав !!!
Но както казах и в предни постове П.Стоянов е с връзки така че ще играе повече !!!
Реално и 3-та са слаби играчи де но Дюлгеров поне тича много, бори се и се бута , докато
П.Стоянов и Коста са направо флегматични !!! Като вземем предивид че и Т.Янчев правеше
добре само това което може и Дюлгеров - тичане , борба и бутане то има резин в трансфера.
:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 02 мар 2012 10:42

След като Дюлгеров и Томас подписаха, то си мисля, че К. Янев (и Мечев, когото лично аз не броя за жив) става вече излишен, така че може би няма да остане в отбора.
Pichichi написа:Реално и 3-та са слаби играчи де, но Дюлгеров поне тича много, бори се и се бута...

Пропускаш, че стреля добре от голямо разстояние. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 02 мар 2012 11:25

Разбирам някой отбор в България да е довел поне един играч от средно европейско равнище , че да сравняват селекциите . Чужденците се взимат на килограм и ако излезе нещо от плявата - добре . Като визитка Боладо не впечатлява с нищо . 10 гола в 76 мача не са добър показател . Ама и Дембеле беше същия когато дойде в България .

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 мар 2012 11:46

Искам си Акаунта написа:Разбирам някой отбор в България да е довел поне един играч от средно европейско равнище , че да сравняват селекциите . Чужденците се взимат на килограм и ако излезе нещо от плявата - добре . Като визитка Боладо не впечатлява с нищо . 10 гола в 76 мача не са добър показател . Ама и Дембеле беше същия когато дойде в България .

Нормално. Той ако имаше супер визитка нямаше да дойде в България. Както казах на няколко пъти, дори резерви във втородивизионни отбори от водещите европейски страни често стават звезди в България. Просто такова ни е нивото.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 02 мар 2012 12:16

Антонио Томас -
2005/2006 23 мача за Сантанадер.
2006–2011 75 мача за Депортиво.
2011–2012 3 мача за Сарагоса.

Нджонго Присо -
2008–2011 49 мача 22 гола за Валета.
2010–2011 26 мача 2 гола за АЕК Ларнака (наем от Валета).
2011 14 мача 0 гола за АЕК Ларнака.

Иван Боладо
2007–2011 44 мача 6 гола за Сантандер.
2008–2009 22 мача 2 гола за Елче (наем от Сантандер).
2011–2012 10 мача 2 гола за Картахена.

Илиас Хадад
2009–2011 50 мача 1 гол Телстар (наем от АЗ )
2011-2012 10 мача Ст. Мийрън .

Н.Дюлгеров искренно се надявам да се окаже новия Бандаловски за
ЦСКА но е доста съмнителен .
2006–2007 1 мач за Левски.
2007–2010 33 мача 1 гол за Славия.
2008–2009 39 мача 5 гола за Миньор (наем отСлавия).
2011– 6 мача 0 гола за Лудогорец .

===============================================================

Сулейман Дуамутен
2001-2004 27 мача Лукезе
2003-2004 24 мача Перуджа (наем от Лукезе)
2004-2012 144 мача 6 гола Лече
2009 4 мача Рома (наем от Лече)
2009-2010 3 мача Бари (наен от Лече)
2011-2012 13 мача Пескара

Нуньо Пинто
2005–2008 7 мача Боависта
2005–2006 няма инфо колко мача има за Вияновенсе (наем от Боависта)
2007–2008 22 мача за Трофенсе
2008–2011 54 мача 1 гол за Насионал

Кристовао
2002–2005 98 мача 18 гола за Порто Б
2005–2006 11 мача 0 гола за Пеняфиел
2006–2007 8 мача 0 гола за Лейшоес
2007–2009 40 мача 8 гола за АЕП Пафос
2009–2012 58 мача 7 гола за Анортозис

Жуниор
2009 7 мача 1 гол за Дуке де Кашиас
2009-2011 58 мача 19 гола за Славия
2010 10 мача 3 гола заФК Банатс(наем отСлавия)

И така в обществото и по медиите се реализират 2 мнения.
1 -то е че в Левски селекцията е направена на време и футболистите са
много добри и точните за Левски. Обратно на това в ЦСКА селекцията е много
закъсняла и футболистите са ментета !!!

Това мнение не е в защита на Титан искам дебело да потчертая !!!

Левски определено взе играч със страхотна визитка - Диамутен.
От своя страна ЦСКа също взе такъв - Томас .
Диамутен подписа с Левски на 11.02 !!! Томас с ЦСКА на 24.02(пристигна в БГ на 23-ти.) !!!
Диамутен първоначално не тренира полсе си беше в Италия и се пробра в
Левски на 21.02 т.е. реално да е тренирал на 22-ри !!!
Игра в контролата със септември - Томас игра с Бдин !!!
Точно колко тренировки повече с Левски има Диамутен отколкото Томас с ЦСКА ? 1,2,5,30 ?
Присо и Хадад, който м/у другото кара цял лагер първоначално с ЦСКА а
после и половината от втория лагер със сигурност имат повече пълноценни
тренировки и изиграни контроли от Пинто и Кристовао за които през ден два
чуваме че страдат от контузии !!!Дюлгеров също кара цяла подготовка с ЦСКА.
В колко контроли е играл Кристовао за Левски ?
Според мен единствен Боладо не е готов за първия мач на ЦСКА , от Левски
дали Кристовао е готов ?
Относно това кой е менте и кой голяма звзда мога да кажа че според визитките
всички освен Диамутен и Томас не са кой знае какво. Това че имат визитки обаче
съвсем не значи че и тези 2-мцата Диамутен и Томас ще направят нещо
значимо за отборите си . Това ще покаже бъдещето.
Та нали и Тони Клаво това че е играл в мл. нац. отбор на Испания му е най-
ценното във визитката, е същото нещо във визитката си има и Боладо , само че
добави и мач в турнира за купата на нациите . Дали ще стане важен играч за ЦСКА
аз не знам но предпочитам да изчакам преди да казвам кой е менте и кой е
голям футболист !

Вие какво мислите ?

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 02 мар 2012 12:21

Искам си Акаунта написа:Разбирам някой отбор в България да е довел поне един играч от средно европейско равнище , че да сравняват селекциите . Чужденците се взимат на килограм и ако излезе нещо от плявата - добре . Като визитка Боладо не впечатлява с нищо . 10 гола в 76 мача не са добър показател . Ама и Дембеле беше същия когато дойде в България .

Омбре съгласен съм напълно !!!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 02 мар 2012 12:47

Pichichi написа:И така в обществото и по медиите се реализират 2 мнения.
1-то е, че в Левски селекцията е направена на време и футболистите са много добри и точните за Левски. Обратно на това в ЦСКА селекцията е много
закъсняла и футболистите са ментета!!! Това мнение не е в защита на Титан - искам дебело да подчертая!!!
Левски определено взе играч със страхотна визитка - Диамутен. От своя страна ЦСКА също взе такъв - Томас. Диамутен подписа с Левски на 11.02!!! Томас с ЦСКА на 24.02 (пристигна в БГ на 23-ти.)!!! Диамутен първоначално не тренира, после си беше в Италия и се прибра в Левски на 21.02, т.е. реално да е тренирал на 22-ри!!! Игра в контролата със Септември - Томас игра с Бдин!!! Точно колко тренировки повече с Левски има Диамутен, отколкото Томас с ЦСКА? 1,2,5,30?
Присо и Хадад, който м/у другото кара цял лагер първоначално с ЦСКА, а после и половината от втория лагер, със сигурност имат повече пълноценни
тренировки и изиграни контроли от Пинто и Кристовао, за които през ден-два чуваме, че страдат от контузии!!! Дюлгеров също кара цяла подготовка с ЦСКА. В колко контроли е играл Кристовао за Левски?
Според мен единствен Боладо не е готов за първия мач на ЦСКА, от Левски дали Кристовао е готов ?
Относно това, кой е менте и кой - голяма звезда, мога да кажа, че според визитките всички освен Диамутен и Томас не са кой знае какво. Това, че имат визитки, обаче съвсем не значи, че и тези 2-мцата Диамутен и Томас ще направят нещо значимо за отборите си. Това ще покаже бъдещето.
Та нали и Тони Калво това, че е играл в мл. нац. отбор на Испания, му е най-ценното във визитката, а същото нещо във визитката си има и Боладо, само че добави и мач в турнира за Купата на нациите. Дали ще стане важен играч за ЦСКА, аз не знам, но предпочитам да изчакам преди да казвам кой е менте и кой е голям футболист!
Вие какво мислите?

Мисля, че трябва да изчакаме всички нови играчи да участват в поне 5-10, че даже и повече срещи, за да правим сравнение между двете селекции. Определено изпъква Диамутен - може аз да съм прекалено невеж, но Томас преди това не го бях чувал, докато малийският защитник на "Левски" ми се струва доста по-известен. И все пак няма никакво значение какво и за кого съм чувал/чел досега.
Не знам дали селекцията ни е късна и съставена от играчи-ментета, но определено не мога да отрека нещо - "Левски" си купиха играчи за всички позиции, за които им трябваха - ляв бек (след раздялата с Видович и колебливото представяне на Старокин), центр. защитник (след колебливата игра на Иванов и Милиев беше ясно, че Грийн + още 1 добър в тази зона е решението на проблема), крило (Христов и Младенов бяха пълни дупки, поради което единият вече бе върнат в Берое; Райков пък се оперира, ако правилно помня, така че Рамос + игралият силно в контролите Калво може би решават и този проблем, а и Райков скоро трябва да се върне в игра, ако вече не го е направил) и нападател (след раздялата с Арс и оскъдния брой играчи на тази позиция в отбора - май само Йовов и Цветков бяха тези, на които евентуално да се разчита за върха на атаката).
За сравнение, ние сякаш не взехме играчи за проблемните постове - купихме 1 централен защитник (Хадад), а освободихме двама (Виданов и Халилович, макар и двамата да не струваха особено според мен), както и няма да може да разчитаме на Стоянов и Попов за известно време. Трифонов на левия бек също известно време няма да играе, а единственият друг там е Адемар, когото всячески се опитвахме да разкараме. В средата на терена нещата сякаш леко се подобряват с издването на Томас, но в атака има тотална подмяна заради продадените офанзивни играчи, които много трудно ще бъдат заместени.
Последното, което казах, всъщност е вторият аспект, по който селекцията на "Левски" превъзхожда нашата - "сините" запазиха повечето си титуляри, докато ние продадохме най-добрите си играчи!
Така че нещата тук не опират само до късна/навременна селекция от ментета/добри играчи, а до това, че "Левски" задържаха силните си титулярни играчи и добавиха към тях нови точно на проблемните позиции, докато ние хем се разделихме с доста титуляри, хем нямаме достатъчно (като количество и като качество) футболисти за постовете, за които имаме нужда.
Разбира се с това не искам да кажа, че не вярвам във възможностите на любимия си отбор, но реализмът ме кара да смятам, че "Левски" имат по-сериозни аргументи за добро представяне през пролетта.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 02 мар 2012 13:17

Браво,бе!Значи Левски,който са взели е супер,а ние който сме взели не се знаело дали щели да заместят и да се справят.Логиката от типа на чужда жена е винаги по-красива.На практика имаме играчи за всички постове,но нямаме друг един основен играч,така наречения 12-ти.А той не зависи от собственици и треньори.Който е от даден отбор го подкрепя независимо от селекции моментни състояния и др. такива,а който само реве че някой не му бил угодил на прищявките и мокрите сънища,търси нещо съвсем друго от отбора.

Върни се в “Архив”