Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- White Fang
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)
Добре е,че се отървахме от Фабио,Рафаел и Бебе.Първите двама направиха страшно много грешки(прекалено много,ако питате мене),а Бебе беше пълнеж,от който трябваше да се освободим.Подписването на Кагава е добър ход.Така просто с един дефанзивен полузащитник,един по-свестен нападател и може би някакъв защитник и Линдегaaр на вратата,Юнайтед ще газят наред.

ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!
						- t0bl3ro_bg
Рафаел и Фабио не ми допадаха, но Бебе правеше хубави мачове в ШЛ, спомням си веднага този с Бурсаспор, можеше да се пробват с Руни, да видим какво ще стане. Мен да ме пуснат с Руни и аз ще вкарвам ;д

Рафаел и Фабио къде са отишли?

tevez написа:Рафаел и Фабио къде са отишли?
Под наем в Ман Сити

White Fang написа:Добре е,че се отървахме от Фабио,Рафаел и Бебе.Първите двама направиха страшно много грешки(прекалено много,ако питате мене),а Бебе беше пълнеж,от който трябваше да се освободим.Подписването на Кагава е добър ход.Така просто с един дефанзивен полузащитник,един по-свестен нападател и може би някакъв защитник и Линдегaaр на вратата,Юнайтед ще газят наред.
Не съм съгласен за Линдергаар. Де Хея показа много голяма стабилност към края на сезона, а е само на 21

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Не сме се отървали от Рафаел и Фабио,единствения който офицално е напуснал клуба е Оуен.

[wrapimg=]http://news.bbc.co.uk/media/images/40289000/jpg/_40289285_petrov_getty.jpg[/wrapimg]
						- lrlazarov_19
- Контакти:
Абе феновете на Челси наистина ли си мислят, че привличат толкова много играчи заради славата и успехите си, а не заради парите си  

Много нагли са станали, ще затваряме усти другия сезон...

[center]Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...[/center]
						Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...[/center]
И аз това се зачетох из пресата. Заради "огромните" (тук парите са равни на титли) си успехи   Какво да кажем за Сити. До преди 5 години бяха отбор асансьорче. Ту във ВЛ, ту в Чемпиъншъп
 Какво да кажем за Сити. До преди 5 години бяха отбор асансьорче. Ту във ВЛ, ту в Чемпиъншъп   Сега обаче са силните на деня.....
 Сега обаче са силните на деня.....

Какво да кажем за Сити. До преди 5 години бяха отбор асансьорче. Ту във ВЛ, ту в Чемпиъншъп
 Какво да кажем за Сити. До преди 5 години бяха отбор асансьорче. Ту във ВЛ, ту в Чемпиъншъп   Сега обаче са силните на деня.....
 Сега обаче са силните на деня.....Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)

and thats a fact.

[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]
						[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]
По 40 млн на титла... Само Азар струва толкова   

Който си може, си може! Поклон пред Сър Алекс и всички участвали в доминацията на Юнайтед през последните 20 години!!!

Който си може, си може! Поклон пред Сър Алекс и всички участвали в доминацията на Юнайтед през последните 20 години!!!