Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Що за вратар е Петков???
еее Христооовввввв

Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

- Ticha
- Контакти:
Това казах и аз. Липсата на голаджия. Може би с Ортега щеше да е по-добре. Той поне умее да бележи. Иначе браво на Зе Соарес. Най-добрия на терена е.
- vladitol
- Контакти:
христов в пирин да си вземат иван цачев
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
- vladitol
- Контакти:
Ticha написа:Това казах и аз. Липсата на голаджия. Може би с Ортега щеше да е по-добре. Той поне умее да бележи. Иначе браво на Зе Соарес. Най-добрия на терена е.
+1
Support Stan!
POPCORN написа:OBI4AM LEVSKI написа:Колкото пъти ритнаха към вратата унгарците,толкова гола-ето един факт!!!Може ли с този палячо на вратата да влизаме в ШЛ???
леле как може да обиждате така човека където ви е спасявал толкова много мачове бе хора.стегнете се малко.говорите глупости.
Човек, ще спреш ли най-после, гледай си отбора и не пиши тук, че ни е спасявсал вярно е, аз също съм вратар на мачлетата, които играем, но той прави гоелми грешки, аз се хвърлям и спасявам много удари, трябва да е готов на всичко и да внимава, явно не е нахъсан достатъчно. Петков има да тренира още върху далечни удари, формта му не е задоволителна, не е предишната, от това страдат всички които обичат Левски!!!
ПОКЛОН ПРЕД ПУБЛИКАТА! ТЕ ОТДАВНА СА В ЛИГАТА НА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Батков,иди си с мир!Не чакай съдбата на Селския!
От къде ли не се опитват да ни убеждават,че видите ли Батков бил новия олигарх на България! Не знам дали е так и с какви методи е постигнал това,но знам едно: Тодор Батков е слаб бизнесмен! Всеки добър бизнесмен знае едно основно правило: Че за да намериш пред себе си трябва да хвърлиш зад гърба си! Т.Б. направо уби всички с инатчийската си дебилност да не иска втора година да изкара няколко милиона евро! Затова тази година трябваше просто да извади малко пари! Така както направиха унгарците като разбраха кой им е съперник за ШЛ! Нищо не можем да направим за простотията му! Можем обаче да понаведем обидено глави от поредния резил,след което да се изправим и като истински Левскари да изревем: БАТКОВ ВЪН!!! Не те искаме! Ти не си достоен да си собственик на Левски!
-
OBI4AM LEVSKI
- Контакти:
Да,поклон пред всички левскари,които са там,просто отборът не ги заслужава 
- Pro-European
- Контакти:
OBI4AM LEVSKI написа:Колкото пъти ритнаха към вратата унгарците,толкова гола-ето един факт!!!Може ли с този палячо на вратата да влизаме в ШЛ???
Авторът на темата,
да наричаш Гошо Петков "палячо" !?!? и имаш такъв ник?
срам ме е за теб
Авторът на темата: Ще спре ли..